Benim 23. Haftamda bebeğin duruşu sebebiyle erken Doğum riski teşhisi konuldu ve heyet raporu çalışmamaya başladım... 28 hafta itibariyle bebeğin toplanması sandığım kasılmalar başladı , o günden beri Nst ye giriyorum her hafta , fakat sancı çıkmıyor. 31. Haftamda celestone vuruldum , adalata günde 2 kere olarak başladık.2 gün sonra ani sancılarım başladı ve hastanede kaldım 1 gün.. adalatı günde 3 e çıkarttı dr um fakat kasılmalarım azalmadı aksine arttı , şu an 34+1 deyim artık 10 dk da bir kasılıyorum , Nst de sadece 1 kez çıktı fakat rahim de kısalma var 2.87 sadece lavabo için kalkıyorum , onda bile karnım çok sertleşiyor vw nefes nefese kalıyorum Adalatı günde 4 tane içiyorum , yanı sıra magnezyumda alıyorum. Bir de bir doz daha celestone iğne yapıldı..İlaç etkili ise nasıl bu duruma geldim ,nasıl azalma olmadı bilmiyorum
35 i çıkartabilir miyim bilmiyorum , inşallah 36 da biter ve öyle gelir bebeğim Herkes endişeli tabi adalat zararlı mı diye , kesin etkileri vardır ama erken doğmasındansa bir umut bu ilaçtan medet ummak sanırım bizim psikolojimize daha iyi geliyor...Diliyorum hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız
Sevgiler