- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #25.461
Cnm ben normal Doğum sürecindeki izinden bahsettim o arkadaşa erken Doğum demedim yani 37-40 haftalar arası Doğum için ayrılan süre bu üç hafta içinde Doğum gerçekleştiği taktirde kullanacağı izin arkadaştaymışım hesap yapıyo derken diyelim 5 hafta çalıştı 37 haftasını ayrıldı 38 haftada da Doğum yaptı Doğum yaptığı andan itibaren Doğum sonrası izni olan 8 be Doğum öncesi çalışmış olduğu 5 hafta eklenir 13 hafta yapar o nun dediğinin olması için 40. Haftada Doğum yapması Laz'ım neyse ben yardımcı olmaya çalıştım dediğimi yapın demedim sadece ii araştırın dedim ben araştırdım bundan farklı nişe bulamadım yaşayıp görelim ben bu şekilde ayarlıyorum kendimiDoğum tarihinden daha önce doğum yapan kadın memurun, erken doğum nedeniyle doğum öncesinde kullanamadığı analık izni süreleri doğum sonrası analık izni süresine eklenir.
37. Haftada ayrılırsan 8+5 hafta aktarılır, diyelim ki 36. Haftada Doğum yaptın, Doğuma 4 hafta +Doğumdan sonra 8 hafta yani 4+8, 12 haftalık iznin oluyor.32. Haftada Doğum yapsan 8+8 yani 16 haftalık iznin olur.
Bende merakla bekliyorum benide etiketlersen sevinirimGünaydın arkadaşlar
Bu doğum izni baya bi olay oldu ben müdür yardımcıma haftaya ayrılıcam hocam yoksa yarıyıl tatiline geliyo dedim o da hocam sizin hesabınızla bizimki uymuyo pazartesi gelin beraber bi hesaplayalıö dedi pazartesi idareyle birlikte hesaplıcaz o zaman size de bilgilendirme yaparım
Maşallah canım bebeğine haftaya cuma da bizim ki tam olarak netleşecekBiraz önce kontrolden geldim arkadaşlar. Bebeğim gayet iyi bir sorun yok çok şükür. Son 3 haftada ben hiç kilo almamışım çok sevindim. Bebeğimin maşallahı var. 2 hafta önden gidiyor.. 37.haftada gel doğum için gün vereyim dedi. Bir sorun yoksa bir hafta daha bekletirim dedi ama senin Bebek pek duracağa benzemiyor dedi :)
sağol canım hayırlısıyla alırız kucağımıza inşallah...Maşallah canım bebeğine haftaya cuma da bizim ki tam olarak netleşecek
Ben bir çok korse aldım doğum sonrasında belimi eskiye döndürmek için ama owli yi hemen kullanabilmek için biraz büyük aldım, kiloda aldım baya zaten o yüzden olur diye düşünüp L-XL bedenini aldım sezaryende olsam kullanabilmek için doktoruma sorup. Diğer korseler gibi katlanacağını zannetmiyorum çünkü bir sarıyorsunuz bir de üstünde daha ince bir kat daha gelip oda sarıyor göbeğinizi. Yani ben çok çok beğendim. Başka bir yerden daha almıştım o mesela baya dandikti yani hatta Amerika’dan getirttim mothershape.com dan ama hiç beğenmedim. Yani kısacası düşünüyorsanız owli yi tavsiye ederim diğerlerine göre baya iyi.
@Nunutte geçmiş olsun canım gözünüz aydın inşallah en kısa zamanda sağlıcakla kucağına almak da nasip etsin rabbim..
MinikKelebegimm bugün doğumgününmus :) iyi ki doğdun canimmm nice sağlık huzur mutluluk dolu yıllar dilerim oğlusun,eşin,prensesin ve tüm sevdiklerinle..
