2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Amin insAllah canim cok tesekkur ederim:)

doldurmuş mu yeni girmiş mi? 34+2de tam 240 günlük oluyoruz yani 8. ayımıza giriyoruz.270 günlük oluncada 38+4te tam 9 aylık oluyoruz 10 günüde tamamlayınca 9ay 10 günlük oluyoruz
doldurmus 9. aydan gun yada hafta almaya baslamis oluyoruz canm 38. haftada da 9. aymizi doldurms son on gunden gun almaya baslams olyrz

Amin insAllah canim cok tesekkur ederim suan sutum az ama zaman gectikce artiyo umarim dahada artar
Artar hiç merak etme. Bol bol dereotu ye, taze üzümün tam zamanı sabah akşam birer kase ye, kuru incir ye. Hepsi süt olur inşallah yavrun da hemen seni emmeye başlar, o zaman daha da artar. Şimdi sağıp veriyorsun di mi? Kendisi yutkunabiliyor mu

Hepsinden yemeye calisicam insAllah simdiden komposto icmeye basladim insAllah bol bol sütüm gelir. Ewet canim sagiyorum goturuyoruz yogun bakimda biriktiriyolarmis suanda sadece serumla besleniyomus sut vermiyomuslar. 1 hafta icinde baslicaklar sut vermeye sanirim

Doldurmuş oluyoruz canım yani 240 günlük dolu dolu 8 aylık hamileliği geride bırakmış oluyoruz

Tamam işte dolmuş oluyor :)
9. Ayın içerisinde oluyoruz 4 hafta geçince de 9. Ay dolmuş oluyor

benim mantığıma uymuyor ya hamileliğim bitcek doğurcam hala anlamadım amma kas kafalıyımee şimdi soranlara 9. ayımız mı diyeceğiz çünkü kim sorarsa sorsun kaç aylık diye soruyor hafta hesabı bilen yok

canım yanlış anlamazsan bişi sorcam senin sütünü bebeğin için sakladıklarına eminsin dimi? yani ne bileyim sütü gelmeyen anne olur onun bebeğine verirler senin haberin olmaz falan. çünkü ilk sütü senin bebeğin için hayati önem taşıyor keşke bol bol sütümüz olsa da kendi bebişlerimiz dışında başka ihtiyacı olanlara verebilsek

Benim de aklıma gelmedi desem yalan olur. Ama herhalde öyle birşeye yeltenemezler di mi? Bol bol sutumuz olsa da, tanımadığımız bir bebege bizden izinsiz nasıl verilebilir? Süt kardeş olurlar resmen, bir yerde karsilassalar haberleri olmaz. Düşünmesi bile çok kötü

süt kardeşliği vs o kadar incesini düşünmedim ama olmaz diye de bir şey yok ben hastanelerde her türlü şeyin döndüğüne inanıyorum keşke olmasa ama çocukları bile değiştirmeye/satmaya yeltenilen yerlerde zaten kısıtlı olan sütün verilmesi hatta daha kötüsü satılması bile aklıma gelir benim

Yok canım 8 aylık diyeceğiz tam dolu dolu 8 ayı doldurmuş oluyoruz çünkü

Arkadaşlar genelde sorduğum sorulara cevap alamıyorum ama yine de yazacağım.. 32+0 da çalışabilir aldım günlerden salıydı. 33+3 te cuma günü ayrılmayı düşünüyordum ancak rapor aldığım Dr hafta+0 olan salı günleri çalışamazı alabilirsin dedi. Böyle bir şey var mı? Bu arada Dr un özel old için sgk ile anlaşmalı bir Dr a yönlendirdi raporu ondan aldım ama kafam karıştı

8 bitti 9 a girdik diyeblrsn cnm yada 8 ay bir haftalik 8 bucuk aylik diyebilirsn ben soranlara 7. ay bitti 8. aya donduk dyrm bazende 7 bucuk aylik dyrm

Cnm bence gün gün hesaplanıyor ama ii araştır ben iki hafta sonra alıcam çalışamaz raporunu ilk defa duydum

Merhaba annisler ağrılar ve ağrılar ile uğraşanlar ne durumdasiniz bel ağrısı sağ tarafimin ağrısı yürüyemez oldum iki büklüm kalıyorum çok agrilarim var dr yapın musaid ağrılara dedi hiç bir şey yapmıyoragrisi olanaklar neler yapıyor duşa giriyorum bol bol yatmaya çalışıyorum ve nst başladı bağlanmaya haftalık gidiyorum

cnm hic duymdm 0 yada + die bsy mesela benm 32 0 cumartesi pazara geliyo 32 2 de gdcm mecbur bendeki de amma gsrip bsy pazara gelem var mi .. ama sgk danisma hattini arayip.sorarsam sana en temz en dogru cvp verilir die tahmin edyrm

cnm hic duymdm 0 yada + die bsy mesela benm 32 0 cumartesi pazara geliyo 32 2 de gdcm mecbur bendeki de amma gsrip bsy pazara gelem var mi .. ama sgk danisma hattini arayip.sorarsam sana en temz en dogru cvp verilir die tahmin edyrm
Yani sonuçta hafta hafta ama günleri de dikkat ederek ekleyecekler okulda 1. Dönemi kapatmam için haftaya cuma ayrılsam yetecek gibi duruyor diğer hafta başlayıp 2. Günü ayrılmak istemiyorum yoruluyorum artık hazırlıklarım da bitmedi net bir şey öğrenemezsem sgk yı arayayım dediğin gibi bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…