2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Benim kasik agrim sag tarafima yatsam sol kasigim sol tarafima yatsam sag kasigim fena agriyor yataktan kalkerken baya zorlaniyorum

Canim teşekkür ederim..iğne ne ignesi peki. Ben 1 hafta b12 oldum. Ondan farklı bi şey mi..

Kızlar benimde bel ağrım ve sol kasığımda sancı var. Son aya girdik diye mi böyle acaba. Randevum salı günü soracam bi

İyi akşamlar kızlar , biz salı günü tam olarak 32 haftalık oluyoruz ve çalışabilir raporu almam gerekiyor. Randevu almak için aradık ama doktorum o gün çalışmıyormuş ertesi gün çalışıyormuş. Başka doktordan rapor alabiliyor muyuz , 32+1 de çalışabilir raporu almak sıkıntı oluşturur mu ?

Son aylarin sorunlari bunlar hep. Ayni seyleri yasiyorum bende. Kasilma, akinti, kalp carpintisi, halsizlik ve gebeligimin basindan beri devam eden nefes darligi da hadsafaya ulasti. Bir de ustune siyatik olarak dusunulen henuz (dr ye sormadim)bacak agrisi eklendi. Allah yardimcimiz olsun ne diyeyim. Son 1 ay ,sıkacaz disimizi.

Kızlar bana doktorum kasılmalar artarsa bol su iç dedi yani düzensiz kasılmalar tabi en iyi gelen şey şu tüketmek dedi bilginiz olsun düzensiz kasılmalara iyi geliyor

Kızlar doktor bana bir hafta önce aspirini bırak dedi ama bırakamıyorum piskolijik olarak galiba ne yapcam ben ya

Benim oğlumda kan ilacına rağmen değerim yükselmiyordu doktorum ilacımı değiştirmişti. Ama gene de istediği kadar yükselme olmayınca iğne vermişti. İğneyle zor toparlamıştı değerim. Eğer iğne de fayda etmezse damardan serumla destek olmaktan bahsetmişti yanılmıyorsam. Şimdi oğlumda olanı bildiğimden hamilelik öncesinden başlayıp şimdiye kadar takviye kullandım. Ona rağmen şu an sınırda değerim.. Bazı ilaçlarda bazı bünyeler gerektiği kadar emilim sağlayamıyormuş. Bazı kan ilaçlarını midede, bazılarının bağırsakta emilimi oluyormuş. Öyle demişti diye hatırlıyorum. Hep aynı ilacı mı kullandın bugüne kadar?

Benim de 32+1 de almıştım bi sorun çıkmaz ondan

Canim teşekkür ederim..iğne ne ignesi peki. Ben 1 hafta b12 oldum. Ondan farklı bi şey mi..

Hemogram tahlilinde ferritin ve demir bağlama kapasitesine bakıyordu bende çünkü benimki demir eksikliğine bağlı anemi idi. Bu yüzden farklı demir ilaçları kullanmıştım. (Ferro sanol şişe ve gynoferon hap hatırladıklarım) En sonunda demir iğnesi yapılmıştı. B12 eksikliği de anemiye sebep olabiliyor diye biliyorum, ona bağlı ise b12 takviyesi verirler sanırım. Demir iğnesi ile pek güzel anılarım yok.. Yapılırkenki yanması bişey değil de uzunca bir süre morluklarıyla yaşadım.. Halen daha tek bir tanesi duruyor.. Doktorunun araştıracağız dediği neye bağlı anemi olduğu olabilir mi? Bugüne kadar demir ilacı kullandırdığına göre ben demir eksikliğine bağlı anemi olarak düşünmüştüm ilk mesajı okuduğumda ama..

Bende ayrıldım cuma günü. 18 ocakta iznim bitiyor. 19 Ocak karne günü diye hesapladım. Şimdi sizleri okudukça şüphe ettim. Yanlış mı hesapladım acaba?
Yok yanlış hesaplamamışsınızdır, çünkü ben de bugün ayrılacağım. tam birinci dönemi kapatıyor diye hesapladım.

evet canim hep ayni ilaci kullandim simdiyr kadar ama deger hic bir sekildr yukselmiyor hatta dusuyor doktor arastiracaz dedi kizimdada ayni sorun olmustu igne olmustum herhaldr yine aynisi olur herseyin hayirlisi artik

sagol canim yok daha girmez kanala girse bile hemen dogum olmaz.oglun olacak sanirim isme karar verdinizmi benimde oglum olacak insallah Yusuf koyacagiz ismini:)
İnşallah canım olmaz daha cok erken ya :) biz isim konusunda o kadar cok kararsızsızki anlatamam :) her isimi koyuyoruz her gun :) sanırım doğduğunda tamam bu diyeceğiz :)

Benim 23. Haftamda bebeğin duruşu sebebiyle erken Doğum riski teşhisi konuldu ve heyet raporu çalışmamaya başladım... 28 hafta itibariyle bebeğin toplanması sandığım kasılmalar başladı , o günden beri Nst ye giriyorum her hafta , fakat sancı çıkmıyor. 31. Haftamda celestone vuruldum , adalata günde 2 kere olarak başladık.2 gün sonra ani sancılarım başladı ve hastanede kaldım 1 gün.. adalatı günde 3 e çıkarttı dr um fakat kasılmalarım azalmadı aksine arttı , şu an 34+1 deyim artık 10 dk da bir kasılıyorum , Nst de sadece 1 kez çıktı fakat rahim de kısalma var 2.87 sadece lavabo için kalkıyorum , onda bile karnım çok sertleşiyor vw nefes nefese kalıyorum Adalatı günde 4 tane içiyorum , yanı sıra magnezyumda alıyorum. Bir de bir doz daha celestone iğne yapıldı..İlaç etkili ise nasıl bu duruma geldim ,nasıl azalma olmadı bilmiyorum ‍ 35 i çıkartabilir miyim bilmiyorum , inşallah 36 da biter ve öyle gelir bebeğim Herkes endişeli tabi adalat zararlı mı diye , kesin etkileri vardır ama erken doğmasındansa bir umut bu ilaçtan medet ummak sanırım bizim psikolojimize daha iyi geliyor...Diliyorum hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız
Sevgiler

Ben 32+2de aldim bisi olmuyormus Alo 170i arayip sordum

Canim bebek harekettinde rahat olursun ama kasilma aninda tas gibi hissi seni rahatsiz ediyor. Ayaktaysan yuruyemiyorsan oturuyorsan kipirdamak bile zor oluyor.
O halde ben hiç kasılma yaşamamışım. Evet çok ayakta durunca sertleşiyor ama şiddetli olmuyor. Oturacak kadar yani. Alla alla.... bende terslik olmasın dr.a sorsammı acep. Ben magnezyum içmeyi de bıraktım

19. Haftadan beri rahim ağzı yetmezliğim var. Rahim boyum dikiş atılmasına rağmen 2.5 cm. 32+6 oldum. Bence şuan bile durumunuz iii. Sizi bu halinizle 35 e atmış daha ne. Merak etmeyin 37 yi bile bulacağız. Dualarla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…