2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Bende sizinle aynı düşüncelerdeyim ama ben oğlumu yanımda götürcem bırakıcağım kimse yok sizin de yanınızda olsa aklınız okadar fazla kalmaz belki.

Bende sizinle aynı düşüncelerdeyim ama ben oğlumu yanımda götürcem bırakıcağım kimse yok sizin de yanınızda olsa aklınız okadar fazla kalmaz belki.
Ben de kızımla gideceğim, bakacak kimse yok ve 2,5 gün hastanede kalacağız. En kaygı veren şey şu an kızım 2,5 gün hastanede geçireceği vakit ve durumu. Ayrıca hala benimle yatıyor ve emziriyorum. Hepsini sezaryen doğum ile birleştirdiğimde ciddi endişe yaşıyorum, bir an önce 19 gün geçip bitse , eve gelsem istiyorum.

Benim oğlum emmiyor kestim ama uykuya dalması biraz sıkıntılı nasıl uyutucaz onu düşünüyorum birde benim normal gözüküyor Doğumum sancı anında oğlumun korkması beni endişelendiriyor ama en azından yanımda olucak başkası ne kadar ilgilenebiliriz ki benim çocugumla.

Emzirmeyi bıraktıracakmısın?
Bıraktıracaksan eğer biraz geç kalınmış olmuyormu çünkü memeyi unutmadan kardeşi emecek bu zorlayabilir seni ve kızını

Yegenim de annesine cok düşkündü. 3 yaşında bile degildi, 2.5 gecmisti biraz. Hic bir sekilde eve getiremedik. Hastanede kaldı.
Uzmanlar annenin acısı varken çocuk gormesin diyor. Buna kardesi sebep olduğu için hirslanirmis. Ona dikkat edersiniz, yogun bi aciniz oldugunda babasi koridora çıkarır. Ama emzirme işi biraz değişik geldi bana bebeğe verip ona vermeyince nasıl olacak kesmeyi düşünmüyor musunuz? Su an kesince bile, cok az kaldi doguma, bebek emince hatırlayıp kendi de istemez mi

bende koydm cnm ama malesef oyle kaygi stres yapcgm bsy de yok dogmdan korkmyrm ama ilac kullanyrm erken dogmsn die ondan mi acaba

MaşaAllah herkes bebeğinin çok hareketli oldugunu hatta rahatsız edicek Derecede can yaktığından bahsediyor ben hiç öyle olmadı hep takip etttim çok sakin benim bebeğim
Insallah dogunca da sakin bi bebek olur. Bazen doktor ölçüm yapmakta zorlaniyorum diyor, cok da canımı yakiyor, daha 2 ay var ilerde ne olacak bilmiyorum. Her şeyin normali guzel

Bende hiç bilmiyorum ki kiskandigindan mı yapıyor yoksa sevdiğinden mı anlamadım doğduğunda da bu durumla karsilasacagim diye korkuyorum aşırı sevgi sahiplenmek falan.. uyarmaya kalksam yanlış anlayacak onu sevmedigimi bebeği daha çok sevdiğimi falan düşünecek diye.. yani şimdiden bunları düşünüyorum üzülüyorum napacagim nasıl olcak falan

Selam herkese bişey sorucam size geçen gün çalışabilir raporu aldım 35-36 ya kadar çalışırım diyodum ama çok zorlanıyorum artık öğretmenim...benim gibi öğretmen olan varsa cevap verebilir mi yarıyıl tatilini kapatmayı istiyorum 20 ocakta tatil başlıyomuş haftaya ayrılsam kurtarıyo mu ki öğrenciler acımasız mahvoluyorum belim sırtım kopuyo artık ki idare sağolsun az ders verdi bana ama yine de olmuyo

Bi de benim kuzu önden gidiyo onun verdiği sıkıntılar da var geçen hafta ölçümlerinde bile 2100 demişti doktor muhtemelen iri doğcak doktor seni zorlar artık dedi

Geçen gün amcası bebeğe bebek arabası aldı oğlum o gün evde oynadı ben arabayı değiştirmeyi düşünürken oğlum bugün hastaneye giderken illa o arabaya binicem tutturdu bindide sonuçta bende çözemiyorum kıskançlıktan mı yapıyor yoksa heveslendigi için mi

Cnm bende öğretmenim ben hesapladım bu hafta hariç iki hafta daha çalışmamız lazım ben de zorlanıyorum ama oğlum için zorluyorum kendimi ekim ayının ikinci haftası gidicez ve ayrılıcaz öyle denk geliyor yani 4 hafta aktarmamız Laz'ım

Onlara göre daha dikkatli oluruz, ben de ameliyata girerken ve çıkarken beni görmemesini sağlayacağım, babasıyla parkta bahçede dolaşırlar. Allah yardımcımız olsun.

