2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
İki hafta önce bende de hemoroid hortladi,hamilelikten önce de vardı.antibiyorik kullanmistim kabız yaptı ve sonuç hemoroid.asiri sancı yaptı meme oluştu ve de kanama olmuştu.doktor fitil ve krem verdi geçti cok şükür.sakin ihmal etme biran önce doktoruna git canım.sanci yapıyor

seni cok iyi anlyrm cnm insan agirlasyor 1 gun luk is 1 hafta gbi yoruyor

Bacak boyu 31+1 çıktı 3 kez ölçtü.kafasi 33+5 karnı da tam 32+0 çıktı.bu aya kadar gelişimi hep öndeydi bu ay neden böyle olmuş dedi.15 gün sonra tekrar gel ama bu süreçte ekstra et süt yumurta peynir fkn ye bebek beslensin dedi.aslinda kilo takintim gerçekten yok.gelisimi geride dedi diye takildim,özellikle bacak boyu için.Fl 59 görünüyor 7 ile çarptığında 42 cm ediyor normal sınırda ama haftaya uyumlu çıkmadı.hayirlisi olsun.

kizlar size cok ozel sorum olacak ..
kizlar ben 8 senedir falan vajinal temizlge elektrikli epilasyn kullanyrdm. bundan 2 hafta once yine temizlendm tertemz derken hormonlardn midir neden bilmem bi yurkari bi yerindekasinti oldu hoop bidaha baktm kil donemeso apse olmus ciban gbi uc vermedi bende onemsemdm uc verir patlar die gittikce kitlelesti sirke kullandm fayda etti kuculdu sonra dun bir kz daha bktm yine buyumus iltihap uc yok basina gelen varmi sanrm o apse bosaltlmdn gecmck ama once antbytk kullanmam gerkck surda kalms bir bck aym belki oda yok kullanmak istemyrm acimyor ztn basna gelen dfikti olan var mi

karni olcen deger hangisi cnm

Bence de bende 4 hafta aktarsam dönemi kapatıyorum bakalım bende iki hafta sonra ayrılacam allah izin verirse
Canm 4 hafta old emin misin? Ben mi yanlış hesaplıyorum burdaki takvimden farklı gidiyor benim Bebek için 14 kasım da 40 hafta bitmiş oluyor ama sat a göre 21 kasım da 40 bitiyor, senin haftan daha önce benden önce ayrılman gerekir kafam çorba oldu

Cnm ben 32 hafta çalışabilir raporuna göre hesapladım ocak tatili 19 ocaktabaşlıyor bende o tarihten geriye hesapladım 39. Haftada Doğum olucak iki tarih arasında 12 hafta var bunun 8 haftası Doğum sonrası zaten geriye dört haftam kalıyor Onu da Doğum öncesi çalışmam gereken hafta sayısı iki haftasını çalıştım çok şükür iki haftam kaldı zaten Doğum öncesi son üç haftayı aktaramıyorsun maksimum 5 haftasını aktarıyorsun sen bana 32 hafta tarihini söyle bende sana yardımcı olim tabi Doğum yapacağın hafta da önemli

bende ağrı kan yok ama meme oluştu ve rahatsız edici doktor bir krem verdi ona başladım sabah akşam umarım fayda eder :) Sana da çok geçmiş olsun :)

Canım kıl kökü iltahabı olabilir bende de olmuştu krem veriyorlar ama çok bir işe yaramıyor benden sana tavsiye bence bepanten pomad sür en iyi o gelir iltehap varsa akıtıyor sonra da geçiriyor.

bepanten pomatin faydasi oluyor mu cnm bebege zarari olur mu

bepanten pomatin faydasi oluyor mu cnm bebege zarari olur mu

Benim bildiğim hiç bir zararı yok canım hatta çoğu arkadaşım onu yüz kremi olarak da kullanıyor hücre yenileyici olduğu için ama bana iyi gelen tek şey oydu. Sür oraya üstünü de makyaj temizleme pamukları var ya hani ince yuvarlaklar onunla kapa ki iç çamaşırına değmesin çünkü kuruyunca yapışır orası çamaşırına ve daha çok acır çıkartırken tecrübe ile sabit

Bahsettiğin şey vajinal varis olabilir kurcalama ve doktora göster, ben de kıl dönmesi falan sandım değilmiş , doktorun söylediği oynama sıkma sakın, kendiliğinden yok olur dedi ama yine de göster ne oldugunu en iyi onlar bilir

Günlerimiz aynı seninle ,benim hesaplamama göre gecen hafta bugün 21 Eylülde , 32+0 da calışabilir aldım , 26 ekimde 37+0 oluyorum ve izne ayrılıyorum mecburi, şubat 15 te de analık iznim komple bitiyor perşembe günü

Ben de senin bildiğin gibi biliyorum sadece 5haftayı aktarabiliyorsun 3 4 hafta olursa aktarmıyorlar

utkumuz canim benim bebişin de boyu da 42 cm. 33+4 de.. ama bacak boyu kaç haftalik görünüyor falan bilmiyorum hicbisey söylemedi o konuda doktorum. bu haftalara göre az mı acaba. Gerçi bizimki hep böyleydi beklediğimden hep kısa söylüyor bende minyon olcak diyorum kendimi avutuyorum öyle inşallah sağlıklı olsun bir sorun olmasın da kısa boylu dogsun bebişim:) oğlumda 50 cm. dogmustu. Babasıyla bende uzun boylu değiliz genetik demekki diyorum :)

Ben de senin bildiğin gibi biliyorum sadece 5haftayı aktarabiliyorsun 3 4 hafta olursa aktarmıyorlar
Hayır cnm çalıştığın kadarını aktarıyorsunmaksimum 5 hafta yani ister üç hafta aktar ister 4 hafta yönetmelikte Doğum öncesi izinde çalışılan gün sayısı hesaplanıp Doğum sonrasına eklenir diyor yani çalıştığın kadar izni aktarabilirsin illa ki beş hafta diye bi zorunluluk yok yani

Bir de arkadaşlar hesaplarken son güne göre hesaplamayın doğum sonuçta bende 23 kasım yazıyo ama doğum büyük ihtimal kasımın 2 haftası gibi olur ben tahmini bi tarih bakarak hesaplıyorum
Sonuçta 8 haftayı sata göre değil doğumun olduğu tarihe göre hesaplıyorlar

Zaten kullanamadığın üç hafta sana kalmış cnm o önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…