2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
İyi akşamlar kızlar bayağıdır giremiyordum, ev temizlendi odamız geldi, ufak tefek işler var tabi. Daha çamaşırları yıkamaya başlayamadım bu hafta da inşallah ona başlayacağım benim size bi sorum var en başından beri bebeğimin gelişimi önde dün kontrolüm vardı 43 cm 2150 gr olmuş yawrum ancak sıkıntı şu kafa gelişimi 2 hafta önde Dr her şeyin yolunda old söylüyor ancak belli bir haftaya kadar kendi gelmezse çatı muayenesi yapacakmış ve belki de Sezeryan olacak. Açıkçası moralim bozuldu Allah'tan hayırlısı elbette ama normal doğumu gerçekten istiyordum. Benim gibi olan ya da bu durumu bilen var mı?

Ay canim ya cok sinirlendim herkes kalbinin ekmegini yermis onlar sizi bu zor duruma sokmuslar Allah yanlarina koymaz en ihtiyaclari oldugunda evlerine yerlestirecek insan bulamazlarsa ah icimden cok sey soylemek geliyor ama en guzeli sanirim Allahlarindan bulsunlar. Insallah karsiniza tez vakitte guzel bir ev cikar

Anladım canım o zaman ben haftaya da çalışayım sonra ayrılayım rapora gerek kalmayabilir o zaman zaten ikinci dönem ücretsiz alcam Allah izin verirse heyet raporu vermiyolar çünkü

Kizlar ben su an omega kan hapi magnezyum ve kalsiyum kullaniyorum saatlerini nasil ayarladiniz siz?bir de decavit kullaniyordum onceden imom aldim simdi.decavitle donusumlu mu kullaniyorsunuz siz yoksa ayni anda mi?
I moma baslayinca decaviti biraktirdi bana doktorum zaten ayni seyler var icinde bence decaviti kullanman gereksiz fazla vitamin almana sebepnolur vucuduna bence doktoruna sor

Amin canım inşallah bir an önce evlerimize kavuşuruz bebeklerimizle beraber ozaman biraz daha rahat olur sanırım.

Emzirme konusunda benim arkadaşım da emzirdi arası onun 1 yaşdı hiç sorun yaşamadı maşallah sütü ikisine de yetti hatta benim oğlumdan daha tombiş çocukları inşallah senin sütünde daha bollaşır ikisine de fazlasıyla yeter.

Benim oğlum da artık hastaneden girmek bile istemiyor ama mecbur gelicek benimle annem doğuma gelebilse bile gece ağlama krizi tutunca kimse susturamıyor idare edicez artık. Allah bir an önce evlerimize kavuşmayı nasib etsin.

Anladım canım o zaman ben haftaya da çalışayım sonra ayrılayım rapora gerek kalmayabilir o zaman zaten ikinci dönem ücretsiz alcam Allah izin verirse heyet raporu vermiyolar çünkü
Canım normal rapor hakkın varsa kullan haftaya da .ocak ayında zaten sıfırlanacak.bu seneki rapor hakkınu kullan bitsin.eziyet çekme bence.

Valla ben de o kadar çok saydım ki kadına can havliyle. Dedim teyze mahkemeye versem ben haklı çıkarım elimde imzan var sözleşmen var. Diyo ki hayır din kültürü öğretmenisin yapmazsın öyle şey. Bebeğim olmasa orada otururdum 1yıl hiçbirşey de yapamazdı ama işte çirkefleşip huzur bozmanın anlamı yok. En güzeli Allah’ımdan bulsunlar:)

Canım normal rapor hakkın varsa kullan haftaya da .ocak ayında zaten sıfırlanacak.bu seneki rapor hakkınu kullan bitsin.eziyet çekme bence.
Aslında öyle de çocukları da yüzüstü bırakmak istemiyorum boş geçmesin dersleri bi hafta idare ederim artık sorun değil dayanıcaz artık 1 hafta sonra bol bol dinleniriz

