2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Gunaydinlar
O halde ben hiç kasılma yaşamamışım. Evet çok ayakta durunca sertleşiyor ama şiddetli olmuyor. Oturacak kadar yani. Alla alla.... bende terslik olmasın dr.a sorsammı acep. Ben magnezyum içmeyi de bıraktım

Canim siddeti konusunda herkesin bir olacagini da sanmiyorum ama beni cok rahatsiz ediyor karnimin tas gibi olmasi. Hatta ayaktaysam nefesimi bile etkiliyor ama nefes darligim var hamileligimin basindan beri belki de o yuzdendir.

Bebis hareketinde karnim sadece sisip geriliyor. Kafasini ve kolunu dayiyor iyice ve derim gerginlesiyor sadece. Azicik ovalayinca hemen hareket ediyor. Ama kasilmda ayni sey olmuyor. Karnim komple tas gibi oluyor.

Günaydın kızlar. Bugün kontrolümüz vardı. Nst de sancı cıktı kontrolleri haftada bire düşürdük, kasılmalar içinde magnezyumu günde ikiye cıkardı. bide yüzümdeki ve bacagımdaki şişlikler için tahlil istedi onları bekliyorm şimdi.

Bilek ağrısı benide mahvedior özellikle sabahları çok fena oluyor, ama doktora sormadım bu yüzden önerebileceğim bir alternatif yok canım dayanmaktan başka.

Geçmiş olsun benım arkadasım da gecen sen senın yasadıgını bire bir yasadı 36 haftalarında doğum yaptı korkma inşallah bu zamana kadar bile gelmen çok iyi inşallah hayrılı zamanda dogum yaparsın

Günaydın kızlar bu son haftalarda ayağa kaldığım bir kaç adim attığım anda vajinaya doğru bir baskı oluyor sanki bir şey tutup bebeği aşağıya çekiyor. Sonra da vajenada sanki bir şey varmış gibi bir şey sürtünüyor gibi hissediyorum lavaboya gidiyorum çok sıkışmış gibi affedersiniz ama bir iki damla bir şey geliyor. Geçen salı kontrole gittiğimde ayaklar aşagıda tekmelerini hissediyorsun demişti ama bu tekme gibi değil resmen biri bebeği aşagı çekiyor. Yatarken de sürekli sertleşip bırakıyor of ne yapsam bilemedim doktorum kanama olmadığı sürece korkma dedi zaten dikiş var iğne kullanıyorsun yapabilecek hiç birşey yok diyor. Gerekli tedaviyi görüyorsun diyor. Bu durumu yaşayanlar var mı yoksa bana mı özel bir durum.

Gunaydn arkadaslar... icinizde benm gbi psikolojik olarak hassaslasan arkadas var mi.. aklma sacma sapan seyler geliyo sanki bsy olms olcakms gbi karamsar...

Gunaydn arkadaslar... icinizde benm gbi psikolojik olarak hassaslasan arkadas var mi.. aklma sacma sapan seyler geliyo sanki bsy olms olcakms gbi karamsar...
Bu dönemde normal canım Doğum yaklaştıkça kaygılar da üst düzeyde yaşanıyor ben daha duygusal ve herşeyden korkar oldum olmayan şeyleri bile ya olursa falan gibi saçma duyguları yaşıyorum
Heyecanın yerini korku sardı
İlk doğumumda da böyle olmuştu
Hatta keşke böyle kalsam doğurmasam niye hamile kaldım pişmanım gibi şeyler söylüyordum hergün ağlıyordum Doğum yapacağım sabaha kadar bu duyguları yaşadım o sabah tam tersiydi inanılmaz bir huzur heyecan almıştı korkularımın yerini ve bitti gitti
Normal bir süreçteyiz canım

dogumum eger vaktinde olrsa 2 ayim var demek ve iki ay bi kaygi ve korkularla yasamak nasil dayancm bilmyrm Allahm yardm etsn

slm kizlar hatirlarsaniz karnim agriyor diyordum. bugun doktora gittim idrar yolu enfeksiyondan supelendi idrar testi yapti ve hic beklemedigimiz birsey oldu idrarda kan cikti hemen muane etti alttan bakti ve rahim agzi acilmis dedi heran hersey olabilir dedi.benim sorum su kizlar ben yurtdisinda yasiyorum cevirme yaptim zaman servikal acilma yaziyor googledan da arastirdim bulamadim acaba rahim agziyla servikal aynimi oluyor.ve bebek dogum kanalina girmis birde rahimagzi biraz kisa dedi bu ne anlama geliyor

Hayallah canm goruyomusun ya nicin olms hic erken dogum risnkin varmiydi cok mu zorladn kendini yada cok mu egilip kalktin .. sanrim servikal acilma denen seyle ayni canm doktor yatrdimi seni umarim bekler bebegn acilma kac cm ms.. dokrotun dedigi acik camm bebek heran dogabilir

Hayirli gunler herkese,
Ben de kontrolumden geldim 16. haftadan beri kafasi asagida olan bebek son hafta dönmus6 hafta kaldi tahmini doguma acaba daha döner miBenim kis simdiden ters

Aykiz1986 canim
Nerede yasiyorsun?

canim hic erken dogum riskim yoktu hic zorlamadimda kendimi genelde 2.ci hamileliklerdr oluyormus yarin tekrar gidecem arastiracaklar kac cm oldunu demedi yarin ogrenirim

evet canım servikal açılma rahim açılması demek kaç cm olduğunu söyledi mi doktorun?

hollandada yasiyorum canim
Ben almanyada yasiyorum. İlk hamileligimde benzer sorunlar yasadigim icin belki almanca kavramlarsa yardimci olurum diye dusundum.
Serviks rahim ile rahim agzi arasindaki 4 cmlik mesafe doguma yakin kisalir 0 landiktan sonra acilma baslar. Dogumda da 10 cme kadar ragim agzi acilir yani ikisi farkli seyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…