- 31 Ağustos 2016
- 572
- 578
- 23
- 34
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #25.121
Ay canim ya cok sinirlendim herkes kalbinin ekmegini yermis onlar sizi bu zor duruma sokmuslar Allah yanlarina koymaz en ihtiyaclari oldugunda evlerine yerlestirecek insan bulamazlarsa ah icimden cok sey soylemek geliyor ama en guzeli sanirim Allahlarindan bulsunlar. Insallah karsiniza tez vakitte guzel bir ev cikarKızlar bugün resmen doğuracağım zannettim. Öğretmenim Ankaradan Kırklareli’ne tayin istedim bebeğe kv baksın diye. İlçesine çıktı. Yarın göreve başlamam lazım.Biz eşimle ev tuttuk sözleşme imzaladık bugün kirayı çekip verecektim ki ev sahibi kadın apar topar kv evine geldi evi veremem size kardeşimin oğluna kanser teşhisi koymuşlar dci onlara vereceğim. Ben şok.. Nakliyecilelre anlaşma yapılmış eşyalar yarın gelecek ortada ev yok. Ağlama krizine girdim. Böyle bişey olabilir mi? Gidip kadına verdim anahtarını sözleşmeyi de yırttım. Dedim istesem mahkemeye veririm siZi. İmzamız var 1yıl da paşa paşa otururum. Ama Allah’ından bul. Kaynım avukat yapsam yapardım i. Ama bebeğim doğacak uğraşıp rezil olmak istdmedim.
Ve asıl sebebini öğrenince yıkıldım. Birileri demişki onlar Batmanlı Kürtler vs ev verilmez diye... Buraya yorum yapmıyorum bile... 6-7saat ev baktım merdiven indim çıktım. Mahvoldum resmen.
İnsanlık denen mefhum yok ya. Nasıl güveneceğiz biz insanlara.O kadar pişman oldum ki Kırklareli’ye kötü bi başlangıç yaptım.Eşimin benim öğretmen olduğumu duyunca havalara uçtu halbuki..biz de ona güvenip başka ev bakmadık
Neyse kusura bakmayın o kadar doldum ki burada paylaşmak istedim
Anladım canım o zaman ben haftaya da çalışayım sonra ayrılayım rapora gerek kalmayabilir o zamanCanım.seninle aramızda iki gün var.ben bugün aldım çalışamaz raporumu .10 gün flm çalışmak gerekiyor Ocak ayında, o süre için de rapor alırız ins.sen Nuran evvel raporunu al dinlen.ben bel fıtığından hiç başlamadım döneme.normal rapor hakkımı kullandım bugüne kadar geçen haftadan beri.
I moma baslayinca decaviti biraktirdi bana doktorum zaten ayni seyler var icinde bence decaviti kullanman gereksiz fazla vitamin almana sebepnolur vucuduna bence doktoruna sorKizlar ben su an omega kan hapi magnezyum ve kalsiyum kullaniyorum saatlerini nasil ayarladiniz siz?bir de decavit kullaniyordum onceden imom aldim simdi.decavitle donusumlu mu kullaniyorsunuz siz yoksa ayni anda mi?
Amin canım inşallah bir an önce evlerimize kavuşuruz bebeklerimizle beraber ozaman biraz daha rahat olur sanırım.Onlara göre daha dikkatli oluruz, ben de ameliyata girerken ve çıkarken beni görmemesini sağlayacağım, babasıyla parkta bahçede dolaşırlar. Allah yardımcımız olsun.
Kızım 22 aylık kızlar, 19 günüm kaldı doğuma emzirmeyi kesemem artık. Yabancıların tandem emzirmesi var yeni doğanla, önceden emen bebeğin birlikte emzirilmesi diye geçiyor. Bizde de vardır elbette , bu akım 3-4 yıldır çok populer dünyada. Bizde daha çok anne hamile kalınca sütü bebeği zehirler , doğuma sebep olur falan diye acilen keserler ama yurtdışında genelde süreç aynen devam ediyor.
Ben tabii duygusallıktan, kıyamadığımdan ha bugün ha yarın dediğimden kesemedim. Şimdi kesmek ceza gibi olur, 2 hafta sonra kardeşi emecek bu bakacak gibi olur. Sigarayı bırakanın karşısında püfürdeterek içmek gibi.
Memeler ayrıldığı müddetçe (atıyorum sağ meme yeni doğanın, sol hep büyük bebeğin gibi) sıkıntı olmuyormuş, herkes kendi çekiş gücüne göre memeleri doldurup boşaltıyormuş. Şimdilik planım ikisini de emzirmek zaten az kaldı. Bakalım neler bekliyor bizi.
Benim oğlum da artık hastaneden girmek bile istemiyor ama mecbur gelicek benimle annem doğuma gelebilse bile gece ağlama krizi tutunca kimse susturamıyor idare edicez artık. Allah bir an önce evlerimize kavuşmayı nasib etsin.Kizimi simdiye kadar butun muayenelerimde goturdum cocukta hastane fobisi olustu gitmiycem orasini hic sevmiyorum diyor :) birsuru aglayan gordu tabi. Bir de babaannesine birakmayip hastaneye goturmek incitebilir kayinvaliemi. Dort bir yandan dusunup en iyisi kimseyi uzmeden aklimin iki gun kızımda kalmasi bana en mantiklisi geldi. Kimsem olmasa mecbur goturmek zorunda kalirdim tabi. Elbet bu da gecer Allah saglik versin.
