2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar benimde cumartesi kontrolüm vardı benim doktorum 5 kasım gibi alırız sezeryana dedi ama 39+2 falan oluyorum o zamana kadar bi sorun olmazsa beklemek istiyor ama sizce de çok geç değil mi tarih olarak

Kızlar benimde cumartesi kontrolüm vardı benim doktorum 5 kasım gibi alırız sezeryana dedi ama 39+2 falan oluyorum o zamana kadar bi sorun olmazsa beklemek istiyor ama sizce de çok geç değil mi tarih olarak
Benim doktorum da, eğer bir sorun yoksa sezeryanı 39 hafta dolmadan yapmıyorum dedi. Bence durduğu kadarı kâr. Neden erken istiyorsun

Benim sık sık oluyor böyle ama ben onu bebeğin poposu diye düşünüyorum. Azıcık ovalayınca diğer tarafa geçiyor çünkü. Bebek mi kasılma mı nasıl ayırt edebiliriz ki. Günlerdir bunu araştırıyorum net bi cevap bulamadım. Bu kasılmaysa ben çok sık kasılma yaşıyorum demektir.

Canim bebek harekettinde rahat olursun ama kasilma aninda tas gibi hissi seni rahatsiz ediyor. Ayaktaysan yuruyemiyorsan oturuyorsan kipirdamak bile zor oluyor.

Kızlar bugün haberlerde izledim. 33 haftalık kadın tuvaletini yaparken doğum yapmış. Hiç mi anlamamış bebeğin doğacağını kan ve suyu gelmemiş mi ağrısı sancısı olmamış mı, yani nasıl olur ki bu kadar kolay mı doğum yapmak. İnanamadım.

Arkadaşlar bel ağrım 2 gündür çok fena bu akşam da kasıklarım başladı huylandım çok sanki tuvaletinizi uzun süre tutarız da ağrır ya öyle ağrıyor Bebeğin kafası aşağıda zaten ama sağa doğruydu kanala falan mı girdi ki baskı arttı ve bel ağrısına napayım, bel desteği varmış kullanan var mı işe yarar mı ki?

Ben her sey yolunda giderse normal dusunuyorum ama normal dogum yapamasam bile sancim acikligim vs.olmadan sezeryan olmak istemiyorum yani sezeryan olacaksa bile en azindan bebegim bir isaret versin oyle olsun istiyorum.bence gec degil aksine 40 hafta durabilecekken planli olarak daha erken alinmasi haksizlik gibi geliyor bana

Canm ben oyle oluyordum. Meger kan degrlerim cok dusukmus.

Yalaşık bir aydır var bende cnm. Doktor onun tek çözümü doğum dedi. İnternette araştırdım. Karpal tünel sendromu diye geçiyor. Yüzük parmağı orta parmak ve işaret parmaklarının sinirlerinın geçtiği bilekteki bölüm ödem dolayısıyla sıkışiyor. Doğumu bekleyeceğiz artık

Canım benimde bel fıtığı oldugu icin mecburi sezeryan olucak sadece doktorum basta 38 falan demişti sonra 39 u geçince dedi acaba dedim hangisi daha iyi o yüzden

Canım benimde bel fıtığı oldugu icin mecburi sezeryan olucak sadece doktorum basta 38 falan demişti sonra 39 u geçince dedi acaba dedim hangisi daha iyi o yüzden
Zorunlu haller disinda demek istedim canim ama bebegin ve senin Allah korusun zarar gorecegin bir durum yoksa doktorun en guzelini yapiyor gec almakla.bence bekleyebildigin kadar bekle:)

kizlar benimde 2 gundur karnim agriyor kasik agrisi gibi degisik ve bugun 8,9 defa kasilma oldu akintida cogaldi sizlerdr varmi boyle sikayetler sabah ilk isim bir doktoru aricam.ve kan hapi kullandigim halde hamileligin ilk basindan kullaniyorum hala cok dusuk 5.6 doktorum arasitirma yapacaz dedi neden yukselmiyor diye ilk cocukta cok zorluk cektim kizlar kansizlik yuzunden yine oyle olacak diye korkuyorum

Aynen öyle. .bende de öyle bi his oluyor tüm gün yattım neredeyse
Aksatma sakın. Dogum zamanlarımızda yaklaştı. Aksatmaya gelmez. Ben igne oluyorum. Hap kullanıyorum. Anne karnindaki bebegede gecebiliyormus anemi. Bu da gelisim geriligine neden olabiliyormus. Ayrica dogumda ne kadr cok kan kaybedecez Allah blir. Umarım seninki degerlerle alakalı bir durum olmaz. Cok zor gercekten. 2 aydır kendimi toparlayamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…