2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Benim 26. Haftada başaşağı duruyordu hatta doktorum baş ile rahim ağzındaki boşluğu ölçtü ve şu kadar boşluk var aşağıya baskı yapmaz korkma demişti ama bu son kontrolde (salı günü ğitttik) şimdi ters duruyor ayaklar aşağıda. Yanı dönmüş. Ve sürekli Özellikle otururken vajinada baskı hissediyorum sanki kolu bacağı çitti çıkacak gibi korkuyordum açıkçası ancak doktorum bebek tekme attığında onu hissediyorsun ayakları aşağıda dedi va biz bunu genelde erken doğumla ilişkilendirmeyiz korkma normal bir durum dedi. Ama aşağıya baskı olunca bir iki damla akıntı oluyor şimdi de o takıldı aklıma gerçi torlusol kağıt koydum renk değişmedi ama akıntı neden oluyor anlamadım

a

ama bizim masrafimiz olmadi hic cnm toplasn 300 tl fln cunku herseyi annemler yapti... kendisi de parayi biriktirdi ve alackti bzde adettir simdi zor geldi olmasa amenna ama ola ola yok olmasi cok zoruma gdyor
Bizde de herşeyi benim ailem yaptı büyük parçalar hariç benim eşim hediye almayı bilmez ben oglumun adı dogum tarihi yazan altın kolye istedim tmm yaptırırım dedi sagolsun:)

K k
Canım lütfen yönetmeliği okuyalım. Yanlış bilgilendirme yapmayalım. Doğum erken olursa doğumdan önceki kullanamadığın süre doğum sonrasına aktarılır. Yani beklenen doğumdan geç tarihte doğum yapmadığın sürece doğum iznin toplamda 16 haftadır ki bugün izne ayrılan birinin 16.hafta bitimi 19 ocağa denk geliyor tam karne gününe yani arkadaş doğru hesaplamış. Ama eğer beklenen tarihten geç doğum yaparsan doğumdan sonraki 8 haftadan düşülmüyor.

Kızlar yatıyorum şu an ve az önce bebek hareket ederken karnımdan iki defa çıt diye ses geldi : ) burda daha önce yazılmıştı benzer durumu yaşayanlar, bilmesem endişe ederdim yani bariz çıt diye bir ses. Araştırdım nedeni tam bilinmemekle beraber en kuvvetli ihtimal bebeğin eklemlerinden gelen sesmiş : )

Cnm asıl sen tekrar oku Doğum öncesinde arkadaş en fazla 5 hafta aktarabilir buda Doğumdan sonra 8+5 oda toplam 13 hafta yapar Doğum sonrasında maksimum kullanabileceği hafta sayısı

Owli markasının doğum sonrası korsesini aldım ben çok güzel malıda baya tok. Yani işe yarayacağını düşünüyorum

Hamileliğin 36. Haftasındaki ölçünüzün 8-12 cm altını hesaplayarak alın yazıyor açıklamalarında almak için tereddütte kaldım. Owli korsede ucuz bişi değil bende şuan 83 kiloyum sanırım doğumdan sonra sipariş vericem. Kumaşı tok demişsiniz normal korseler gibi belimizde katlanıp kıvrılmaz dimi?

Canım hayırlı olsun bebişin. Lütfen üzülme. Haftan çok ii seninde. Rabbim ikinizi drbir an evvel kavuştursun. Durumu nasıl şuan bir sıkıntısı yok değilmi
Aminn insAllah canim cok tesekkur ederim. Sadece solunum problemi oldugunu soyluyorlar canim organlari islevlerini kendi yapmaya baslayana kadar kalicakmis kuvezde net bi sure vermiyolar

Cnm asıl sen tekrar oku Doğum öncesinde arkadaş en fazla 5 hafta aktarabilir buda Doğumdan sonra 8+5 oda toplam 13 hafta yapar Doğum sonrasında maksimum kullanabileceği hafta sayısı
Doğum tarihinden daha önce doğum yapan kadın memurun, erken doğum nedeniyle doğum öncesinde kullanamadığı analık izni süreleri doğum sonrası analık izni süresine eklenir.
37. Haftada ayrılırsan 8+5 hafta aktarılır, diyelim ki 36. Haftada Doğum yaptın, Doğuma 4 hafta +Doğumdan sonra 8 hafta yani 4+8, 12 haftalık iznin oluyor.32. Haftada Doğum yapsan 8+8 yani 16 haftalık iznin olur.

ben kullanmstm cnm ilac fitildi ama ismi farkli olabilr fayda gormdm umrm sen gorursun ben en sonun da 500 cc suya 3 kaapk elma sirkesi dokerek her lavabodan sonra onu kullanarak akintiyo ve mantari kestim

u
bizde bu besikten siparis verdik acaba o cantasinin icinde kurulu bi sekilde mi geldi size. Yoksa herseyini kendiniz mi kurdunuz ? Esim yanimda degil hic bu islerdende anlamam insllah kurulu bi sekilde cikar cantanin icinden
umarim begenirsnz cnm... kurulumu okadar basit ki ben annrmle kurdum dusun kurulum klavuzu var ama internete baby2 go 6104 kuruluma yaznca bastan 2. video da da acikca anlatiyor hemen kurarsnz 10 dk surmuyor merak wtme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…