- 26 Aralık 2012
- 638
- 628
- 123
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #25.601
Canım o bende de var eğilemiyorum ve ayaklarım gerçekten şişti sadece converse giyebiliyorum çünkü onlarda hep yarım numara büyük oluyorlar. Tırnaklarımı da zor kestim eşime dedim kes o kesemem canını yakarım diye korktu. Kendim kestim yamuk yumukHatta yün patik giydim üşüdüm o bile sıktı iz yaptı. ve ayakkabılarımı da eşim giydiriyor maalesef
ben de aynı durumdayım, oje falanda sürüyo bizimki ahahaha, bi de şu babet çoraplar var ya öyle bi kesiyo ki ayaklarımı canım yanıyo resmen, evdeyken nerdeyse sadece donla geziyorum ama dışarda olunca sıkıntı, sütyen falan acayip darlanıyorum , bi de sonbaharı yaşamadan direk kışa gectik, hiç bi kıyafet olmuyo 1 ay bişi kaldı boşuna alışveriş yapmakta istemiyorum ama giyecek bişi de bulamıyorum artık, eşimin kazakları dahi olmuyo napcam bilemedim.üşüme dışında her şey bire bir aynı valla bu duruma geleceğimi düşünmüyordum hiçbende sürekli babet giyiyordum ama o da sıkmaya başladı bugün spor ayakkabısı giydim ama bu ka sıkıyor ve çok sıcak tuttu ayağımı
ay ben yazlıkları kaldırdığıma pişman oldum göbeğim açık geziyorum evde o kadar sıcaklıyorum[
ben de aynı durumdayım, oje falanda sürüyo bizimki ahahaha, bi de şu babet çoraplar var ya öyle bi kesiyo ki ayaklarımı canım yanıyo resmen, evdeyken nerdeyse sadece donla geziyorum ama dışarda olunca sıkıntı, sütyen falan acayip darlanıyorum , bi de sonbaharı yaşamadan direk kışa gectik, hiç bi kıyafet olmuyo 1 ay bişi kaldı boşuna alışveriş yapmakta istemiyorum ama giyecek bişi de bulamıyorum artık, eşimin kazakları dahi olmuyo napcam bilemedim.
maşallah canım çok güzel olmuşsun Allah içinize sindirsinKızlar biz baby showerımızı yaptık
ben her hazırlık yapmamda bu korkuyu taşıyorum canım cumartesi günü lokumları hazırlarken bile içim bir tuhaf olduBizim kız arkadaşlar cok baskı yapıyo baby shower yapmam için ama ben nedense hep kötü ihtimalleri düşündüğümden, Allah korusun bi durum olsa ,doğmamış bebeğe parti yapmak falan tuhaf geliyo, ne olcağının garantisini kimse veremez ama cok baskı var yapmam yönünde
Al bendende o kadar. Geçen okula sandaletle gittim eve gericgönderdiker git ayakkabı giy diye öyle bi sıcaklama var.ay ben yazlıkları kaldırdığıma pişman oldum göbeğim açık geziyorum evde o kadar sıcaklıyorumbende hiç alışveriş yapmıyorum hatta pantalona ihtiyacım var son 1 ay almaya değmez diye diye yırtılıp gidecek pantolon
Bir gün sorun olmaz rapor alınabilir o yüzden ben dert etmiyorumCanım ben 170 i aradım , aktaracağımız izin gününden kesiliyormuş. Yani senin iznin 4hafta+6 gün aktarılacak
[
ben de aynı durumdayım, oje falanda sürüyo bizimki ahahaha, bi de şu babet çoraplar var ya öyle bi kesiyo ki ayaklarımı canım yanıyo resmen, evdeyken nerdeyse sadece donla geziyorum ama dışarda olunca sıkıntı, sütyen falan acayip darlanıyorum , bi de sonbaharı yaşamadan direk kışa gectik, hiç bi kıyafet olmuyo 1 ay bişi kaldı boşuna alışveriş yapmakta istemiyorum ama giyecek bişi de bulamıyorum artık, eşimin kazakları dahi olmuyo napcam bilemedim.
