2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
A Anglla53 canım gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün hayırlı bir evlat olsun inşallah
Birazcık daha bekleseymiş paşa ama önemli olan sağ salim doğması zaten rabbim tez zamanda evine gitmeyi nasip etsin

gunaydin kizlar daha oncede yazmistim cevap veren olmadi tahin pekmezi sabahlari 2 kasik falan yiyorum ama biraz agir geliyor sizler nasil yediniz ekmeklemi ac karninami

gunaydin kizlar daha oncede yazmistim cevap veren olmadi tahin pekmezi sabahlari 2 kasik falan yiyorum ama biraz agir geliyor sizler nasil yediniz ekmeklemi ac karninami
neden sadece bir gıda üzerinde bu kadar ısrarcı oluyorsunuz ağır geliyorsa 2 günde bir ye canım yani tamam illa ki yararı vardır ama ilaçlara da yediklerimize de mucize yaratacaklarmış gibi bakmak bana saçma geliyor. her şeyin kolayı var mutlaka ben 3 kaşık yiyorum desem bana dokunmuyordur ama sana dokunur ayarını sen bulmalısın bence 2 kaşık ağır geliyorsa 1 kaşığa düşür.

Günaydın kızlar. Dün temizlik yaptık annemlerle. Doguma hazırlık. Bayramda oylesine yapmıstım doguma yakın yapayım die. Ee tabi yoruldum. Gece sancılarla uyandım. Kolaylıkla ayırt edebilirim bundan sonra sancıları herhalde felaket birseydi. Belimden aşağı acıdan koptu resmen sabaha kadar. Gecer die sesde etmedim kimseye . Ama sabah 6 gibi dindi birazda uyudum. Simdilik sertlesmeden baska birsey yok . Bakalim hayirlisi

ya sanki gaz sancısı gibi hissediyorum bazen adet olacakmışım gibi hissediyorum bazen kas ağrısı gibi şimdi bişi çıkmıcak eşimi işinden alı koycam off keşke kesin bir belirtisi olsa

Gözün aydın Can'ım geçmiş olsun sanada bebeğine de ne kadar solunumda kalacak acaba

kızlar şimdi instagram da takip ettiğim sayfada bir bayan yazmış 37. haftada doğum yapmış bebişinin solunum sıkıntısı varmış ee bu bebişler ne zaman kurtarıyorlar ki kendini? altında yorumlarda da bebeğinin zamanında doğduğunu ona rağmen küvezde kaldığını yazan başka bir bayan vardı. acaba bu solunum sıkıntıları falan bebeğin geri gelmesinden mi kaynaklanıyor burda yazıyoruz bebeğimiz sağlıklı olsun da geri gelsin falan diye off bu aralar çok kafaya takar oldum gerçi benim hiç geriden gelmedi bebeğimin gelişimi bir ara öndeydi sonra haftasıyla uyumlu dedi hep doktorum ama demek küveze gireceği varsa yine giriyor ya da bu keyfi sezeryanlarda doktor diyor mu acaba bebeğin küvezde kalır falan diye? sonuçta bebek her şeyini tamamlamış gibi görünse de vakti dolmadan müdahele ile alınıyor

ağrın sızın ne durumda , süt gelcek gibi mi =) bi de bebişi ne zaman cıkarırız diyolar
Agrim cok yok cok şükür. Sutde gidim gidim geliyo cok az ama sagdika ginderiyorum onlar biriktiriyo sık sık sagmam lazim artmasi icin :) suanda kanallar aciliyormus artar dediler birde erken oldugu icin daha sutum tam dolmamis sanirim. Suanki duruma gore 3 4 hafta kalabilir azaladabilir artadabilir dedi doktor beklicez artik iyi olsunda

Amin insAllah canim cok tesekkur ederim. Rabbim.hepimizin bebegini anali babali buyutsun insAllah. Ben bugun gidicem eve ama oglum kalicak

ya sanki gaz sancısı gibi hissediyorum bazen adet olacakmışım gibi hissediyorum bazen kas ağrısı gibi şimdi bişi çıkmıcak eşimi işinden alı koycam off keşke kesin bir belirtisi olsa
Evet ya sanciyi bilmiyoruz her agriyi bebegin büyümesine bağlıyoruz ama bazen yanilabiliyoruz agrin devam ediyorsa erteleme bence

Kızlar benimde belimde inanılmaz bir agrı var okulda zor ayakta duruyorum. Pazartesi doktor komtrolüm muhtemelen o zaman izne cıkacagım öyle gözüküyor 37ye kdar dayanamayacak gibiyim

Aynen bigun imom bigun decavit
Kalsiyum ve magnezyumda ayni bu sekilde.
Imomla-kalsiyum
Decavitle-magnezyum gibi
Kan hapini gece lavoboya kaltiginda icip yatsan hemen yine rahatsiz eder mi?
Bi dene istersen.
Bir kere denedim bos mideye olunca hemen kramp giriyo malesef:/ yarin tekrar deneyeyim bakalim belki bu sefer kramp girmez de ac karnina icebilirim:)

Doğum yapan arkadaşımıza hayırlı olsun en kısa zamanda inşl bebeğinde yanında olur cnm bizde beklemedeyiz ara arabeskimde sancım oluyor ama şimdilik iyiyim okulda da çok fazla ayakta kalmıyorum benim son iki haftam sonra bende izne ayrılıyorum inşl allahtan bişi olmazsa bakalım beklemedeyiz sabırla

Merhaba kızlar bugün kontrolüm vardı bebiş 2010 gr 43 cm olmuş. 3 hafta önce 1910 gram demişti doktor. Ölçümde hata yapmış olabilirim dedi. Ben de boşu boşuna 3 haftadır üzülüyorum bebeğim iri olacak normal doğum yapamicam diye. Bugün öyle diyince art arda 3 defa ölçtü 2010 geldi hepsinde de. İçim rahatladı. Kilosu da boyu da normalmiş. Bi de benexol verdi b12 sınırda olunca kullanan var mı?

canim Allah bagislasin hayirla ve saglicakla al bebegini kucagina insallah ciger gelistrici yapilmamsmydi

Hayırlı olsun canım. Allah analı babalı büyütsün. Tez zamanda sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…