2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Bugün sağlık ocagindaki ebe öyle ddi BI de zayıf olduğum ve ilk gebeligim olduğu için cikmayabilirmia karnim
Tabii ki vucut yapinizla alakalı. Ben doktorumun bana söylediğini söylüyorum. Karnin haftana gore küçük dedi. Bebegim biraz geriden geliyor ama buna rağmen kilo alıyor çok şükür. Hiç takılma, bence küçük karın daha güzel.

Arkadaslar sirkeli suyu hangi sıklikla ve ne kadar suya ne kadar karistirarak kullaniyosunuz bende hafif bi mantar var dr ilaca gerek yok dedi bende kullanyim sirkeyi yardimci olur musunuz

Bugün sağlık ocagindaki ebe öyle ddi BI de zayıf olduğum ve ilk gebeligim olduğu için cikmayabilirmia karnim
canım sen neden burasıyla karşılaştırıyorsun ki kendini Aralık annesi olacaksın bence kendi haftanda olanlarla konuşman daha iyi olur. bizde anarmal olan bir şey senin haftanda çok normal olabilir yani boşa kendine stres yaparsın

MERHABA kızlar herkesler iyidir inşallah ben hala çalışıyorum perşembe 34. haftamda olucam 37 ye kadar çaışıcak olan varmı sonrasında ne kadar doğum izni olucak acaba

Benim de baya sıklaştı. Doktora da sormadim ama suyun icindeki eklem sesi nasıl dışarı çıkar bana mantıklı gelmedi.

Arkadaslar sirkeli suyu hangi sıklikla ve ne kadar suya ne kadar karistirarak kullaniyosunuz bende hafif bi mantar var dr ilaca gerek yok dedi bende kullanyim sirkeyi yardimci olur musunuz
ben direk sürüyorum ama internette 10 bardak suya 3 yemek kaşığı gibi bir ölçü yazıyor. ve her tuvaleti kullandığında bu su ile son temizliğini tamamla

Ayy direk mi çok asitli olmaz mi
valla canım anca kaşıntısını dindiriyordu tek seferde kesin çözüm birde vajinanın asidik olması lazım asit oranı ne kadar azalırsa o kadar bakterilere karşı savunmasız oluyor ben zararını görmedim ama kimseye yap diyemem tabi ben kendi vücudumu tanıdığım için ne canım yanar ne de vajinama zarar verdim şimdiye kadar

Kızlar dün nst de sancı cıkınca doktor calışma demişti bugün rapor alıp çıktım izne. 34te çıkmış oldum. Artık son hazırlıkları halledecegim

Fatma Zehra çok hoş bence

selamm kızlar, izmir anneleri yardımınıza ihtiyacım var :) gebzede yaşıyorum fakat tüm amniyosentez işlemlerim tepecik eğitim ve araştırmada oldu, 34. haftamdayım ve izmire geleceğim doğum için. öğrendim ki kadın doğum hastanesi eski şifaya taşınmış. bununla ilgili net bilgisi olan varsa paylaşabilir mi ?

yoo ege doğum evi tepecik hastanesinin hemen yanı. ama neden orayı tercih ediyorsun benim en son tercihim bile olmaz orası evde doğururum daha iyi

canım kötü şartlarının farkındayım ama özel hastanelerde doğum yapmam mümkün değil, bebeğime doğum sonrası acil müdahale gerekecek. mecburum ege üniversitesi de düşünebilirim fakat hiç gitmedim. çocuk nefroloji bölümü olması önemli bizim için muhtemel ameliyata girecek, özeller bu drumu kullanacaktır diye düşünüyorm ayrıca memur olduğum için de karşılayamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…