2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

Ay ne güzel azıcık kalmış bizim daha çoook var. Sağsalim kavuşursun inşallah yavruna. Bizimde zamanlarımız gelse keşke bir an önce sağlıkla

Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüsün inşallah en yakın zamanda çıkarsınız evinize. Dikkat ettim de erken doğanlar hep kız bebişler oldu burda. Acaba sıra kimde : )

kullanabilirsin canım bende kullanmıştım

Bir şey sormak istiyorum sezeryan tarihi alan arkadaşlar kendi isteğiyle mi sezeryan tercih etti acaba? İlk bebeğim olacak normal Doğumdan çok tırsıyorum da doktorumla konuştuk tabiki normal doğumu öneriyorum ama çok çok korkuyorsan sezeryan da yapabiliriz dedi

kizlar hepimizin asure gunu mubarek olsun dualarda evladimi ve beni de unutmazsnz sevrm erken dogmamasi saglikli olmasi icin insallah bende diger sikintisi olan olmayan tum annelerimize dua edecgm bugun selam vermek almak sunnet hepinize selam olsn... bebeklerimizin saglikli dogmasi icin doganlarin saglikli olmasi icn bir dua var ben okuyorum sizlede paylasmak istedim...

Canım allah kabul etsin ben okudum size ve bütün annelere.

Bu hafta 5 gün bulgur yedim. 2 yemek kaşığı pekmez yiyorum her gün. Muzu da tahin pekmeze batirarak yiyorum. Her gun mutlaka yumurta, 2 bardak sut, en az bir kase yoğurt, mutlaka et, fındık ceviz badem yiyorum. Kontorolum salı gunu, inşallah benimki de şişmiş olur ❤ gelişimi bu sekilde devam ederse, anne karnında fazla tutamiyoruz dedi doktorum

canim bence fark edecektr cunki bende haftada iki uc gun bulgur pilavi cacik yedim hep tahin pekmz yedim ve finfk fistk yedim ise yaramis bide vitamin ictm imom die ise yarams yaramasaydi dr bana coraspin vermsti onu kullancktm

Kızlar bu aralar acaip halsiz ve kuvvetsizim, en son 3 hafta önce kan değerlerime baktırmıştım çok çok iyi demişti doktor. Takviyelere devam ediyorum aksatmadan. Bu 3 hafta içinde önemli sayılacak değerlerimde oynama olmuş olabilir mi? Ya da mevsim değişikliğimi acaba? Kolumu kaldırıcak halim yok sizde durumlar nasıl

canim bence fark edecektr cunki bende haftada iki uc gun bulgur pilavi cacik yedim hep tahin pekmz yedim ve finfk fistk yedim ise yaramis bide vitamin ictm imom die ise yarams yaramasaydi dr bana coraspin vermsti onu kullancktm
Imom 12.haftadan beri her gun düzenli kullanıyorum. Çok şükür hic bir degerim sınırın altına düşmedi şimdilik. D vitamini düşmüş sadece, onu da bu hafta ayrıca kullanmaya başladım. Imomla coraspinin ne alakası var anlayamadım. Biri işe yaramayinca neden diğeri verilsin

Canm fiyati nedir korsenin nettenmi aldin

Canim benim ilk hamilelikte sezeryandi bu da oyle olacak. Imkanin varsa normal daha iyi ben istedm olmadi

Kizlarrr cok sinirim bozuk ya bagirip cagiramadim buraya yazayim dedim. Eve dogalgaz yaptiracagiz adamlar geldi olcu aldilar fiyat vercekler kayinvalide bildigi halde 10 sefer ard arda aradi onda bugun tasiniyor diger oglu gelmemis bizimkine sardi zaten gitcek 1 saat bekleyemiyor hadi ciktin mi diye aradi 10 sefer ay nasil sinir oldum ne konustugumuzdan bisi anladik ne aldigimiz fiyattan ne yapilacaklardan valla sinirden aglicam kac haftadir bu gunu bekliyoruz bir an once yaptiralim diye yemin ederim gozumde birikti yaslar kayinvalideyi arayip agzima geleni saymamak icin zor tutuyorum kendimi

Sakin ol canım boşver var işte böyle insanlar şimdi arayıp söylensen boş yere başın ağırır
Hepimiz yaşıyoruz dönem dönem böyle sıkıntılar ya sabır deyip susmak bazen çok daha iyi oluyor
Sen paşanı düşün her sıkıntı bitip gider sıkma canını

onu bilmyrm cnm ama sanrm kan akisini hizlandryms sanrm imomla degil coraspirinle alakasi var sanrm

ayy klasik kayin valde sikma canini canm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…