- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #25.541
Benim kasik agrim sag tarafima yatsam sol kasigim sol tarafima yatsam sag kasigim fena agriyor yataktan kalkerken baya zorlaniyorumkizlar benimde 2 gundur karnim agriyor kasik agrisi gibi degisik ve bugun 8,9 defa kasilma oldu akintida cogaldi sizlerdr varmi boyle sikayetler sabah ilk isim bir doktoru aricam.ve kan hapi kullandigim halde hamileligin ilk basindan kullaniyorum hala cok dusuk 5.6 doktorum arasitirma yapacaz dedi neden yukselmiyor diye ilk cocukta cok zorluk cektim kizlar kansizlik yuzunden yine oyle olacak diye korkuyorum
Canim teşekkür ederim..iğne ne ignesi peki. Ben 1 hafta b12 oldum. Ondan farklı bi şey mi..Aksatma sakın. Dogum zamanlarımızda yaklaştı. Aksatmaya gelmez. Ben igne oluyorum. Hap kullanıyorum. Anne karnindaki bebegede gecebiliyormus anemi. Bu da gelisim geriligine neden olabiliyormus. Ayrica dogumda ne kadr cok kan kaybedecez Allah blir. Umarım seninki degerlerle alakalı bir durum olmaz. Cok zor gercekten. 2 aydır kendimi toparlayamıyorum
kizlar benimde 2 gundur karnim agriyor kasik agrisi gibi degisik ve bugun 8,9 defa kasilma oldu akintida cogaldi sizlerdr varmi boyle sikayetler sabah ilk isim bir doktoru aricam.ve kan hapi kullandigim halde hamileligin ilk basindan kullaniyorum hala cok dusuk 5.6 doktorum arasitirma yapacaz dedi neden yukselmiyor diye ilk cocukta cok zorluk cektim kizlar kansizlik yuzunden yine oyle olacak diye korkuyorum
Evet b12 ignesi. Ben ilk hafta hergn simdide haftada 1Canim teşekkür ederim..iğne ne ignesi peki. Ben 1 hafta b12 oldum. Ondan farklı bi şey mi..
kizlar benimde 2 gundur karnim agriyor kasik agrisi gibi degisik ve bugun 8,9 defa kasilma oldu akintida cogaldi sizlerdr varmi boyle sikayetler sabah ilk isim bir doktoru aricam.ve kan hapi kullandigim halde hamileligin ilk basindan kullaniyorum hala cok dusuk 5.6 doktorum arasitirma yapacaz dedi neden yukselmiyor diye ilk cocukta cok zorluk cektim kizlar kansizlik yuzunden yine oyle olacak diye korkuyorum
Benim de 32+1 de almıştım bi sorun çıkmaz ondanİyi akşamlar kızlar , biz salı günü tam olarak 32 haftalık oluyoruz ve çalışabilir raporu almam gerekiyor. Randevu almak için aradık ama doktorum o gün çalışmıyormuş ertesi gün çalışıyormuş. Başka doktordan rapor alabiliyor muyuz , 32+1 de çalışabilir raporu almak sıkıntı oluşturur mu ?
Canim teşekkür ederim..iğne ne ignesi peki. Ben 1 hafta b12 oldum. Ondan farklı bi şey mi..
Yok yanlış hesaplamamışsınızdır, çünkü ben de bugün ayrılacağım. tam birinci dönemi kapatıyor diye hesapladım.Bende ayrıldım cuma günü. 18 ocakta iznim bitiyor. 19 Ocak karne günü diye hesapladım. Şimdi sizleri okudukça şüphe ettim. Yanlış mı hesapladım acaba?
