2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
rahim ağzı= serviks diye biliyorum ben ve okuduğum her yerde de rahim ağzı (serviks) diye yazıyor

cok tesekkur ederim canim simdi anladim peki bu demek oluyorki erkende olabilir gecde olabilir dimi

kızlar son 1-2 haftadır eğilme problemi yaşıyorum yani ayakkabımı bağlayamıyorum çorabımı giyemiyorum tırnaklarımı kesemiyorum. 2 gündür de ayakkabılarım olmuyor halbuki şişliğim yok en azından gözle görünen bişi yok ama eşim ayakkabımı giydirirken kan ter içinde kalıyor dünde zorla tırnaklarımı kesti neymiş kanatırmış etimi kesermiş solak olduğu için zorlandı ama saolsun kesti tırnaklarımı

Benim de gözle görülür bi şişkiğim yok ama sadece spor ayakkabılarını giyebiliyorum ve hazırlıklarım tam bitmedi eğilip kalkmak zorunda kalıyorum 2 gündür belim ve kasığımda ağrı arttı az önce Dr uma söyledim gel dedi inşallah normal bi durumdur erken gelme riski olmaz bebeğin

bende çarşamba günü söyleyeceğim bütün şikayetlerimi benim de kasık ağrılarım baya arttı benim kendimle ilgili hiçbir şeyim yok daha

yok canim bisey demedi sadece acilmis ve kisalmis dedi yarin tekrar gidecem
Çok geçmiş olsun. Benim 22.haftada başladı serviks kisalmasi. Ama açılma yoktu. Açılma ve kisalma farklı şeyler. Kisalma da tabii ki iyi değil ama açılma daha tehlikeli. Nasıl bir tedavi verdi? 34.haftada gorunuyorsun, sonuna gelmissin zaten, inşallah 36yi tamamlarsın

merhaba kızlar;
bebeklerinizin kilosu ne durumda ? benim bebeğim 2350 gram , doktor normal, uzun ince bir bebek dedi, ama bana kilosu az geldi sanki doğuma 5 hafta var o zamana kadar ne kadar kilo alır ki

merhaba kızlar;
bebeklerinizin kilosu ne durumda ? benim bebeğim 2350 gram , doktor normal, uzun ince bir bebek dedi, ama bana kilosu az geldi sanki doğuma 5 hafta var o zamana kadar ne kadar kilo alır ki
2 hafta önce 2100 grdı çarşamba randevum var bakalım ne kadar aldı bende merak ediyorum hep 1 ay araylaydı muayeneler şimdi 2 haftaya düştü ya. 5 hafta az bir zaman değil canım normalde ayda kaç kilo aldı bebeğin?

Canım o bende de var eğilemiyorum ve ayaklarım gerçekten şişti sadece converse giyebiliyorum çünkü onlarda hep yarım numara büyük oluyorlar. Tırnaklarımı da zor kestim eşime dedim kes o kesemem canını yakarım diye korktu. Kendim kestim yamuk yumuk Hatta yün patik giydim üşüdüm o bile sıktı iz yaptı. ve ayakkabılarımı da eşim giydiriyor maalesef

üşüme dışında her şey bire bir aynı valla bu duruma geleceğimi düşünmüyordum hiç bende sürekli babet giyiyordum ama o da sıkmaya başladı bugün spor ayakkabısı giydim ama bu ka sıkıyor ve çok sıcak tuttu ayağımı

sanki haftada 100-150 gram alıyor gibime geldi cnm , sağlıklı olsun da gerisi önemli değil ne yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…