Bugün aşure günüymüş kızlar. Yapaniniz varsa Allah kabul etsin inşallah...bende Şeker var diye yiyemicem bu sene doya doyaartık her getiren komşudan bir kaşık alır tadına bakarım çok severim asureyi :)
MinikKelebegimm canım doğum gününmüş nice güzel mutlu ve sağlıklı senelerin olsun sevdiklerin ve meleklerinle birlikte iyi ki doğdun :)
Canım benim Doğum günün mü bugünKizlar cok tesekkur ederimsasirttiniz beni hic beklemiyordum gercekten cok sevindim guzel dileklerinize kocaman amin cansiniz
Ogretmenim. Mart 2016 dogumlu ikizlerim var. Ikiz oldugu icin 30.haftada izne ayrildim . (Cogul grbeliklerde 32.degil 30.haftada ayrilabiliyorsun) 37. Haftamda sezaryen dogum yaptim. Dogum sonrasina 8+3haftam eklendi. Kacinci haftada dogum yapacagimzii bilmedigimiz icin bu izinler aktarilmasaydi esitlik soz konusu olmayacakti. Isterseniz 39+3te dogum yapin. Dogum sonrasina 8hafta+4gununuz eklenirCnm ben normal Doğum sürecindeki izinden bahsettim o arkadaşa erken Doğum demedim yani 37-40 haftalar arası Doğum için ayrılan süre bu üç hafta içinde Doğum gerçekleştiği taktirde kullanacağı izin arkadaştaymışım hesap yapıyo derken diyelim 5 hafta çalıştı 37 haftasını ayrıldı 38 haftada da Doğum yaptı Doğum yaptığı andan itibaren Doğum sonrası izni olan 8 be Doğum öncesi çalışmış olduğu 5 hafta eklenir 13 hafta yapar o nun dediğinin olması için 40. Haftada Doğum yapması Laz'ım neyse ben yardımcı olmaya çalıştım dediğimi yapın demedim sadece ii araştırın dedim ben araştırdım bundan farklı nişe bulamadım yaşayıp görelim ben bu şekilde ayarlıyorum kendimi
Canım benim Doğum günün mü bugün
Nice mutlu senelere ailenle beraber musmutlu sağlıklı bir ömür dilerim
Tabiki canımBende merakla bekliyorum benide etiketlersen sevinirim
Benim sat 20subat. Tarihlere gore resmen pazartesi ayrilmam gerekti ama randevu ayarlayamadigim icin dun ayrildim. Sadece karne gunu rapor almam gerekecek.. size de pazartesi gunu baslattiginiz izin her sekilde raporsuz donemi kapattirir.Yukarıda gayet açık bir şekilde yazıyo normal doğum tarihinden erken doğum yaparsanız kalan süre doğum zinine eklenir diye
O zaman ben yarın bile ayrılsam dönemi kapatırım aslında pazartesi bi okulla konuşalım bakalım
Bahsettiğiniz korseyi nerden kaça aldınız cnmOwli yi bende beğendim istenilen sıkılığa getirilebilmesi de gayet güzel. Ben sezaryen olucam benim için katlanmaması önemliydi cevabınız için teşekkür ederim.. kilo alımım biraz tereddüte düşürdü o da sadece bedeni konusunda. Doğumdan bir hafta sonra sipariş vermeye karar verdim. İlk hafta dikişlerle kullanmaya cesaret edemem zaten.
Aynen kapatıyorum aslında ben ama bu hafta da çalışıcam artık idareye söylemedim ancak cumaya ayrılabilirim yerime birisini ayarlıcaklar falan sonra bol bol dinlenirizBenim sat 20subat. Tarihlere gore resmen pazartesi ayrilmam gerekti ama randevu ayarlayamadigim icin dun ayrildim. Sadece karne gunu rapor almam gerekecek.. size de pazartesi gunu baslattiginiz izin her sekilde raporsuz donemi kapattirir.
Ben de aslında erken aldım raporu normalde perşembe almam gerekiyodu ama ben pazartesi aldım doktorum özel muayenehanede kendisi veremiyo o yüzden devlete gönderdi ama bebek önden gittiği için sorun çıkarırlar sen önceden git dedi 3 günümü yedi böylelikleBenim sat 20subat. Tarihlere gore resmen pazartesi ayrilmam gerekti ama randevu ayarlayamadigim icin dun ayrildim. Sadece karne gunu rapor almam gerekecek.. size de pazartesi gunu baslattiginiz izin her sekilde raporsuz donemi kapattirir.
Bahsettiğiniz korseyi nerden kaça aldınız cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?