2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
canim bu arada kac haftaliksin?

Geçmiş olsun canım. Ben de aynı durumdayım. Adalat celeston... Adalat nefes problemi yapıyor bende. Akşam kriz gibi oluyor. Celeston da aşırı kızarma yanma vs yaptı tek dozda bırakmak zorunda kaldım.şu an sadece demir magnezyumla devam ediyorum. Benim de kasılmalarım 10dk 5dk 3 dk vs gibi ritimlere girip sonra düzeni bozuluyor. Dr lar açılma olmasından korkuyor sürekli. Ben de aşırı stresle acıyla geldim bugüne kadar. En son başka bi dr a gittim. Bugüne kadar bu kadar kasılmayla açılma olmadıysa korkma dedi. Artık o kadar zorlanıyorum ki ayağa da pek kalkmıyorum iş yok güç yok gezme yok. Psiklolojim bozuldu artık.

Son düzenleme:
Kıyafet sorunu konuşulmuş bende sadece ben yaşıyorum sanıyordum
Giyecek hiç bişey bulamıyorum neye el atsam elimde kalıyor hiç bişey olmuyor artık bende boşyere bişey almak istemiyorum şurada kalmış 3 hafta
Dün spor ayakkabılarımı giyeyim dedim şok oldum resmen olmadı ben hiç ödem olmadığını düşünüyordum ama değilmiş

Kıyafet sorunu bende de var ama evde olduğum için aldırış etmiyorum, dışarı çıkarken de 3-5 çeşit bi şeyler var dönüp dönüp onları giyiyorum. Hiçbir ayakkabım olmuyor terlikle geziyorum.

Sen gittin mi hiç doktora bu şikayetlerden dolayı. Benim ağrım yok hiç ama cuma gününden beri çok sertleşiyor karnım anlamadım ben de korkuyorum bi de.
bugün komtrolüm vardı nst de sancı cıktı doktor kasılmaların oluyo mu dediginde bunun sıkıntı olabilecegini fark ettim. Magnezyumu ikiye cıkardı işte. Bu kasılmalar erken dogumu tetikliyormuş dikkat etmek lazım

Son düzenleme:
merhaba arkadaslar bende 33. haftadayim bebek hareketleriyle alakali sorun olacakti. bebegim hareketli gunduz sık sık hareketlerini hissediyorum kimi zaman daha sert oluyor kimi zaman daha yumusak oluyor ama muhakak hareket var ama gece uyutmayacak kadar sert hareketi olmuyor bu bi problem mi yoksa bi iki hafta sonra mi oyle oluyor anlamadim gecede hareketleri var ama uyuyabiliyorum. herkes ten boyle uyuyamiyordum soyle hareketli boyle hareketliydi denilince kafam karisti

Ben de yeter artık aldıkları başka bişey almam idare ederim diyordum..ama malesef..ise de gitmiyorum artık gitsem güzel şeyler almam gerekecekti. Bu sabah yagmurluydu.boylarımi giydim mahvetti ayağımi 5 dk.lik yolda..babetler de sıkıyor. Lcw ya gittim.eşofman altı aldım 2 tane. Bi tane geniş hırka..Kış hamileliği de bu açıdan zormuş. .ilkinde sandalet terlikle halletmistim.

Bence hiç kafana takipta strese girme ayni şey bendede oluyor daha geçen hafta uykumda bile hareketlerini hissettiğim bebiş bugünlerde çok nadir hareket ediyor hatta daha çok hıçkırıyor bende o hıçkırdi mi oh şükür diyorum hareketlerini hep takipteyim gece artık benle uyuyor sanki bir de biseyler yediğimde tepki veriyor hemen bı tane de olsa tekme atar :) bu bana yetiyor kontrol günleri de sıklaştı çok şükür az kaldı. Her bebiş bir olmuyor oğlumda doğumdan önceki güne kadar ağır ağır tekmeler yerdim şimdi ki bebişim kız hem çok geç hareketini hissettim hemde bu aralar azaldı baya hareketleri..

Evde olsam hiç sorun yok da haftanın 5 günü her sabah ne giycem derdi cok fena:) yazın kolay döndürdüm elbiselerle ama havalar soğuyunca kalakaldım, ne mont oluyo ne kazak, pantolonların içinde hatta tayt dahil cok darlanıyorum göbeğimi sıkıyolar gibi oluyo nefes alamıyorum daha 4 haftam var bi aksilik olmazsa , işe gidicem bakalım nasıl yapcam

MinikKelebegimm canım bugün muydu senin kontrol günün ? Oğlusun dönmus mü merak ettim :)

Evet canim bugundu ama carsambaya ertelettim. Normalde esimin izin gunuydu bugun ama yogun olduklari icin carsambaya izin yazmislar. Bende tek gidemem artik cocukla. O yuzden kismetse carsamba gunu neler olup bittigini gorecez:))))

Evet canim bugundu ama carsambaya ertelettim. Normalde esimin izin gunuydu bugun ama yogun olduklari icin carsambaya izin yazmislar. Bende tek gidemem artik cocukla. O yuzden kismetse carsamba gunu neler olup bittigini gorecez:))))
Hmm tmm canım bir garip oblomov aynı gün kontrolleriniz sanırım ikinizinde bebisi donmemisti daha inşallah iyi haberlerle gelirsiniz :) sabah uyanır uyanmaz baktım buraya bugün p.tesi kontroller sıklaştı ya kim gitmiş napmis bebisler buyumusmu bakayım dedim meraklı ben

Sen gittin mi hiç doktora bu şikayetlerden dolayı. Benim ağrım yok hiç ama cuma gününden beri çok sertleşiyor karnım anlamadım ben de korkuyorum bi de.
Ben de bugün tüm gün oyleydim.karnim her zamankinden daha ağır ve sert haldeydi ayağa kalkinca sırtım agridi hep ve karnımı tutarak yürüdüm evin içinde.az once ılık bir duş aldım magnezyum ictim.bakalim rahatlayacakmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…