2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Nunutte canim benim ins hayirla yavrun bu süreci atlatacak benimle bir hamile olan arkadasim 23. haftalikken dogum yapti 650 gram ve masallah oyle guzel mucadele etti ki, suan epey bi toparlandi ins yakinda o da cikar da küvezden annesine kavusur

Ben ameliyattan çıkınca çok üşümüştüm, odada biraz kendime gelip geceliğimi giymiştim yarım saate. Sonda ve bez takılı oluyor zaten, bir de sezaryen olanlardaki birikmiş kan özel aletlerle ameliyatta emiliyor. Ben 6 saat sonra yürütüldüm ve sonda çıkartıldı. 2 gün kaldım,regl zamanı gibi kanamam vardı. Evde de 3-5 gün sürdü sonra 8 ay hiç kanamam olmadı. Sezaryende çok kanama olmuyor içten temizlik yapıldığı için genelde ama gene de herkesin yapısı, deneyimi bir olmuyor.

Benim de ikisi aradı 18 ay olucak. Yaa ağrısı ilkine göre daha mı çok olucak ki. 1 ay yattaim ben. Sağa sola donemedim. Yavrum çok harek et li onun için hemen kalkmaliyim

merhaba canim bende yatamadim karnimin agrisindan oturuyorum yine agriyor senin bebegin hareketleri iyiyse korkma canim
Bebeğin hareketleri iyi canım cok sukur tek korkum kanala girmesi inşallah girmez ya sanda gecmis olsun nerdeyse her gun agrılar oluyor bizdede bi sağ bi sol yapark yatıyoruz artık

Benim de ikisi aradı 18 ay olucak. Yaa ağrısı ilkine göre daha mı çok olucak ki. 1 ay yattaim ben. Sağa sola donemedim. Yavrum çok harek et li onun için hemen kalkmaliyim
Ben hastaneden cikinca hic dinlenmedim yat dedi anneler ama ben kizimla ilgilendim sonrasinda yatmak zorunda kaldim tabi

Bebeğin hareketleri iyi canım cok sukur tek korkum kanala girmesi inşallah girmez ya sanda gecmis olsun nerdeyse her gun agrılar oluyor bizdede bi sağ bi sol yapark yatıyoruz artık
sagol canim yok daha girmez kanala girse bile hemen dogum olmaz.oglun olacak sanirim isme karar verdinizmi benimde oglum olacak insallah Yusuf koyacagiz ismini:)

Nunutte canim hamilelerin duasi kabul olurmus hepimiz bebegin icin dua ediyoruz birimizin ki kabul olmazsa digerimizinki kabul olur insallah sende kendini uzme sütun etkilenmesin iyi dusun iyi seyler olsun inşallah bebisin saglikli bir sekilde kucagina gelsin

Merhaba kızlar. .
A Anglla53 Nunutte her ikinize de geçmiş olsun..Hayırlı olsun..İnş. Sağlıcakla alırsınız kucakkariniza yavrularinizi. Allah yardımcınız olsun.
Kızlar benim.tansiyonu düşer gibi oldu önce ateş basması terleme hafif kalp çarpıntısi..yattım ayaklarım. Kaldırdım ama haksizligi uyuşukluk ataması bi türlü tuzlu ayran içtim. Meyve suyu içtim..ama anlamdim..dün de benzerini yaşadım. Böyle olan var mı? Niye oluyor anlamadım

Canim Rabbim yavruna sifa versin insAllah seni cok iyi anliyorum insAllah Rabbim bebeklerimize sifa versin insAllah kucagimiza alipda evimize getirmeyide nasib etsin insAllah bizimde duaya ihtiyacimiz var

Cok tesekkur ederim canim. Aminn insAllah lutfen dua edin dualariniza ihtiyacimiz var

Benim de 7 kasım görünüyor doğum tarihi ve öğretmenim. Fakat 2 haftası yarıyıl tatiline denk geliyor doğum sonrası iznimin o yüzden ben haftaya ayrılacağım nasipse, siz iyi hesapladınız mı?
Bende ayrıldım cuma günü. 18 ocakta iznim bitiyor. 19 Ocak karne günü diye hesapladım. Şimdi sizleri okudukça şüphe ettim. Yanlış mı hesapladım acaba?

Hepinize teşekkür ederim bugün 9 günlük olduk bile. Çok şükür bebekler de ben de iyiyiz ama bu bir haftada başka ailevi sorunlar oldu. Her şey o kadar üst üste geldi ki bebeklerimin iyi olmasına bile doğru düzgün sevinemedim. Bunda da bir hayır vardır diyorum ama çok moralim bozuk. Tek tek hepinize teşekkür ederim. İnşallah hepiniz zamanında ve sağlıkla kavuşursunuz bebişlerinize. Yoğun bakım kapılarında beklemek çook zor

Masallah canim insallah daha da iyi olacaksiniz. Hicbir sorun bebislerinden onemli degil. Tabi ne oldugunu bilmiyorum ama takmamaya calis kizlarina odaklan sen. Daha da iyi haberlerinizi bekliyoruz insallah.

Nunutte canim dualar sizinle. Insallah rabbim bu sorunlari atlatmanizi saglayacak. Minnosunu alip cikacaksin o hastaneden. Sabir canim sabir.

Rabbim yardımcısı olsun minik prensesimizin, tez toparlasın iyileşsin inşallah. Dualarımız sizinle canım.

Kizlar elleriniz bilekleriniz agriyor mu? Ne yapabiliriz bu agrilar icin ben mafoldum ne bir sey acabiliyorum ne kaldirabiliyorum telefonda bunu yazarken bile zorlaniyorum tutma hissi mi kaybedwcek gibi agriyor sisme va yok sabah kalkinca parmaklarim azicik sis oluyor o kadar o da normal diyorum ama agrisi inanilmaz.artik bel kasik agrimi gectim el agrimdan duramiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…