2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Valla bebegime layikiyla baksin iyi bir baba olsun baska bisi istemem bence cok fazla maddi seylere takili kalma belki supriz yapacaktir hem adi ustunde dogum hediyesi

Yok ya ben esim istemeden yapamam bunu bile 1.5 sene bekledim kendi istesin diye sonucta bize bakacak olan esim bosa maddi anlamda onu sıkıpta huzurumuzu bozamam etrafimda cok kisi var cocuk yuzunden dar bogaza girip evliligi sallantida olan hatta cocuk yapip evliligini kurtaracagini sananlar ama cocuk buyuk sorumluluk ben cok cocuk severim imkanim olsa 5 tane bile isterim ama kismet bakalim gelecek neler getirecek ilkini saglikla kucagima alayimda

Valla bebegime layikiyla baksin iyi bir baba olsun baska bisi istemem bence cok fazla maddi seylere takili kalma belki supriz yapacaktir hem adi ustunde dogum hediyesi
supriz mi ah canm esime kalcgni bilsem yapar da suprizi annesi yapar duser yanina gerk yok oglum sunu al die sacma sapan bsy alir getorir ozaman is madiyyattanda cikar ve ben cildiririm.. caban kimse el atmadan alsn yoksa benzerlwrini cok yasadim cok karistilar degersizlwstirdiler

Eşim bana 2 binlik hediye alsa delirdin mi falan derdim herhalde. Zaten bebek için o kadar masraf yaptık şimdi onun sırası mıydı gibilerinden bi tepki alırdı benden :d zaten öyle bi hediye de almaz beklentim yok : )

a
Eşim bana 2 binlik hediye alsa delirdin mi falan derdim herhalde. Zaten bebek için o kadar masraf yaptık şimdi onun sırası mıydı gibilerinden bi tepki alırdı benden :d zaten öyle bi hediye de almaz beklentim yok : )
ama bizim masrafimiz olmadi hic cnm toplasn 300 tl fln cunku herseyi annemler yapti... kendisi de parayi biriktirdi ve alackti bzde adettir simdi zor geldi olmasa amenna ama ola ola yok olmasi cok zoruma gdyor

Kızlar 29.haftada muayenede drum bebek doğum pozisyonunda demisti bu hafta muayene var acaba halen öyle mi diye merak ediyorum aklıma takıldı bebek ters donmus olsaydı anlayabilirmiydik ki acaba bebeği ters olan kızlar nası oluyo anlayabilirmiyiz bi arkadaşım aşağıya çok tekme attığı ixin sancı givi ağrı oluyo demisti ayrıca mi desinde bebeğin başını eğilip kalktik ca hissediyomus baskı yapiyomus

hareketlerini genellikel yanlarda ve kasiklarinda hissedyrsn cnm

a

ama bizim masrafimiz olmadi hic cnm toplasn 300 tl fln cunku herseyi annemler yapti... kendisi de parayi biriktirdi ve alackti bzde adettir simdi zor geldi olmasa amenna ama ola ola yok olmasi cok zoruma gdyor
Bizim de mobilyasını annemler aldı. Alışverişe de annemle çıkacağız, yani üst baş vs tekstil alışverişi. Bizde ananr yapar bunları eşimin gözle görünür bir masrafı bebek arabası. Ama evi boyattik, duvar kağıdı yaptırdık, bebek odasına halı ve perde alınacak, bebek gelecek diye banyoya dolap yaptırdık, yatak odasi perdesini değiştirdim vs vs. Yani biiiiir sürü ekstra masraf çıktı. Bi de 2bin liraya profesyonel fotoğraf makinesi aldırdım şimdi her gun tembihliyorum, sakın bi de doğum hediyesi alma diye. Neticede biz anne oluyorsak,onlar da baba oluyor. Tek taraflı birşey veriyor değiliz. O zaman senin de ona 2bin liralık saat alman lazım tabii ki düşünmesi güzel olur, ama bir gümüş nazar kolyesi bile yeter bence. Evlatlarimizla heo birlikte ağız tadıyla yaşlanalım inşallah. Ömrümün en güzel hediyesini verdi bana zaten, karnımda şimdi. Daha ne isterim..