evet canim hep ayni ilaci kullandim simdiyr kadar ama deger hic bir sekildr yukselmiyor hatta dusuyor doktor arastiracaz dedi kizimdada ayni sorun olmustu igne olmustum herhaldr yine aynisi olur herseyin hayirlisi artikBenim oğlumda kan ilacına rağmen değerim yükselmiyordu doktorum ilacımı değiştirmişti. Ama gene de istediği kadar yükselme olmayınca iğne vermişti. İğneyle zor toparlamıştı değerim. Eğer iğne de fayda etmezse damardan serumla destek olmaktan bahsetmişti yanılmıyorsam. Şimdi oğlumda olanı bildiğimden hamilelik öncesinden başlayıp şimdiye kadar takviye kullandım. Ona rağmen şu an sınırda değerim.. Bazı ilaçlarda bazı bünyeler gerektiği kadar emilim sağlayamıyormuş. Bazı kan ilaçlarını midede, bazılarının bağırsakta emilimi oluyormuş. Öyle demişti diye hatırlıyorum. Hep aynı ilacı mı kullandın bugüne kadar?
İnşallah canım olmaz daha cok erken ya :) biz isim konusunda o kadar cok kararsızsızki anlatamam :) her isimi koyuyoruz her gun :) sanırım doğduğunda tamam bu diyeceğiz :)sagol canim yok daha girmez kanala girse bile hemen dogum olmaz.oglun olacak sanirim isme karar verdinizmi benimde oglum olacak insallah Yusuf koyacagiz ismini:)
Ben 32+2de aldim bisi olmuyormus Alo 170i arayip sordumİyi akşamlar kızlar , biz salı günü tam olarak 32 haftalık oluyoruz ve çalışabilir raporu almam gerekiyor. Randevu almak için aradık ama doktorum o gün çalışmıyormuş ertesi gün çalışıyormuş. Başka doktordan rapor alabiliyor muyuz , 32+1 de çalışabilir raporu almak sıkıntı oluşturur mu ?
O halde ben hiç kasılma yaşamamışım. Evet çok ayakta durunca sertleşiyor ama şiddetli olmuyor. Oturacak kadar yani. Alla alla.... bende terslik olmasın dr.a sorsammı acep. Ben magnezyum içmeyi de bıraktımCanim bebek harekettinde rahat olursun ama kasilma aninda tas gibi hissi seni rahatsiz ediyor. Ayaktaysan yuruyemiyorsan oturuyorsan kipirdamak bile zor oluyor.
19. Haftadan beri rahim ağzı yetmezliğim var. Rahim boyum dikiş atılmasına rağmen 2.5 cm. 32+6 oldum. Bence şuan bile durumunuz iii. Sizi bu halinizle 35 e atmış daha ne. Merak etmeyin 37 yi bile bulacağız. Dualarla.Benim 23. Haftamda bebeğin duruşu sebebiyle erken Doğum riski teşhisi konuldu ve heyet raporu çalışmamaya başladım... 28 hafta itibariyle bebeğin toplanması sandığım kasılmalar başladı , o günden beri Nst ye giriyorum her hafta , fakat sancı çıkmıyor. 31. Haftamda celestone vuruldum , adalata günde 2 kere olarak başladık.2 gün sonra ani sancılarım başladı ve hastanede kaldım 1 gün.. adalatı günde 3 e çıkarttı dr um fakat kasılmalarım azalmadı aksine arttı , şu an 34+1 deyim artık 10 dk da bir kasılıyorum , Nst de sadece 1 kez çıktı fakat rahim de kısalma var 2.87 sadece lavabo için kalkıyorum , onda bile karnım çok sertleşiyor vw nefes nefese kalıyorum Adalatı günde 4 tane içiyorum , yanı sıra magnezyumda alıyorum. Bir de bir doz daha celestone iğne yapıldı..İlaç etkili ise nasıl bu duruma geldim ,nasıl azalma olmadı bilmiyorum 35 i çıkartabilir miyim bilmiyorum , inşallah 36 da biter ve öyle gelir bebeğim Herkes endişeli tabi adalat zararlı mı diye , kesin etkileri vardır ama erken doğmasındansa bir umut bu ilaçtan medet ummak sanırım bizim psikolojimize daha iyi geliyor...Diliyorum hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız
Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?