Emzirmeyi bıraktıracakmısın?
Bıraktıracaksan eğer biraz geç kalınmış olmuyormu çünkü memeyi unutmadan kardeşi emecek bu zorlayabilir seni ve kızını

Kızım 22 aylık kızlar, 19 günüm kaldı doğuma emzirmeyi kesemem artık. Yabancıların tandem emzirmesi var yeni doğanla, önceden emen bebeğin birlikte emzirilmesi diye geçiyor. Bizde de vardır elbette , bu akım 3-4 yıldır çok populer dünyada. Bizde daha çok anne hamile kalınca sütü bebeği zehirler , doğuma sebep olur falan diye acilen keserler ama yurtdışında genelde süreç aynen devam ediyor.

Ben tabii duygusallıktan, kıyamadığımdan ha bugün ha yarın dediğimden kesemedim. Şimdi kesmek ceza gibi olur, 2 hafta sonra kardeşi emecek bu bakacak gibi olur. Sigarayı bırakanın karşısında püfürdeterek içmek gibi.

Memeler ayrıldığı müddetçe (atıyorum sağ meme yeni doğanın, sol hep büyük bebeğin gibi) sıkıntı olmuyormuş, herkes kendi çekiş gücüne göre memeleri doldurup boşaltıyormuş. Şimdilik planım ikisini de emzirmek zaten az kaldı. Bakalım neler bekliyor bizi.

Kiyamam kiziniz da cok kucukmus hakikaten süt bebegi. Tabii ki anne sütünden alacağı bir besin kalmamıştır artık herseyi yiyordur ama alışkanlık ve bağ başka birşey.
Bebeğe tek göğüs yetecek mi? Simdiye kadar ikisi de kizinizindi, simdi birinden vazgecmeyi kabul edecek mi? Zor bir karar olmuş Allah yardimciniz olsun. Inşallah herşey çok güzel gider

Anladım canım allah yardımcın olsun inşallah kolay bir süreç olur senin için
Bu zamandan sonra bırakılması bence de çocuk için ceza olur üstesinden gelebilirsen senin pozisyonunda mi annelerede ışık olursun

Kizimi simdiye kadar butun muayenelerimde goturdum cocukta hastane fobisi olustu gitmiycem orasini hic sevmiyorum diyor :) birsuru aglayan gordu tabi. Bir de babaannesine birakmayip hastaneye goturmek incitebilir kayinvaliemi. Dort bir yandan dusunup en iyisi kimseyi uzmeden aklimin iki gun kızımda kalmasi bana en mantiklisi geldi. Kimsem olmasa mecbur goturmek zorunda kalirdim tabi. Elbet bu da gecer Allah saglik versin.

Kızlar bugün resmen doğuracağım zannettim. Öğretmenim Ankaradan Kırklareli’ne tayin istedim bebeğe kv baksın diye. İlçesine çıktı. Yarın göreve başlamam lazım.Biz eşimle ev tuttuk sözleşme imzaladık bugün kirayı çekip verecektim ki ev sahibi kadın apar topar kv evine geldi evi veremem size kardeşimin oğluna kanser teşhisi koymuşlar dci onlara vereceğim. Ben şok.. Nakliyecilelre anlaşma yapılmış eşyalar yarın gelecek ortada ev yok. Ağlama krizine girdim. Böyle bişey olabilir mi? Gidip kadına verdim anahtarını sözleşmeyi de yırttım. Dedim istesem mahkemeye veririm siZi. İmzamız var 1yıl da paşa paşa otururum. Ama Allah’ından bul. Kaynım avukat yapsam yapardım i. Ama bebeğim doğacak uğraşıp rezil olmak istdmedim.
Ve asıl sebebini öğrenince yıkıldım. Birileri demişki onlar Batmanlı Kürtler vs ev verilmez diye... Buraya yorum yapmıyorum bile... 6-7saat ev baktım merdiven indim çıktım. Mahvoldum resmen.
İnsanlık denen mefhum yok ya. Nasıl güveneceğiz biz insanlara.O kadar pişman oldum ki Kırklareli’ye kötü bi başlangıç yaptım.Eşimin benim öğretmen olduğumu duyunca havalara uçtu halbuki..biz de ona güvenip başka ev bakmadık
Neyse kusura bakmayın o kadar doldum ki burada paylaşmak istedim

Çok üzüldüm adınıza maalesef etraf kendini bilmez insanlarla dolu...Canınızı sıkmayın bebeği düşünün diyeceğim ama çokta can sıkıcı bir durum...Eğer adalet gerçekten varsa önce bu insan ayıran kendini herkesten üstün gören ama aslında bir halt olmayan insanlara gelsin...
Umarım en yakın zamanda içinize sinen bir ev bulursunuz ...

Aramızda iki hafta kadar var işte ben onu kestiremiyorum ormalde 23 kasım doğum tarihi ama 10 gün önceyi düşünürsem 10-15 arası doğum yapsam haftaya çalışmam yetiyo galiba olmadı 5 gün 5 gün rapor alırım sağlıkla gelsin kuzular inş da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…