Benimde 29. haftadan beri dönük en iyi anlama yöntemi hıçkırık tuttuğunda neren pıtpıtlıyor
Mesela benim sol karın altım neredeyse kasığımın üstünde hıçkırıyor ve tekmeleri sağ kaburgalarımda yani ayakları :)

ya tabimi orasinoyke canm ama bizkmkisi adetten degil yani annemler ilk torun die yapti sen ztn almssn fotgrf makinani baksana mevzuda bu senn esin istedgnu alms eve bsyler yapms benm anlatmaya calstgm sey tm olarak bu ama ben ifade edemyrm sanrm benm esim yapmyor bana gelince o para yok oluyor.. ama ailesine gelince limit yok musluk yok ne yazikki .. anlatmaya xalstgm sey aslinda cok baska..

Aynen canım hıçkırıklar sol alt hareketler genelde sağ tarafta

Sen de çalışıyormuşsun, bence al gönlün kalacaksa. Tabii kk düşünüp kendi alsa daha güzel ama almam dememis ki,. Daha uygun birşey bakar belki veya onu alır surpriz. Adı üstünde hediye.
Eşimin doğum gününde dışarı çıkamıyordum rahim ağzındaki kisalma yüzünden, ufacık bi hediye bile alamadım. Çok aglamistim, çok zoruma gitmişti. Ama öyle güzel teselli etti ki beni.
Hakikaten hayat arkadaşımız ve karnimizdaki yavrumuz bize en güzel hediye

Benim de midemde kaburgalarımda falan hiç baskı yok. Baştan beri aşağıdaydı bebeğim. En fazla göbek deliğimim 2-3 parmak üstüne kadar hissediyorum o kadar. Kafasını oynatınca mesaneye baskı yapıyor idrarımı kaçıracak gibi oluyorum. Poposunu göbeğimin yanına dayıyor genelde sertlik oluşturuyor orda bazen de ayaklarını hissediyorum. Sırtını bacaklarını dirseklerini baya baya ayırt etmeye başladım. Zaten doktor da 19.haftadan beri baş aşağı pozisyonda diyor şu anda doğum pozisyonunda hala. İnşallah sürpriz yapıp son anda dönmez.

Canım doğum izni toplamda16 hafta. BEn de öğretmenim ve bu hafta ayrılırsam 15 tatile 16 hafta var. O yüzen bu hafta dönüm iznine ayrildim ben.

Canım tesadüfmüdür bilmiyorum ama ben genelde hep sola yatarım bazen sağıma da yatıyorum ama genel posizyonum sol
Dert etme bebeğinin kilosunu emin ol Doğumdan sonra kırk şekle giriyorlar sağlıklı olsun da boşver bol bol emerek kilosunuda alır paşan

Kizlar acilden geliyorum simdi.aksam tuvaletten sonra pecetede cok cok hafif bir kirmizilik vardi ne olur ne olmaz diye goruneyim dedim her sey yolundaymis Allah'a sukur.mantar olabilirmis bunun icin fitil verdi doktor tek kullanimlik zalain ismi bir de travacort krem yazmis bunlari gebelikte kullanan oldu mu daha once

bizde bu besikten siparis verdik acaba o cantasinin icinde kurulu bi sekilde mi geldi size. Yoksa herseyini kendiniz mi kurdunuz ? Esim yanimda degil hic bu islerdende anlamam insllah kurulu bi sekilde cikar cantanin icinden

Canım doğum izni toplamda16 hafta. BEn de öğretmenim ve bu hafta ayrılırsam 15 tatile 16 hafta var. O yüzen bu hafta dönüm iznine ayrildim ben.
Canım benim çok erken ayrılmışsın kullanabileceğin izin öle hesaplanmıyor işte bende senin gibi hesaplamıştım ama yanlış iki hafta daha çalışınca tam denk geliyor benim ki hesaplarken diyelim 38 haftada Doğum yaptın iki haftalık iznin yanıyor cnm benim Doğum yaptığın günden itibaren Doğum sonrası 8 haftalık olan Doğum iznin başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…