2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Benim de tüp bebek inşl bi sıkıntı olmadan gelirler cnm bende sabırsızlıkla bekliyorum elimden gelse hemen istiyorum

kızlar az önce küçük halam geldi aman Allahım neler neler getirmiş şok oldum benden heyecanlı valla doğum için saolsun hiç yalnız bırakmadı hediyelik dağıtmak için sepet almış birde telden ağaç oluyor ya ondan almış düşünmüş kese içine lokum koyarız asarız dedim bende aynı şeyi yapacaktım kalbimiz birmiş şerbet için süslü bardaklardan da almış saolsun sizlerden ricam kuzenimin çocuğu olmuyor birer tane içten dua edebilir misiniz tez vakitte onunda bebeği olsun ismi Şeyma şimdiden Alah razı olsun kızlar

Arkadaşlar size bir şey soracağım sizde de halsizlik ve isteksizlik var mı ?
Mesela evi toparlamam lazım ama canım hiçbir şey yapmak istemiyor, hep uzanmak istiyorum Benim gibi halsiz yada tembel hisseden var mı ?
keşke bende öyle olsam canım valla dinlenmeye o kadar ihtiyacım var ki. dün işten geldim yemek olana kadar hiç oturmadım erzak dolabımı boşalttım sildim güzelce yerleştirdim çalışınca sanırım daha çok telaş oluyor insanda bu hafta sonu da gömme dolabımı boyayacağım planlarım arasında o var. demem o ki yapacak işin yoksa dinlenme imkanın varsa dinlen canım hiç kafana takma. ama işim var yine yapamıyorum dersen çalışma planı hazırla kendine her güne 1 iş yap yavaş yavaş nasıl olsa evdesin baktın çok yoruldun uzan dinlen kendini hiç yorma yavaş yavaşta olsa işler hallolur.

Mesela evi toparlamam lazım ama canım hiçbir şey yapmak istemiyor, hep uzanmak istiyorum Benim gibi halsiz yada tembel hisseden var mı ?
Varrrr :)) ütüyü yapamadım iki saattir havadanmıdır bilemedim

Canım benimde hamileliğim zor geçiyor haklısın fakat çok az kaldı biraz daha sabretmemiz gerekiyor. Benim doktorumda 37. Haftada doğuma alacak bir aksilik olmazsa. Allah'ın izniyle sağ Salim alacağız bebeklerimizi kucağımıza :)

Canım bende de aşırı halsizlik vardı bir işle uğraşırken bazen yarım bırakıp hemen yatıyordum baygınlık hissi geliyordu. Sıcaklarında etkisi vardı tabi. Tahlil yaptırdım d vitamini ve b12 düşük çıktı sanırım ondan kaynaklanıyordu şuan daha iyiyim fakat yine hiç bir iş yapamıyorum miyom ve erken doğum riskinden dolayı. Bence çok zorlama kendini son aylar da riskli oluyor çünkü...

Kızlarrrr Nunutte arkadaşımızda dün sezeryanla doğum yapmışşş, iyiyiz benim biraz ağrım var bebeğimde yoğun bakımda dedi

canımm tebrik ettiğimi ilet lütfen. Allah analı babalı, sağlıklı bir ömür versin hepsine. inşallah bebeği de bir an önce çıkar yoğun bakımdan, hemencecik kavuşurlar.

Kızlarrrr Nunutte arkadaşımızda dün sezeryanla doğum yapmışşş, iyiyiz benim biraz ağrım var bebeğimde yoğun bakımda dedi
ah kuzum ya demek bu kadar zamana kadar tutabilmişler bebişini hayırlısı olsun dediğimizi ilet inşallah bir an önce bebişini kucağına alır topiğimizin bebişleri aceleci

Bende tam tersi bi enerji var anlatamam sürekli bişeyler yapmak istiyorum

Umarım en yakın zamanda sağlıkla kucağına alır bebişini :)

Bu arada kızlar size söyledikten sonra kalktım mutfağa giriş yaptım :) üstten yapacaktım ama dayanamayıp dip oldu yine :)

Kızlar size bi sorum olacak. Afedersiniz ama benim 2 gündür çok yoğun bi kanamam var. Ve aşırı halsizlik durumu yaşıyorum. Doğumdan 45 gun sonra adet olmuş olabilir miyim sizce? Yoksa başka bi durum var mıdır ? Bilenler yardımcı olursa sevinirim.

canım adet olmuşsundur ama şüphen ve şikayetin varsa vakit kaybetmeden doktoruna görün derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…