- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #25.181
vajinal muayeneden cok farkı yoktur heralde ya , düşünüp ne kadar sıkarsan kendini o kadar zor olur bence muayene35.haftada çatı muayenesi yapacağım dedi şimdiden tırsıyorum : (
Bu tahin-pekmez olayını sanırım ben attım ortaya : ) ben kahvaltım bitince üstüne tatlı niyetine yiyorum. Tahin protein açısından zengin olduğundan faydalı ama abartmamakta fayda var kilo yapar sonra. İnce bir dilim ekmeğe sürüp yiyorum. Ben sevdiğimden yiyorum illa ki faydası var yemem lazım diye değil. yani sana ağır geliyorsa bence zorlama kendini.gunaydin kizlar daha oncede yazmistim cevap veren olmadi tahin pekmezi sabahlari 2 kasik falan yiyorum ama biraz agir geliyor sizler nasil yediniz ekmeklemi ac karninami
Ben bugün aldım çalışamaz raporumu. Günlerimiz hemen hemen aynı. Benim hesaplamama göre 18 ocakta bitiyor doğum iznim. 2 gün de rapor alırım diye düşünüyorum. 15 tatilden sonra da 10 gün rapor alıp 15 şubatta ücretsiz izne ayrılmayı düşünüyorum.Selam herkese bişey sorucam size geçen gün çalışabilir raporu aldım 35-36 ya kadar çalışırım diyodum ama çok zorlanıyorum artık öğretmenim...benim gibi öğretmen olan varsa cevap verebilir mi yarıyıl tatilini kapatmayı istiyorum 20 ocakta tatil başlıyomuş haftaya ayrılsam kurtarıyo mu ki öğrenciler acımasız mahvoluyorum belim sırtım kopuyo artık ki idare sağolsun az ders verdi bana ama yine de olmuyo
Evet cok fazla bir farki yok. Yalniz biraz uzun suruyor hemen bitmiyor vajinal muayene gibi anlik birsey degil. Onemli olan kasmamak o zaman daha zor oluyor. Soyleyene baksaniz bir de :) kac sene once doktor bana o kadar kasiyorsun ki muayene yapamiyorum demistivajinal muayeneden cok farkı yoktur heralde ya , düşünüp ne kadar sıkarsan kendini o kadar zor olur bence muayene
erken dogm riskn kalmams yavas yavas normal hayatna donebilirsn dedi sizce ne yapmalymmrb kizlar bnm de kontrlm vardi bugun.. ultrasn olcumunde bebegim 41 cm ama dr 38 cm dedi yanls mi hesapladi acaba10 gunde 200 gr alms bebegim haftasyla uyumlu hale gelms cok sukur ... erken dogum riskime de adalati kasilman oluyosa ic dedi ama kasilmam oluyo ama nts de sancm ckmdi bugun bol bol bebek harekti cikti ... ama nts den cikinca karnm cok sertlesti acaba yalanci kaslmamydi ne dersnz .... bana birkti adalati icip icmemekte kararsizm coraspirin 1 hafta kullan birk dedi ama kullanmak istemyorm of 15 gun sorna kontrlm var
Benim dr. 40 haftalık bile olsa sorun oldumu küveze girer dediç açıkçası ben 37 yi görrürsem ki gördüğüm an mahmut tuncer halayı çekecem 37 38 gibi sezeryan olmak istiyorum hamilelik sürecim boyunca bir gün gülmedi yüzüm. Stres kaygı kaybetme korkusu erken doğum riski geçirdiğim rahim ağzı ameliyatı ve kullandığım o lanet progestan fitil....kızlar şimdi instagram da takip ettiğim sayfada bir bayan yazmış 37. haftada doğum yapmış bebişinin solunum sıkıntısı varmış ee bu bebişler ne zaman kurtarıyorlar ki kendini? altında yorumlarda da bebeğinin zamanında doğduğunu ona rağmen küvezde kaldığını yazan başka bir bayan vardı. acaba bu solunum sıkıntıları falan bebeğin geri gelmesinden mi kaynaklanıyor burda yazıyoruz bebeğimiz sağlıklı olsun da geri gelsin falan diye off bu aralar çok kafaya takar oldum gerçi benim hiç geriden gelmedi bebeğimin gelişimi bir ara öndeydi sonra haftasıyla uyumlu dedi hep doktorum ama demek küveze gireceği varsa yine giriyorya da bu keyfi sezeryanlarda doktor diyor mu acaba bebeğin küvezde kalır falan diye? sonuçta bebek her şeyini tamamlamış gibi görünse de vakti dolmadan müdahele ile alınıyor
ne oldugunu bilmiyodum ben doktora sordum gösterdim varis dedi çok şaşırdım hatta, sakın oynama dedi cok kanar dedi, kaldı öyle , sonra gecer mi dedim kaybolur dedi zamanlakizlarr sizlerdede varisler varmi vajina bolgesinde kizimda boyle bisey olmamisti bende olmus ama okadar fazla degil agri kasinti falanda yapmiyor
Maasalalh canım,bebislerimiz hemen hemen aynı gelişimi.1950 Gr 42 cm.ama doktor bana bacak boyu bir hafta geride dedi kafama takıldı benim de.sana boyle biseyden bahsetti mi,kilosu da en alt sınırda dedi? Benim de b12 230 flndi doktor kan hapimi değiştirdi gyno Ferro sanol verdi içeriğinde b12 de var.Merhaba kızlar bugün kontrolüm vardı bebiş 2010 gr 43 cm olmuş. 3 hafta önce 1910 gram demişti doktor. Ölçümde hata yapmış olabilirim dedi. Ben de boşu boşuna 3 haftadır üzülüyorum bebeğim iri olacak normal doğum yapamicam diye. Bugün öyle diyince art arda 3 defa ölçtü 2010 geldi hepsinde de. İçim rahatladı. Kilosu da boyu da normalmiş. Bi de benexol verdi b12 sınırda olunca kullanan var mı?
