2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
ayyu yarin aliyim insallah fatda gorurum canm ya insallah

Ben 15 gündür topallıyorum zar zor evde adım atıyorum. Doktora gittim beyin cerrahına yönlendirdi mr çekildi fıtıktan şüphelenip Allahtan bir şey çıkmadı. Yavaş yavaş yürü bol bol dinlen dedi çok beter bir şey oturduğum yerden kalkamıyorum gece kesinlikle dönemiyorum geçseydi şu günler.. normal Doğum için zorlanırım bu halde diye korkmaya başladım şimdi de

Canım Allah sağlık sıhhat versin inşallah en kısa zamanda toparlar minik yakışıklın

32. Haftadan sonra istersen 1-2 gün çalış ne de aktarıyorlar öyle şey olur mu ben ilk doğumumda da 37 olöadan ayrılmıştım günü gününe aktardılar
Ya ne idare ne memur bişey bilmiyor. Sora sora öldüm. Şimdi 32 de 37ye kadar çalışabilir raporu aldım.ama ben 34de ayrılmak istiyorum ya da 35te. O çalıştığım 2 ya da 3 haftayı Doğumdan sonraki 8haftanın üzerine ekliyorlar mı

Canım omdan emin misin. O zaman herkes kafasına göre ayarlar. Ben 32de 37ye kadar çalışabilir raporu aldım ama35te ayrılsam çalıştığım o 3hAftayı aktarabiliyor muyum. Bana aktaramazsın dediler 37 ye kadar Çalışman lazım kı aktarabişlesin dediler

Hayır onu kim söylediyse saçmalamış yani erken Doğum yapsakhakkımız yanar 4 hafta çalışsam misal gitti öle saçmalık olmaz ya yönetmeliği aç oku arkadaşım oradaki ibare net Doğum öncesi çalıştığın gün sayısı kadar Doğum sonrasına aktarılır diyor

doldurmuş mu yeni girmiş mi? 34+2de tam 240 günlük oluyoruz yani 8. ayımıza giriyoruz.270 günlük oluncada 38+4te tam 9 aylık oluyoruz 10 günüde tamamlayınca 9ay 10 günlük oluyoruz

240 günlük bebek tam 8 aylık olmuş oluyor. Zaten 270 günlük olduğunda 9. Ay tamamen bitmiş oluyor. 34+2 de tam 8 ay bitmiş oluyor.

Ok,çok sağol

Kızlar bu göbek deliğinin etrafinda bebegin ayağı gibi bişey böyle dikiliyor geziyor falan ya hani o kasilmami sizce ya ama kıpır kıpır ediyor ben onu bebek hareketi sanıyorum akşam benimde çok ağrım vardı sidettli adet ağrısı gibi baya bi sürdü ama geçti çok şükür bide bu kasilmayi anlayabilsem

Canım bir hafta gerilik için endişelenme bence bu kadar. Biliyosun doktorlar 3 haftaya kadar geriliği bile normal karşılıyorlar.

Benim doktorum tüm ölçümleri haftasına göre değerlendiriyor .şimdiye kadar bebek hep önde gidiyordu o yüzden şaşırdı bu ay geri olmasına sanırım.buyuk oğlum 33+5 te 43 cm 2 kilo doğmuştu.kucuk oğlum 38+1 de 54 cm 3250 doğmuştu.esim 190 ben 172 uzum boyluyuz.bakalim bu bebiş nasıl olcak.

Canım bir hafta gerilik için endişelenme bence bu kadar. Biliyosun doktorlar 3 haftaya kadar geriliği bile normal karşılıyorlar.
Bakalim 15 gün sonra nasıl olcak.aslinda endiselenmiyorim bana göre normal de gene de aklıma takılıyor

Kasılma nasıl oluyor ben de ayırt edemiyorum. Bazen ağrı acı olmuyor ama karnımın içini bir şey sıkıyormuş gibi oluyor öyle bi şey mi kasılma?
Evet canım aynen öyle.bebek top gibi sert oluyor öylece kalıyor

Benim zaten bebeğin poposunu ya da ayağını dayadığı yer hep sert oluyor. Yani bazen karnımın bi tarafı sert oluyor dokunduğumda bebeğin orda olduğunu hissediyorum. Karnımın içi sıkılıyormuş gibi dediğim farklı bir şey. Bebek hareketi ya da bebeğin olduğu yer gibi değil de karnımın her yeri sıkılıyormuş gibi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…