2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Günaydın herkese
O sertleşmeler kasılmalar normal artık hem bebeğin hareketlerinden hem de rahmin doğuma hazırlanmasından kaynaklanıyo merak etmeyin eğer çok ızun süre geçmezse sıkıntı
Benimde oluyo karnım bi yerde toplanıyo ağrıyo 10-15 dakika sonra geçiyo

kızlar bugün bebeğimi hep karnımın altında hissediyorum acaba döndü mü?bebeği dönen bayanlar siz nasıl hissediyorsunuz? benim normalde hep midemin oralarda hatta göğsümün altına kadar giriyordu ama bugün sürekli göbek deliğimin altında hareket ediyor

benm bebegim hep donuktu hep gobegimin altinda yada yanlarda bazende asagida oynar ama genelliklr gobek hizmn brz altnda ve hep yanlarda poposu gobegimin birz daha ustunde ve ayaklari da sirtima dogru icerde tekme attigi.zaman icerde ve cok.az hissedyrm pek tekme de atmaz zaten yana yattgm zaman dirsegiyle iter genelliklr poposunu sallar oynatir vav seklinde duruyo anlcn bas asagi

benim ki döndüğünden beri idrar torbamda ciddi baskı var o şekilde anladım ben, bir de ayakları tam göğsümün altına denk geliyo oynuyo oralar sürekli

Bende hıçkırığından anlıyorum canım döndüğünü
Geçen hafta kontrolde başını Doğum kanalına sokmuş yüzünü de göremedik o yüzden
Ben anlamıştım hıçkırdıkça pıt pıt atıyordu
Bugün tam yan dönmüş yine :)

benim ki döndüğünden beri idrar torbamda ciddi baskı var o şekilde anladım ben, bir de ayakları tam göğsümün altına denk geliyo oynuyo oralar sürekli

anladım kızlar saolun çarşambadan beri sancım var diyordum ya acaba döndüğü için mi zorlama oldubugün pek bir darda kalmış gibi hareketleri yavaş ve baya baya sert sığmıyor artık galiba 2 gündür benimde idrar torbama aşırı baskı yapıyor. bakalım çarşamba günü döndü mü dönmedi mi anlarım inşallah dönmüştür

benim hıçkırığı bazen kasıklarımda bazen sağ yanımda oluyor canım bu durup durup döndüğünü mü gösteriyor kigerçi 30lu haftaların başında kasıklarımda çok baskı vardı hatta yürürken bacaklarımı kapatamıyordum o zamanda baş aşağı mıydı acaba

Benim ki aynı bölgede dönüp duruyor canım ama tam olarak kafası yukarıda makat aşağıda hiç olmadı
Küçük açılarda dönüyor yani

Selam kızlar.
Ben hastane çantama bebek için iki hastane çıkışı takımı koydum iç zıbınlarıyla. Birini doğar doğmaz diğerini ertesi sabah foto çekiminde giysin dedim ama az mı? Bir alt üst takım daha koysammı?

koy bence canım ertesi güne kadar ne olacağı belli olmaz her ihtimale karşı alt üst takım 1 tane bulunsun

Benimki dönmüş dedi dr ama inan hiç hissetmiyorum öncekinden farklı birşey

Tabi ki koy iki tane az mutlaka kirlenir. 3 takim garanti olsun. Fazladan zarar gelmez.hem insanin kafasi rahat oluyor.

Merhabalar hanımlar,

Size "çalışır raporuyla" ilgili sorum olacak, yardımcı olursanız sevinirim.

Bugün tam 32+0 olduk. Kontrole gittim, çalışır raporumun düzenlenme tarihi 29.09.2017 ama poliklinik tarihi 28.09.2017 girilmiş raporumda. En alt kısımda da tahmini doğum tarihi 23.11.2017, doğum izni başlangıç tarihi 02.11.2017 görünüyor.

Benim SAT a göre tahmini doğum tarihim 24.11.2017 ve 40 haftanın dolduğu tarih de 03.11.2017. Ultrasonda tahmini gebelik haftam 32+1 ve doğum tarihim 23.11.2017 olduğu için mi bu şekilde düzenledi acaba doktorum?

İzne başlangıç tarihi 02.11.2017 demek yani en son çalışacağım gün 02.11.2017 ve o gün akşamından itibaren mi iznim başlayacak demek oluyor? Doktorum bana hep cumadan takip edelim dedi ve çalışamaz raporu için de beni 37. haftanın dolduğu gün tam 03.11.2017 i söyledi.

Sizin raporlarınız ne şekilde?

Haklısın canm ama inan psikolojim kalmadı. Ne benim ne çevremdekilerin. Hayatımız zehir oldu bu bir kaç aydır. Açıkçası ben olgunluğa eriştiği gğn doğsun isyiyorum. Zira 37 den sonra tüm bebekler normal zamanda doğmuş gibi sayılıyor

Benim erken dogum risim var her hafta ptsindrn pazartesiye kintrole gidiyorum arkadaslar bir hafta gidiyorum bas adagi bir hafta gidiyorum yukarida adagiya dinerken bariz hissediliyor bir garip oblomov mesela hateketleri dedigin gibi gobekte asaguda oluyo ve sol yada sag bosluklata uzaniyo asaguda oldugu icide sertlik daha net bissediliyo ama yukarida oldugu zaman kaburgalara baski yapiyo insallah senin bebgin de donmusur canim

Evet canım 3, bi takım koy üstüne kusabilir yada kakası belinden çıkabilir ben 3 takım koydum noolur noolmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…