bir tehlikesi varmiymis peki?bende haftaya randevum var bende soracamne oldugunu bilmiyodum ben doktora sordum gösterdim varis dedi çok şaşırdım hatta, sakın oynama dedi cok kanar dedi, kaldı öyle , sonra gecer mi dedim kaybolur dedi zamanla
Bende bazen diyorum sezeryan olup bu korku stres bitsemi sonuna yaklaştık çok şükür ama yinede çok kafama takılıyorBenim dr. 40 haftalık bile olsa sorun oldumu küveze girer dediç açıkçası ben 37 yi görrürsem ki gördüğüm an mahmut tuncer halayı çekecem 37 38 gibi sezeryan olmak istiyorum hamilelik sürecim boyunca bir gün gülmedi yüzüm. Stres kaygı kaybetme korkusu erken doğum riski geçirdiğim rahim ağzı ameliyatı ve kullandığım o lanet progestan fitil....
Gerçekten beklemek istemiyorum ben kendi adımca. Hayırlısı olsun yinede
Buraya yazmak istemedim kimsenin morali bozulmasın diye ama 1 ay önce apartman komşum üçüncü bebeğini dunyaya getirdi. Planlı sezeryandi, 38.haftada aldilar, herşey yolundaydi tüm hamilelik boyunca. Dogum anında solunum sıkıntısı nedeniyle vefat etti bebek. Yani bunun bir garantisi yok. Benim bebegim de biraz zayif, ne olacak dedim doktora. 39.haftayi bitirip 2600 doğan sağlıklı bebekler de var, 3500 doğup sıkıntı yaşayan bebekler de var dedi. Her bebek bir birey, hiç birinin gelişimi diğerini bire bir tutmuyor.kızlar şimdi instagram da takip ettiğim sayfada bir bayan yazmış 37. haftada doğum yapmış bebişinin solunum sıkıntısı varmış ee bu bebişler ne zaman kurtarıyorlar ki kendini? altında yorumlarda da bebeğinin zamanında doğduğunu ona rağmen küvezde kaldığını yazan başka bir bayan vardı. acaba bu solunum sıkıntıları falan bebeğin geri gelmesinden mi kaynaklanıyor burda yazıyoruz bebeğimiz sağlıklı olsun da geri gelsin falan diye off bu aralar çok kafaya takar oldum gerçi benim hiç geriden gelmedi bebeğimin gelişimi bir ara öndeydi sonra haftasıyla uyumlu dedi hep doktorum ama demek küveze gireceği varsa yine giriyorya da bu keyfi sezeryanlarda doktor diyor mu acaba bebeğin küvezde kalır falan diye? sonuçta bebek her şeyini tamamlamış gibi görünse de vakti dolmadan müdahele ile alınıyor
Cnm ücretsiz izne ayrılacaksan Doğum iznin bitince araya rapor sokmadan ayrılman gerekir ben öyle biliyorum iyi araştırBen bugün aldım çalışamaz raporumu. Günlerimiz hemen hemen aynı. Benim hesaplamama göre 18 ocakta bitiyor doğum iznim. 2 gün de rapor alırım diye düşünüyorum. 15 tatilden sonra da 10 gün rapor alıp 15 şubatta ücretsiz izne ayrılmayı düşünüyorum.
Agrim cok yok cok şükür. Sutde gidim gidim geliyo cok az ama sagdika ginderiyorum onlar biriktiriyo sık sık sagmam lazim artmasi icin :) suanda kanallar aciliyormus artar dediler birde erken oldugu icin daha sutum tam dolmamis sanirim. Suanki duruma gore 3 4 hafta kalabilir azaladabilir artadabilir dedi doktor beklicez artik iyi olsunda
Agrim cok yok cok şükür. Sutde gidim gidim geliyo cok az ama sagdika ginderiyorum onlar biriktiriyo sık sık sagmam lazim artmasi icin :) suanda kanallar aciliyormus artar dediler birde erken oldugu icin daha sutum tam dolmamis sanirim. Suanki duruma gore 3 4 hafta kalabilir azaladabilir artadabilir dedi doktor beklicez artik iyi olsunda
Ben de o zaman önümüzdeki haftada çalışayım sonra ayrılayım rapor hakkımı şubatta kullanayım ben de zaten ücretsiz izne ayrılıcam şubat maaşımızı alalım hiç olmazsa teşekkür ederim canım fikir verdiğin içinBen bugün aldım çalışamaz raporumu. Günlerimiz hemen hemen aynı. Benim hesaplamama göre 18 ocakta bitiyor doğum iznim. 2 gün de rapor alırım diye düşünüyorum. 15 tatilden sonra da 10 gün rapor alıp 15 şubatta ücretsiz izne ayrılmayı düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?