2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Cnm ben normal Doğum sürecindeki izinden bahsettim o arkadaşa erken Doğum demedim yani 37-40 haftalar arası Doğum için ayrılan süre bu üç hafta içinde Doğum gerçekleştiği taktirde kullanacağı izin arkadaştaymışım hesap yapıyo derken diyelim 5 hafta çalıştı 37 haftasını ayrıldı 38 haftada da Doğum yaptı Doğum yaptığı andan itibaren Doğum sonrası izni olan 8 be Doğum öncesi çalışmış olduğu 5 hafta eklenir 13 hafta yapar o nun dediğinin olması için 40. Haftada Doğum yapması Laz'ım neyse ben yardımcı olmaya çalıştım dediğimi yapın demedim sadece ii araştırın dedim ben araştırdım bundan farklı nişe bulamadım yaşayıp görelim ben bu şekilde ayarlıyorum kendimi

Bende merakla bekliyorum benide etiketlersen sevinirim

Biraz önce kontrolden geldim arkadaşlar. Bebeğim gayet iyi bir sorun yok çok şükür. Son 3 haftada ben hiç kilo almamışım çok sevindim. Bebeğimin maşallahı var. 2 hafta önden gidiyor.. 37.haftada gel doğum için gün vereyim dedi. Bir sorun yoksa bir hafta daha bekletirim dedi ama senin Bebek pek duracağa benzemiyor dedi :)

Maşallah canım bebeğine haftaya cuma da bizim ki tam olarak netleşecek

Owli yi bende beğendim istenilen sıkılığa getirilebilmesi de gayet güzel. Ben sezaryen olucam benim için katlanmaması önemliydi cevabınız için teşekkür ederim.. kilo alımım biraz tereddüte düşürdü o da sadece bedeni konusunda. Doğumdan bir hafta sonra sipariş vermeye karar verdim. İlk hafta dikişlerle kullanmaya cesaret edemem zaten.

MinikKelebegimm canım doğum gününmüş nice güzel mutlu ve sağlıklı senelerin olsun sevdiklerin ve meleklerinle birlikte iyi ki doğdun :)

Kizlar cok tesekkur ederimsasirttiniz beni hic beklemiyordum gercekten cok sevindim guzel dileklerinize kocaman amincansiniz

Ogretmenim. Mart 2016 dogumlu ikizlerim var. Ikiz oldugu icin 30.haftada izne ayrildim . (Cogul grbeliklerde 32.degil 30.haftada ayrilabiliyorsun) 37. Haftamda sezaryen dogum yaptim. Dogum sonrasina 8+3haftam eklendi. Kacinci haftada dogum yapacagimzii bilmedigimiz icin bu izinler aktarilmasaydi esitlik soz konusu olmayacakti. Isterseniz 39+3te dogum yapin. Dogum sonrasina 8hafta+4gununuz eklenir
En kestirme yolda sat.a gore beklenen dogum tarihimiz varya. Yani 40+0 oldgumuz gun. Ogunden 8hafta sonrasinda iznimiz bitmis oluyor.

Eşimle bende kardeş olma yoluna doğru hatta ana oğul olma yoluna doğru adım atmış bulunuyorum. Ay uyuyakalmış bende üstünü örtiyim dedim örterken uyandı baya açtı gözlerini ‘istemiyorum anne örtme’ dedi bide bi kaç kez ay ben şok tabi ki bide bu adam 10 senedir annesinden ayrı yaşıyordu evlenmeden önce hani desem alışkanlık mı resmen gözünde anneyim sanırım bu zamanlar geçsede yine normale dönsek dimi ama insan kendini böyle iyice poğaça, ya da cam önünde oturan teyze gibi hissediyor ne alakaysa

Kadın memura doğum yapmasından önce sekiz ve doğum yapmasından sonra sekiz hafta olmak üzere toplam onaltı hafta süreyle analık izni verilir, çoğul gebeliklerde (ikiz, üçüz, ...) doğum öncesi sekiz haftalık analık izni süresine iki haftalık bir süre daha eklenir.. Böylece çoğul gebeliklerde doğumdan önceki analık izni süresi on haftadır.

Beklenen doğum tarihinden sekiz hafta öncesine kadar sağlık durumunun çalışmaya uygun olduğunu tabip raporuyla belgeleyen kadın memur, isteği hâlinde doğumdan önceki üç haftaya kadar kurumunda çalışabilir. Bu durumda, doğum öncesinde bu rapora dayanarak fiilen çalıştığı süreler doğum sonrası analık izni süresine eklenir sağlık durumunun uygun olduğunu tabip raporu ile belgelendirmeden kurumunda çalışmaya devam eden memurun fiilen çalıştığı sürelerin doğum sonrası analık iznine eklenmesi mümkün bulunmamaktadır. .

Doğum tarihinden daha önce doğum yapan kadın memurun, erken doğum nedeniyle doğum öncesinde kullanamadığı analık izni süreleri doğum sonrası analık izni süresine eklenir.

Yukarıda gayet açık bir şekilde yazıyo normal doğum tarihinden erken doğum yaparsanız kalan süre doğum zinine eklenir diye
O zaman ben yarın bile ayrılsam dönemi kapatırım aslında pazartesi bi okulla konuşalım bakalım

Benim sat 20subat. Tarihlere gore resmen pazartesi ayrilmam gerekti ama randevu ayarlayamadigim icin dun ayrildim. Sadece karne gunu rapor almam gerekecek.. size de pazartesi gunu baslattiginiz izin her sekilde raporsuz donemi kapattirir.

Bahsettiğiniz korseyi nerden kaça aldınız cnm

Benim sat 20subat. Tarihlere gore resmen pazartesi ayrilmam gerekti ama randevu ayarlayamadigim icin dun ayrildim. Sadece karne gunu rapor almam gerekecek.. size de pazartesi gunu baslattiginiz izin her sekilde raporsuz donemi kapattirir.
Aynen kapatıyorum aslında ben ama bu hafta da çalışıcam artık idareye söylemedim ancak cumaya ayrılabilirim yerime birisini ayarlıcaklar falan sonra bol bol dinleniriz

Ben de aslında erken aldım raporu normalde perşembe almam gerekiyodu ama ben pazartesi aldım doktorum özel muayenehanede kendisi veremiyo o yüzden devlete gönderdi ama bebek önden gittiği için sorun çıkarırlar sen önceden git dedi 3 günümü yedi böylelikle ama zaten fazla çalışacağım için kapatıyorum sorun yok yani

Bahsettiğiniz korseyi nerden kaça aldınız cnm

N11, gittigidiyor, keyifbebesi gibi internet sayfalarında var hemen hepsinde 110 tl. Siyah ve ten rengi seçeneği var. Owli doğum sonrası inceltici korse olarak geçiyor. Ben daha almadım beden konusunda tereddüt yaşadığım için. Doğumdan bir hafta sonra bel ölçüme göre net beden siparişi vericem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…