2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
yaa sen doğum yapalı 45 gün mü gecti , zaman ne cabuk gecmiş bi an afalladım netten baktığımda doktora başvurulmalıdır diyo doğumdan 40 gün sonra olan kanamalar için , bi danışırsan iyi olur

40ın çıkınca detaylı kadın doğuma görünmelisin kontrol şart. Sezaryende değişiyor, ben 8 ay regl olmadım ama arkadaşım 1 ay sonra olmaya başlamıştı.

40ın çıkınca detaylı kadın doğuma görünmelisin kontrol şart. Sezaryende değişiyor, ben 8 ay regl olmadım ama arkadaşım 1 ay sonra olmaya başlamıştı.
Bi kez kadın doğuma gittim dikişlerim için orda 1 dakika ultrason ile bakti rahmin toplanmis dedi başka da bişey demedi. Randevu alayım bari

Bende adet diyorum ağrım da var çünkü ama kaynanam sağolsun icime azıcık kurt düşürdü bu kadar erken olmaz falan diyerek olmadı doktora gideyim içim rahat eder
her bünye bir olmuyor canım sezeryanda olsa normal doğumda olsa ablam normal doğumdan sonra hemen oldu arkadaşımın 7 aylık oğlu var onunda normal ama hala adet olmamış sezeryan da da aynı şey geçerlidir. en garantisi sen yine bir görün

Bi kez kadın doğuma gittim dikişlerim için orda 1 dakika ultrason ile bakti rahmin toplanmis dedi başka da bişey demedi. Randevu alayım bari
Muhtemelen adettir. Çünkü parca falan olsa o ultrasonda görurdu. Ama siz yine de gidin tabii ki. Emzirmeye uygun bir kan ilacı da kullanın, takviye olur, halsizlige iyi gelir

Muhtemelen adettir canım. Eltimde 47 gün sonra kanaması oldu doktora sordu adet oluyorsundur dedi. Ama aklına çok takılıyorsa doktora git.

Kızlar bebek hareketleriniz nasıl? Benimki iki üç gündür çok az hareket ediyor yeri daraldigindan mi acaba ve çok hıçkırıyor bikac gundur :)

Kızlar bebek hareketleriniz nasıl? Benimki iki üç gündür çok az hareket ediyor yeri daraldigindan mi acaba ve çok hıçkırıyor bikac gundur :)
o hıçkırık durumu bizde de var gün içinde 5 ten fazla hıçkırık tutuyor yavrumu genelde ayağa kalkıp biraz dolaşınca geçiyor benimkinin hıçkırığı çünkü bazen o da huzursuz oluyor fazlaca hareket ediyor yoruluyorsan onların hareketlerine yansıyor canım benim geçen gün öyleydi dinlenince hemen hareket etmeye başlıyor

Aynen yorulunca hareketleri ciddi olcude azaliyor. Bir de benim bu bebegim banyodayken hic durmuyor kıpır kıpır. Suyu acinca basliyor ta ki banyom bitene kadar. Saka falan bir yana bu hamilelik hepimizi cok yordu son ay a geldik ama son gunlerin huznu var bende bir de baska çocuk dusunmeyince son cocugumun son kipirtilari ve son gunlerim. Sadece hatiralarda kalacak iste. Bu da ayri bir duygusallik olsa gerek.

bende de benzer duygusallık var çünkü eşim 2.yi kesinlikle düşünmüyor. gerçi ilkinide düşünmüyordu bir anda baba olmaya karar verdi ama belli de olmaz ama bugünleri içimdeki bu hissiyatı çok özleyeceğim

Ya aklıma takıldı. Benim bebiş biraz zayıf ya, ben hamileligimin başından beri hiç sola yatmak için özel bi çaba sarf etmedim. Doktorum bu konuda baskıcı değil. Hatta sırt üstü yatarak ayaklarının altına yastık koy dedi hep. Ben de öyle yaptım. Sağa ve sola çok az yattim, genelde sırt üstü uzandım. Bebeği besleyen damarlar için en iyi pozisyonun sola yatmak olduğu söyleniyor. Acaba sola yatmadim diye mi zayıf kaldı

Benim sat ile bebeğin gelişimi oldukça farklı, şu net 26 eylülde 32+0 oldum çalışabilir raporunu aldım doğum ne Zaman olur bilmiyorum ama sat a göre 40 a kalmaz daha önce olur gibş

Tesaduf mu bilmiyorum ama ben hamileligimden beri hep sola yatardim bir tek son ay sol kaburgam batiyor diye sag sol donusumlu yattim eskiye nazaran daha az kilo almisti bebegim.simdi yine hep sola yatmaya calisiyorum

Ğ
Tamam canım haberleşiriz o vakit

b 12 icin ne kullanlysm canm bana benexol verdi ama ben korkuyorum kullanmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…