2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2016/04/20160413-10.htm
Canım yukarıdaki link resmi gazeteden alınmış. Maddelerden 4 te beklenen doğum tarihi oncesinde dogum yapmasi ile ilgili açıklamada, o süreler doğum sonrasına aktarılır olarak acikliyor.

Günaydın arkadaşlar
Bu doğum izni baya bi olay oldu ben müdür yardımcıma haftaya ayrılıcam hocam yoksa yarıyıl tatiline geliyo dedim o da hocam sizin hesabınızla bizimki uymuyo pazartesi gelin beraber bi hesaplayalıö dedi pazartesi idareyle birlikte hesaplıcaz o zaman size de bilgilendirme yaparım

Günaydın kızlar ben geldim. Hepinize teşekkür ederim
Kızım küvözde bir garip oblomov dediği gibi kapı girişinde bebek yoğun bakım yazıyor. 32+4 günlük doğdu melek kızım ama 5 dk falan gösteriyorlar sadece. Ayrıca benim için çok zor bir doğum süreciydi. Hala daha zorluğunu çekiyorum. Allah hepinizin yardımcısı olsun.

Çok çok geçmiş olsun umarım en yakın zamanda kendini daha iyi hissedersin ...

Geçmiş olsun. Doğumunuz kızınız hayırlı olsun. Allah en kısa zamanda sağlıcakla hastaneden çıkmayı nasip etsin..

canm onunla gecms olsn insallah tez vakitte alrsn bebegni kucagna bebegnn haftasi iyi neyseki cabuk kavusursnz umarm cnm. kac kilo dogdu melegin solunm skntsii var mi

Çok çok geçmiş olsun umarım en yakın zamanda kendini daha iyi hissedersin ...
Çok teşekkür ederim. Umarım. Artık belimi doğrultabilirim inşallah. Neneler gibi yürüyorum
Geçmiş olsun. Doğumunuz kızınız hayırlı olsun. Allah en kısa zamanda sağlıcakla hastaneden çıkmayı nasip etsin..
Çok teşekkür ederiz inşallah sağlıkla kavuşurum miniğime.
canm onunla gecms olsn insallah tez vakitte alrsn bebegni kucagna bebegnn haftasi iyi neyseki cabuk kavusursnz umarm cnm. kac kilo dogdu melegin solunm skntsii var mi
Aslında zaten 34. Haftada doğurtcaklardı ama ona bile sabredemedi kızçem. Kilosu 2ye yakındı biraz solunum sıkıntısı var ne kadar süre küvözde yatırıcaklar hiç bilmiyoruz sağlına kavussun bir an önce inşallah sağ olun.

Geçmiş olsun canım. Umarım kısa sürede sende bebeğinde toparlanırsınız. Rabbim herkese kolay doğumlar nasip etsin inşallah...

Canım benim çok çok geçmiş olsun gözünüz aydın unutulur bu günlerde merak etme stres olma bebişini düşün ennn kısa zamanda evine döner inşallah minik mucizen

Geçmiş olsun canım. Umarım kısa sürede sende bebeğinde toparlanırsınız. Rabbim herkese kolay doğumlar nasip etsin inşallah...
Sağol canım amin inşallah
Canım benim çok çok geçmiş olsun gözünüz aydın unutulur bu günlerde merak etme stres olma bebişini düşün ennn kısa zamanda evine döner inşallah minik mucizen
Sağol canım inşallah

Bir hafta sonra tekrar nst ve kontroldeydik. Bu hafta kilo konusu geçti diye yazıyorum. Geçen hafta 2.700 bu hafta3.100(36. Hafta) boy 50 cm.
Doktor pompayla mı şişirdin dedi. Gerçi son haftalarda kilo alıyorlar daha fazla ama bu hafta ben her akşam bulgur yedim ( kısır- bulgur pilavı) ve yemek sonrası 2 yemek kaşığı tahin 2 yk pekmezle tahin pekmez yapıp yedim diğer yapıp yediklerim hep aynıydı. Kilo için endişelenenler belki denemek isterler dedim.

Kaldı 16 günüm

Nunutte geçmiş olsun canım gözünüz aydın inşallah en kısa zamanda sağlıcakla kucağına almak da nasip etsin rabbim..

MinikKelebegimm bugün doğumgününmus :) iyi ki doğdun canimmm nice sağlık huzur mutluluk dolu yıllar dilerim oğlusun,eşin,prensesin ve tüm sevdiklerinle..

Bugün aşure günüymüş kızlar. Yapaniniz varsa Allah kabul etsin inşallah...bende Şeker var diye yiyemicem bu sene doya doya artık her getiren komşudan bir kaşık alır tadına bakarım çok severim asureyi :)

Ben bir çok korse aldım doğum sonrasında belimi eskiye döndürmek için ama owli yi hemen kullanabilmek için biraz büyük aldım, kiloda aldım baya zaten o yüzden olur diye düşünüp L-XL bedenini aldım sezaryende olsam kullanabilmek için doktoruma sorup. Diğer korseler gibi katlanacağını zannetmiyorum çünkü bir sarıyorsunuz bir de üstünde daha ince bir kat daha gelip oda sarıyor göbeğinizi. Yani ben çok çok beğendim. Başka bir yerden daha almıştım o mesela baya dandikti yani hatta Amerika’dan getirttim mothershape.com dan ama hiç beğenmedim. Yani kısacası düşünüyorsanız owli yi tavsiye ederim diğerlerine göre baya iyi.

Allah sağsalim kavuştursun bir an önce. Arkadaşım tam 32+0 da yaptı onunda açılması sancısı vardı. 20 gün tuttular küvezde sonra kavuştu oğluna. İnşallah seninde max 20 gün civarı daha uzamadan kavuşursun yavruna. İyice güçlensin minik kız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…