2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Bende varım :) benimde dönmedi acaba dönermi ya

canım sgkya bildirilen rapora göre sgk ayarlamıyor mu bu konuları yani sizin idarenin ayarlamasıyla olmuyor ama tabi idare ederlerse onların insiyatifi ama yasal olarak sgknın ayarlaması lazım
Evet canım idare zaten rasgele bi tarih verdi asıl hastanenin sgk memuru yapıyo doğum yaptıktan sonra çıkışta verilen dosyada hepsi oluyo

Canım Allah yardımcınız olsun dualarımız seninle. Bizim topiğiin bebişleri aceleci galiba :)

kizlar cok utanyrm ama cok korknc bsy basima geldi kv gil gelmsti erken dogm riski falan dinlemylar tabi hizmt beklylr esim yardmci neyseki ama yine de cok yoruldm tuvalete gtmm gerekti lavaboya bi gittim vajinamn icinden uzun uzun hava ckti gaz degl ama koca koca havalar cikti sok oldum cikarken cokta acidi hava cikarken ;( sanki idarar yolu enf olmsm gbi cok korktm nicin boyle olms olbr

Allah yardımcın olsun canım inş bebiş aceleci çıkmaz

Kasılma dediginz şey bebegin bir yerde toplanması değil mi agri olmadan
Kasılmada bütün karnın tamamen sertleşiyo bi de ağrı oluyo karın bölgesinde kasıklarda belde ama bebek haerketlerinde belli bi bölgede sertk oluyo ağrı falan olmuyo çok ama tabi bu benim yaşadıklarım herkeste aynı olcak diye bişey yok canım

Canim nedenini bilmiyorum ama ben regl olacagim zaman olurdu cok normal hic sıkma canini olur oyle seyler

Ben de öğretmenim.Bu aralarben de bu konuyu merak ediyorum.Şöyle bir yazı okumuştum.Sizinle de paylaşayim.Tam araştırmak lazim tabi.

Benim sezeryan olacağı için 38. haftaya gün verecek doktorum.Buna göre doğum raporunda doğduğu tarih yazacak ve okula da gidecek bu rapor.Ama bu yazıya göre son iki hafta da doğum sonrasına eklenecek.

Erken Doğum yapanlar 8 haftayı aktarabiliyor yani 32. Haftadan önce sen 38 de Doğum yaparsan 2 haftalık izni kullanamıyorsun artı sadece 5 haftasını Doğum sonrasına aktarabiliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…