2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Bende öğretmenim ama devlette degl calışabilir raporu aldım ama bende yoruluyprum artık mahvoldum. Haftaya ayrılacagım izne

Bende öğretmenim ama devlette degl calışabilir raporu aldım ama bende yoruluyprum artık mahvoldum. Haftaya ayrılacagım izne
Aynen canım ben de dayanırım dedim ama olmadı dersim az olmasına rağmen evden çıkmak okulda çocuklarla uğraşmak çok yoruyo ilk kızımda çalışmıştım son ana kadar ama demekki yaş geçtikçe olmuyo

Canım aynen sıkıntı yapma rapor alabiliyorsan zaten ü beş gün sorun olmaz ben hesapladım benim Doğum ekim sonu dedi doktorum sezeryan olucak ben 36 haftaya kadar çalışıcam 37 de evdeyim

canim bosver uzulme emin ol vardir bunda da bir hayir....

Kizlar ben su an omega kan hapi magnezyum ve kalsiyum kullaniyorum saatlerini nasil ayarladiniz siz?bir de decavit kullaniyordum onceden imom aldim simdi.decavitle donusumlu mu kullaniyorsunuz siz yoksa ayni anda mi?

Kizlar ben su an omega kan hapi magnezyum ve kalsiyum kullaniyorum saatlerini nasil ayarladiniz siz?bir de decavit kullaniyordum onceden imom aldim simdi.decavitle donusumlu mu kullaniyorsunuz siz yoksa ayni anda mi?
Canım ben dönüsümlü kullaniyorum imom la decavit i.
Kalsiyumla magnezyum u da dr um donusumlu kullan dedi.
Kan hapini açken her gece iciom.
Kahvalti sonrasi iciom toklarıda.

Ben kan hapi kullanmıyorum. Omega, magnezyum, d vitamini kullanıyorum. D vitamini alınca yakınlarda yoğurt yiyorum. Magnezyumu kafama göre alıyorum. Kan hapi da alsam çay, kahve, süt ürünleriyle bir araya getirmemeye çalışırdım.

Canım ben dönüsümlü kullaniyorum imom la decavit i.
Kalsiyumla magnezyum u da dr um donusumlu kullan dedi.
Kan hapini açken her gece iciom.
Kahvalti sonrasi iciom toklarıda.
Bir gun imom bir gun decavit seklinde mi canim.ven kan hapini kajvaltidan sonra iciyorum acken icince kramp giriyo mideme.kahvalti da cay sut vs.icmiyorum o yuzden kahvaltidan sonra almakta buldum cozumu

Cay kahve normalde de hic icmiyorum canim o yuzden kan hapi konusunda pek sorun yasamiyorum ac karnina icince kramp giriyor mideme o yuzden kahvaltidan sonra iciyorum.magnezyum bir ara gunde iki kez iciyordum ama suan aldigim kalsiyumun icinde de vardiye bire dusurdum.D vitamini damla mi kullaniyorsun sen yogurtla daha mi etkili oluyormus

Canım.seninle aramızda iki gün var.ben bugün aldım çalışamaz raporumu .10 gün flm çalışmak gerekiyor Ocak ayında, o süre için de rapor alırız ins.sen Nuran evvel raporunu al dinlen.ben bel fıtığından hiç başlamadım döneme.normal rapor hakkımı kullandım bugüne kadar geçen haftadan beri.

Bugün doktor kontrolüm vardı kızlar 32+0 im. Bebek 1950 Gr geldi doktor tam olması gereken sınırda ama bu aya kadar gelişimi hep öndeydi bu ay neden böle oldu iyi beslenemedin mi dedi bana.aslinda dikkat ediyorum ama ben de anlamadım.bacak ölçümü 31+1 çıktı iki kez ölçtü,3 hafta fark olursa sorun var demek dedi ama ben evham yaptım.su an 42 cm civarı aslında kısa da sayılmaz. nst ye de girdim sonucu gosteremedjm doktora mesai bitimine denk geldi ama sancı yoktu gördüğüm kadarıyla.

Aslinda kan ilacını sabah aç karnina almak en etkilisi. Ama tabii ki nasıl icebiliyorsaniz. Demir ve kalsiyum birbirinin emilimini kestigi için bir arada almamak gerekiyor. Hatta c vitamini, demirin emilimini artiriyor. Demiri ictikten sonra bir portakal veya mandalina yemek faydalı olabilir, mevsimi de geldi.
D vit damla kullanıyorum 2 gün oldu başlayalı. Kalsiyumla almak daha iyiymis diye yogurtla yiyorum

Bacak ölçümü 6 gün geri. Dogru mu anladım. Ultrason kagidinda zaten 10 gün kadar artı eksi payı var. Bence hiç takılmayın, 42 cm gayet güzel

Sabahlari sut cay kahve vs.tuketmiyorum ama haklisin canim ac karnina daha etkilidir kramp giriyor mideme icemiyorum tesekkur ederim tavsiyelerin icin :)

İnşallah canım. İnşallah

Zaten evham yapıyorum böyle olunca daha çok kafam takılıyor şu son zamanlarda hayırlısıyla geçsede kavuşsak

Insallah dogunca da sakin bi bebek olur. Bazen doktor ölçüm yapmakta zorlaniyorum diyor, cok da canımı yakiyor, daha 2 ay var ilerde ne olacak bilmiyorum. Her şeyin normali guzel
Bilmiyorum cnm bana kalsa canımı yaksa da heran hissetsem hep takip etmek zorunda olmasam günlük hayatımı etkiliyor zamn geçince işime odaklananımıyorum uzanıp dinliyorum kafama mı işime veremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…