2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

Hala bu devirde bu zihniyet ayıp valla nasıl ödeyecekler hamile kadının vebalini allah böyle insan ları bildiği gibi yapsın üzülme canım allah yardım eder bide böyle insanlar için strese girme

hayırlı olsun canım sen de bebişin de en kısa sürede toparlarsınız inşallah doğumlar artmaya başladı sıra hangimizde kim bilir bu topiğimizin kaçıncı bebişi acaba

aaaaaa maşallah

Nasıl bi dünyada yaşıyoruz hayret ediyorum. Bu insanların derdi ne. Hiç ölmeyecekler herhalde. Ya da başlarına benzer şeylerin gelebileceğini düşünmüyorlar mı hiç. İnşallah canım dediğin gibi olur. Bebişlerimizle Allah’a emanetiz

Kizlar burda erken dogumlari okuyunca basima gelebilecegini pek dusunuyodum. Cunki 2 gun oncesine kadar hic bi riskim yoktu hersey yolundaydi. Hicbisey hazirlamamistim daha erken diye ama con yanlis dusunmusum heran hersey olabiliyor oyuzden heran hazirlikli olun yarin ne olacagini bilemiyoruz. Benim hicbi riskim yokken brden dogim oldu ve cok hazirliksiz yakalandim

Canım hayırlı olsun. Rabbim bir an önce toparlanmanızı nasip etsin ikinizin de

Siz iyi olun da, hazırlıklar tamamlanır bir şekilde. Hayırlı olsun ❤ solunum sıkıntısı da en kısa zamanda hallolur inşallah, saglikla evinize dönersiniz. 31 haftalik mi dogdu, kac kilo

Hayırlı olsun canım. Allah ikinize de sağlık sıhhat versin inş doğumlar başladı hadi hayırlısı

canım hayırlısı olsun sağlıkla bebişine kavuş inşallah bir an önce bende dün çok korktum ama hastaneye gitmemekte direndim iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum bu sabahta kasıklarımda ağrı var sancı mı çekiyorum bilmiyorum belki çatım genişliyor

Siz iyi olun da, hazırlıklar tamamlanır bir şekilde. Hayırlı olsun ❤ solunum sıkıntısı da en kısa zamanda hallolur inşallah, saglikla evinize dönersiniz. 31 haftalik mi dogdu, kac kilo
Cok tesekkur ederim canim. Ben bugun cikicam bebeğim kalicakmis biraz daha. 31+6 da dogru kilosuda 1760 biraz odem aticakmis zayiflicak sanirim

ne zamandı randevun haftaya dimi ,aslında bi gitsen nst de baksalar en azından evine de yakın

Bir gun imom bir gun decavit seklinde mi canim.ven kan hapini kajvaltidan sonra iciyorum acken icince kramp giriyo mideme.kahvalti da cay sut vs.icmiyorum o yuzden kahvaltidan sonra almakta buldum cozumu
Aynen bigun imom bigun decavit
Kalsiyum ve magnezyumda ayni bu sekilde.
Imomla-kalsiyum
Decavitle-magnezyum gibi
Kan hapini gece lavoboya kaltiginda icip yatsan hemen yine rahatsiz eder mi?
Bi dene istersen.

Aminn insAllah canim cok tesekkur ederim. Bence bi gorun neolur ne olmaz bazen sanci oluyo hissetmiyosun bile benim rahimde kisalma olmus hicbisey hissetmedim ne agrim vardi nede baska bisey rutin kintrole gelmistim nstde sanci cikti ilk sanciyi hissetmedim ama ikincisini hissettim. Duzenli olarak kasilma yasiyodum haffde agrim vardi kasilmalar duzenli geliyorsa gozardi etmeyin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…