Kızlar biz baby showerımızı yaptık
ben hiç bol giyinmezdim şimdi kardeşimin gardrobuna sardımOje sürüyor yaa onda sıkıntı yokBen çalışmıyorum ama evde sürekli bir tane bol geceliğim var aynen dediğin gibi sutyensiz falan onunla geziyorum ama bir garip oblomov canım ayaklarım üşüyor üstümde falan bir sorun yok askılı ile geziyorum ama yok ayaklarım buz gibi Ve normalde çok zayıftım 46 kilo ile evlendim ama her şeyim boldu annem çok kızıyordu çok bol giyiniyorsun diye şuan her şeyimin bol olmasına şükrediyorum çünkü çok rahat oluyorlar
Aynen hic belli olmuyor benimki 22. Haftadan sonra basladi her an gelebilir dediler 40. Hafta sunni sanciyla geldi. Temkinli davranip bol bol yatmak gerekiyor ins zamaninda alirsin yavrunu canim kucaginacok tesekkur ederim canim simdi anladim peki bu demek oluyorki erkende olabilir gecde olabilir dimi
slm kizlar hatirlarsaniz karnim agriyor diyordum. bugun doktora gittim idrar yolu enfeksiyondan supelendi idrar testi yapti ve hic beklemedigimiz birsey oldu idrarda kan cikti hemen muane etti alttan bakti ve rahim agzi acilmis dediheran hersey olabilir dedi.benim sorum su kizlar ben yurtdisinda yasiyorum cevirme yaptim zaman servikal acilma yaziyor googledan da arastirdim bulamadim acaba rahim agziyla servikal aynimi oluyor.ve bebek dogum kanalina girmis birde rahimagzi biraz kisa dedi bu ne anlama geliyor
zedelendi mi acaba? çok geçmiş olsun canım bence bir doktora görünKızlar cumartesi gunu sandalyeden düşmüştüm iki günüdür kalcam agrıyordu bugun ayagım agrımaya basladı şişti acaba bişey olurmu neden şiştiki bilemdim
canım sgkya bildirilen rapora göre sgk ayarlamıyor mu bu konuları yani sizin idarenin ayarlamasıyla olmuyor ama tabi idare ederlerse onların insiyatifi ama yasal olarak sgknın ayarlaması lazımSelam arkadaşlar bugün okula gittim müdür yardımcımla ve müdürümle konuştum onlar doğum yaptığım haftadan itibaren sayıyolarmış 40 haftanın dolduğu tarihten değil yani onlar da pek bilmiyolar o yüzden net bişey söyleyemeyeceğim ama müdürüm hocam ayralarız bi şekilde rapor alırsın alamazsan mazeret izni bişeyler ayarlarız falan dedi yani bu hafta cuma ayrılıyorum bence kapatıyorum dönemi ama yine de doğumdan sonraki hesapta belli olucak herşey hayırlısı bakalım P pasa66 canım etiketle demiştin ama yine kesin bişey öğrenemedim artık yaşıcaz görcez
cok tesekkur ederim canim yazdiklarin icin ve cok gecmis olsun.diken ustundeyim sanki heran dogacakmis gibi korku sardi doktor cok net aciklama yapmadi canim yarin tekrar gidecem bazi arastirmalar yapacaklarmis yarin yazarim tekrarServikal uzunluk dediği rahim ağzı uzunluğu. Rahimden vajene uzanan yol yani. Kısalma dediği ne kadar? Ölçüm ne çıkmış yazıyor mu? Benim 4cmdi ve baskı ile değişmiyordu, son kontrolde kısalma olmuş dedi. Ama daha önemlisi bebek baskı yaptığında hunileşme denen şey oluyor ve uzunluk daha da kısalarak 2.8e düşüyor. Sana da açılma dediği bu yani hunileşme denen şey olabilir mi? Serviksin iki ucu var; biri rahimde biri vajende. Hunileşme denen şey rahimdeki uçtaki açılma. Hamileliğimin başında da benzerini yaşamıştım, o zaman acildeki doktor açılman var demişti.. Açılma diyince direkt doğum başladı sanmış paniklemiştim ama rahimdeki uçta açılma varmış, hunileşme de deniyormuş buna. Dış yani vajendeki uç ise serviks uzunluğu iyice kısalarak sıfırlandığı zaman açılmaya başlıyor ve o zaman doğum süreci başlıyor işte. 10cm olduğundan da doğum gerçekleşiyor. Kısalma ve açılmanın farkını anlatabilmişimdir umarım..
Benim de kızım şu an doğum pozisyonunda. Adalat, progestan gibi takviyeleri artırdı doktorum. Ciğer geliştirici vuruldum, şimdi 2.iğneyi vurulmaya gidiyorum hatta. Haftada 1e düşürdü kontrollerimi de. Nstde düzenli sancı çıkmadığı sürece evde dinlenmemi söyledi, haftaya kontrolde daha kısalmış olursa hastaneye yatıracağını söyledi.. İnşallah gerek kalmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?