Canım normal rapor hakkın varsa kullan haftaya da .ocak ayında zaten sıfırlanacak.bu seneki rapor hakkınu kullan bitsin.eziyet çekme bence.Anladım canım o zaman ben haftaya da çalışayım sonra ayrılayım rapora gerek kalmayabilir o zamanzaten ikinci dönem ücretsiz alcam Allah izin verirse heyet raporu vermiyolar çünkü
zaten hersy onlar icn cnmİnşallah öyle derim canım. Teşekkürler. Herşey bebeğim için yoksa niye Ankara’yı bırakıp Kırklareli’ne geleyim ki...
Valla ben de o kadar çok saydım ki kadına can havliyle. Dedim teyze mahkemeye versem ben haklı çıkarım elimde imzan var sözleşmen var. Diyo ki hayır din kültürü öğretmenisin yapmazsın öyle şey. Bebeğim olmasa orada otururdum 1yıl hiçbirşey de yapamazdı ama işte çirkefleşip huzur bozmanın anlamı yok. En güzeli Allah’ımdan bulsunlar:)Ay canim ya cok sinirlendim herkes kalbinin ekmegini yermis onlar sizi bu zor duruma sokmuslar Allah yanlarina koymaz en ihtiyaclari oldugunda evlerine yerlestirecek insan bulamazlarsa ah icimden cok sey soylemek geliyor ama en guzeli sanirim Allahlarindan bulsunlar. Insallah karsiniza tez vakitte guzel bir ev cikar
Kızlar dogum sonrası için korse aldınız mı nasıl model ve marka aldınız kafam cok karısık benim
Aslında öyle de çocukları da yüzüstü bırakmak istemiyorum boş geçmesin dersleri bi hafta idare ederim artık sorun değil dayanıcaz artık 1 hafta sonra bol bol dinlenirizCanım normal rapor hakkın varsa kullan haftaya da .ocak ayında zaten sıfırlanacak.bu seneki rapor hakkınu kullan bitsin.eziyet çekme bence.
Canim iceriklerini karsilastirdigimda bazi vitaminlerin birinde varken digerinde olmadigini gordum ya da farkli oranlarda oldugunu.doktorum vitamin konusunda dogalindan yana ama ben kullanmak istedigimi soyledim.bir de burda sormak istedim baska doktorlar ne demis fikir almak icin.donusumlu kullanmak mantikli sanirim bir gun imom bir gun decavit seklinde :)E="bir garip oblomov, post: 52930849, member: 197889"]I moma baslayinca decaviti biraktirdi bana doktorum zaten ayni seyler var icinde bence decaviti kullanman gereksiz fazla vitamin almana sebepnolur vucuduna bence doktoruna sor
Sıkma canını başka bir ev bulursun hem de daha iyisini ve iyiki o ev olmamış dersin. Banim de komşun taşınıyor malesef gece gündüz sürekli yanımdaydı annemin gelemediği zamanlarda gelir yemek bulaşık hallerinde sağolsun. benim erken Doğum riski olduğu için sürekli yatıyorum ve evde hiç bir şey yapamıyorum sağolsun komşum gece gündüz hep yanımdaydı ama bir alt katında oturanla anlaşamadılar bir türlü. Kadın ondan önce oturanlarla da uğraştı en sonunda evi satıp gittiler bir alt katta oturanlarla uğraştı onlarda evini sattı gitti şimdi yeni kıracı geldi balkonda oturuyorlar diye onlarla da uğraşmaya başladı. Bu komşuyu da gönderiyor hem de benim desteğe ihtiyacım olduğum şu sıralarda. Gerçekten çok üzüldüm. Ama Allah büyüktür.Valla ben de o kadar çok saydım ki kadına can havliyle. Dedim teyze mahkemeye versem ben haklı çıkarım elimde imzan var sözleşmen var. Diyo ki hayır din kültürü öğretmenisin yapmazsın öyle şey. Bebeğim olmasa orada otururdum 1yıl hiçbirşey de yapamazdı ama işte çirkefleşip huzur bozmanın anlamı yok. En güzeli Allah’ımdan bulsunlar:)
Benim de 7 kasım görünüyor doğum tarihi ve öğretmenim. Fakat 2 haftası yarıyıl tatiline denk geliyor doğum sonrası iznimin o yüzden ben haftaya ayrılacağım nasipse, siz iyi hesapladınız mı?Cnm bende öğretmenim ben hesapladım bu hafta hariç iki hafta daha çalışmamız lazım ben de zorlanıyorum ama oğlum için zorluyorum kendimi ekim ayının ikinci haftası gidicez ve ayrılıcaz öyle denk geliyor yani 4 hafta aktarmamız Laz'ım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?