2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
b 12 icin ne kullanlysm canm bana benexol verdi ama ben korkuyorum kullanmaya

kizlar forma giremiyorum formu acamiyorym ogle vaktnden beri bunun icn ugrasyrm bekleme hatasi dio bsy dio silip yuklyrm yok int gryrm yok acilmyo simdi de zor bela acildi int sikintm yok wifi zaten nicin bole olyo fikri olan var mi

Ben iki sene önce normal doğum yapmıştım. Doğumdan 1 hafta sonra ve kırkım çıktıktan sonra kontrole gelmemi söylemişti doktorum. Doğum sonrası kanamalarım azalarak 40günden fazla sürmüştü benim, ardından 3-5 gün kadar tekrar yoğunlaşıp kesilmişti o yoğun olduğu zaman gitmiştim adet görüyorsun demişti. Ben sonrasında hiç adet görmeden tekrar hamileyim. Sezeryande değişir mi bilemiyorum ama benimki için doktorum normal demişti.
Oğlumdan önceki doğumum da normal doğumdu. Onda 50güü geçmişti kanamam durmamıştı, az az da olsa devam etmişti. O zaman da parça kalmamıştı ama kanamamın kesilmesi için ilaç kullanmıştım. Ona normal dememişti mesela. Bence doktoruna bir görün, adet ise anlaşılıyor.

Hastaneden geliyorum şimdi doktor herseyin normal olduğunu söyledi 10 gün geçmezse ilaç verecekmiş

Bence alakası yoktur. Ben oğlumda hiç soluma yatamadım, haftasından 2 hafta önde gitmişti hep. 37haftalık 3400 doğmuştu. Şimdi de sola yatayım diye dikkat etmiyorum ki genelde istemsizce sağıma dönüyorum ama kızımın kilosu gene önde gidiyor. İki hamileliğimde de doktorlarım sola yatmam gerektiğini söylemedi bana da. Ama aklına takılıyorsa doktoruna sor istersen.

Benim sat ile bebeğin gelişimi oldukça farklı, şu net 26 eylülde 32+0 oldum çalışabilir raporunu aldım doğum ne Zaman olur bilmiyorum ama sat a göre 40 a kalmaz daha önce olur gibş
Hamilelik takviminde Sat a göre doğum tarihin 16 Kasım ise yani Sat 9 şubat ise , 21 Eylül 32+0 olma tarihin , 26 Eylül değil :/

Canim benim doktorum sag sol diye ayrim yaptirmiyor ama israrla mutlaka yan yat diyor bende oyle yapiyorum sag yada sol tarafima dogru yatiyorum surekli

Benim esimde 2. İstemiyordu zorla ikna edip hamile kaldim bildiginiz uzere o bebegimin de kalbi durunca kesinlikle baska cocuk yok dedi. Ama ben ne mi yaptim bir yolunu buldum hamile kaldim simdi diyor ki kardesi olmadan olmazdi iyi ki nasip olmus. Benim butun cabam bu hayatta kendi kaninsan canindan bir kardesi olsun hayirlisiyla. Umarim sizde de fikirler degisir zamanla.

Canm sat a göre 26 eylül 32+0 çünkü sat a göre 21 kasım 40 hafta bitiyor benim ben burdaki takvimi Dr uma göre güncellenmiştim sat a göre 33. Haftadayım bebeğe göre 34 teyim genel olarak 1 hafta önde Bebek ama kafası 2 hafta önde bu nedenle 40. Haftaya kadar kalmayacak gibi son adet tarihim 14 şubat bu arada

Hamilelik takviminde Sat a göre doğum tarihin 16 Kasım ise yani Sat 9 şubat ise , 21 Eylül 32+0 olma tarihin , 26 Eylül değil :/
Canm sat a göre 26 eylül 32+0 çünkü sat a göre 21 kasım 40 hafta bitiyor benim ben burdaki takvimi Dr uma göre güncellenmiştim sat a göre 33. Haftadayım bebeğe göre 34 teyim genel olarak 1 hafta önde Bebek ama kafası 2 hafta önde bu nedenle 40. Haftaya kadar kalmayacak gibi son adet tarihim 14 şubat bu arada

kizlar dogum hediyesi aldrckmsnz esinize... ben bugun bi kunye begendm 2000 tl imknimz var esim istese alir cok dedi alamam dedi ben kafama gore 1000 tl lk bsy alrm ddi istemdm bende he hi dedi acelsesi yok bakarz dedi beni gecistrdi kapatti gtti bu para bana gelince mi degerlenyo bende calsyrm nedn bana gelince hic yok hersy cok degerli cok.gucume gidiyo... cevremde kim varsa biran once gdyo alyo esiyle hemde esime deger modyla ustelik ilk bebegm neden

Sola yatmayı doktorlar genelde tek arter sorunu yaşayan gebeliklere öneriyorlar diye biliyorum. Benim öyle bi sorunum yok ama doktorum varis ve ödem oluşmasın diye de sola yatman gerekiyor demişti yani illa bebek için değil. Ben de gün içinde uzanırken sola yatmaya çalışıyorum ama geceleri hiç dikkat etmiyorum hatta genelde sırtüstü yatar halde uyanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…