E="bir garip oblomov, post: 52930849, member: 197889"]I moma baslayinca decaviti biraktirdi bana doktorum zaten ayni seyler var icinde bence decaviti kullanman gereksiz fazla vitamin almana sebepnolur vucuduna bence doktoruna sor[/QUOTE]
Canim iceriklerini karsilastirdigimda bazi vitaminlerin birinde varken digerinde olmadigini gordum ya da farkli oranlarda oldugunu.doktorum vitamin konusunda dogalindan yana ama ben kullanmak istedigimi soyledim.bir de burda sormak istedim baska doktorlar ne demis fikir almak icin.donusumlu kullanmak mantikli sanirim bir gun imom bir gun decavit seklinde :) bir garip oblomov

E="bir garip oblomov, post: 52930849, member: 197889"]I moma baslayinca decaviti biraktirdi bana doktorum zaten ayni seyler var icinde bence decaviti kullanman gereksiz fazla vitamin almana sebepnolur vucuduna bence doktoruna sor
Canim iceriklerini karsilastirdigimda bazi vitaminlerin birinde varken digerinde olmadigini gordum ya da farkli oranlarda oldugunu.doktorum vitamin konusunda dogalindan yana ama ben kullanmak istedigimi soyledim.bir de burda sormak istedim baska doktorlar ne demis fikir almak icin.donusumlu kullanmak mantikli sanirim bir gun imom bir gun decavit seklinde :) bir garip oblomov [/QUOTE]
dekaviti ben 1 ay kullanabildim midemde hazimsizlik ve reflu yapyor o yuzden imoma gecmstm hemde bagirsak florasina katkisi varms imomn eger reflu yada hazimsizlk kaznma gbi mide sikaytnz varsa dekavittn olablr arkdslar

Sıkma canını başka bir ev bulursun hem de daha iyisini ve iyiki o ev olmamış dersin. Banim de komşun taşınıyor malesef gece gündüz sürekli yanımdaydı annemin gelemediği zamanlarda gelir yemek bulaşık hallerinde sağolsun. benim erken Doğum riski olduğu için sürekli yatıyorum ve evde hiç bir şey yapamıyorum sağolsun komşum gece gündüz hep yanımdaydı ama bir alt katında oturanla anlaşamadılar bir türlü. Kadın ondan önce oturanlarla da uğraştı en sonunda evi satıp gittiler bir alt katta oturanlarla uğraştı onlarda evini sattı gitti şimdi yeni kıracı geldi balkonda oturuyorlar diye onlarla da uğraşmaya başladı. Bu komşuyu da gönderiyor hem de benim desteğe ihtiyacım olduğum şu sıralarda. Gerçekten çok üzüldüm. Ama Allah büyüktür.

Benim de 7 kasım görünüyor doğum tarihi ve öğretmenim. Fakat 2 haftası yarıyıl tatiline denk geliyor doğum sonrası iznimin o yüzden ben haftaya ayrılacağım nasipse, siz iyi hesapladınız mı?

Bu akşam bebek odası için aldığım beşiğim geldi. Standart bebek beşikleri 80/130 cm ben maskodan aldım özellikle istediğim ölçü olsun diye. 80/140 cm istedim sipariş verdim yer uzunluğum var 10 cm daha uzun olsun bir sene daha fazla yatar dedim. 80/130 cm standart bebek beşiği getirmişler adamlarada sordum 80/140 dimi dedim evet abla özel ölçü dedi bide. Yanlarında metreylede ölçmedim çirkeflik olmasın diye. Yanı yöresi altı üstü bir güzel süpürdüm sildim şu halimle canım çıktı en son yatağını koyayım dedim poşetinden açtım yatak rezil 3. Kalite göçüklü tümsekli bişi bir ölçeyim dedim küçük gece gece sinirden tansiyonum çıktı. Yazıktır günahtır ya bu halimle sildim bu kadar. Uyku seti aldım şimdi o da büyük geliyor değişecek illa ama benim bekleyecek başka bir ayım yok tekrar temizleyecek halim hiç yok.
Çok yazdım biliyorum paylaşmak istedim. İstde oturan arkadaşlara masko cicibebe den bişi almamalarını öneririm. Yarın arayacam bakalım ne yapacaklar..

Günaydın kızlar gece boyunca belimden bacağıma vuran sancılar oldu hala da devam ediyo ama karnımda bi ağrı yada sertleşme yok bu ağrı erken doğum mu yalancı sancı mı ayırt edemiyorum erken doğum riskim var sizlerde de varmı bu ağrılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…