2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Sezeryandan sonra kanama hemen başlıyor mu? Sanırım anestezinin etkisi 4 5 saate ancak geçmeye başlıyor. Daha öncesinde ayağa kaldirmiyorlar. Öyle saatlerce ameliyat onlugu ile mi yatılıyor? Belden aşağısı uyuşukken pijama nasıl giyilecek? Sürekli saçma sapan yeni konular üretiyorum

Hemsireler sayesinde kanamam hemen başlamısti. Bu sekilde olması gerekiyoki öyle yapiyolar.
Bikac saat sonra ilk ayagı kalkınca yogun bi kanama geliyo.
Kiyafetlerini giydiriyolar gecelik en iyisi benim pijamam batmıstı ilk ayagı kalktıgımsa. Hem giyinmesi daha zor.
2 sezeryan gecirdim bu 3 olacak.
Fazla kurcalama boswer.
Normali de sezeryani da acılı.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.

1. Den sonra 2. Si daha ağrılı ya da ağrısız die bilir msin peki. Benim 2. Ola ca k da merak ediorum.sanki bunu daha rahat korkusuz atlatacak gibi hissediyorum. ?

kizlar cok kotu karnim agriyo butun gun surdu ozellikle yurudukce ve bebegi tam vajinanin altinda hissediyorum
Canım korkma. Belki gaz sıkışması falandir. Gecenler de yaşadım bildiğin sancı gibi agriydi. Nst é falan bağlandım bişi çıkmadı .. sonra gaz dan oldgnu anladim

Merhaba kızlae artık geceleri uyku yok kendi kendime kalktım bu saatte uyuyamadım bende bi bakıyım dedim hemede basımdan geceni anlatayım bugun sandalyeye oturacagım diye yere düştüm sol tarafım bira agrıyor şuan dua edin bişey olmasın

merhaba canim bende yatamadim karnimin agrisindan oturuyorum yine agriyor senin bebegin hareketleri iyiyse korkma canim

Günaydın kızlar.
Herkese mesajları için çok şok teşekkür ederm. Telefondan girdiğim için tek tek cevaplayamadım.
Kızlar bebeğim için çok dua edin lütfen. Doktor hayati tehlikesi devam ediyor diyor. İlk 2 güne göre iyi ama Kendinizi herşeye hazırlayın diyor. Bizim dilimizden duamıx eksik olmuyor lütfen aklınıza geldikce sizde dua edin

1. Den sonra 2. Si daha ağrılı ya da ağrısız die bilir msin peki. Benim 2. Ola ca k da merak ediorum.sanki bunu daha rahat korkusuz atlatacak gibi hissediyorum. ?
Benim 1. siyle 2. arası 16 ay sonra aynı yerden tekrar sezeryan olmustu. Agrısını cok yakın aralıklarla olmasına bağlıyorum.
Simdi 5 sene var busefer bakalım nsl olcak.
Başımıza gelecekleri az cok bilioz onun rahatligi var tabi:)

dualarim seninle lutfen gonlunu karartma yavrunuda alp ckcksn o hasteneden buna inan lutfen..

Allah'ım yardımcınız olsun, bebeğine ve sana şifa versin inşallah

Rabbim yardımcın olsun canım. Allah’a emanet.Gönlünü ferah tut.kucağına alıp çıkacaksın inşallah hastaneden

Canım inş sağ salim birbirinize kavuşacaksınız duslarımız seninle

Günaydın canım allah acil şifa versin inşallah dualarımız seninle güzel günler gelir inşallah bebeği kucağına alıp çıktığın günleri de görürüz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…