2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
anladım canım hakkında hayırlısı olsun inşallah bebişinin nesi vardı? az önce doktorum sitesinden baktım çok fazla memnun kalan var doğum anlamında ben doğum değil kadın hastalıkları için gitmiştim ama hiç memnun kalmamıştım teyzemin kızıda doğumdaki kötü şartlardan yakınmıştı o nedenle yazdım yanlış anlama

yok canım bende önünden geçmeye korkanlardanken, işte kendimi alıştırdım yapacak birşey yok. kızımın böbreği multikistik displaztik. tek böbreği kistlerle kaplı ve 10 cm olmuş durumda. alınacak muhtemelen ve en iyi uzmanların izmir devlet hastanelerinden tepecikte olduğunu öğrendik. işte annem duymuş, eski şifaya taşınmış eskilikten diye, dedim belki sizden bilenler vardır , keşke öyle olsa

Çok açıklayıcı olmuş teşekkür ederim

Ben
Inşallah aralık annesi olabilirim ama erken dogum riskim var benim kasimda hatta ekimde de gelebilir bebeğim ayrica benim amacım burada bizden hafta olarak ileri oldugnuz için tecrubenizden yararlanmakti ama görüyorum ki yanilmisim kırıcı olmadan da yazabilirdiniz bunu

Benim 40haftam 27 kasimda doluyor. 3 gun gec dogsa aralık annesi olabilirim. Aramızda ağustos ve eylül anneleri de oldu. Hadi çıkın bu posttan, yazmayin demedik. Ayrica bebek arabasi sormak için ben de bir cok konuya yazdim, benden tecrübeli annelere sordum.
Oblomov buraya yazma demiyor, kendini ve bebegini burdaki gelisimle kiyaslama, biz senden ondeyiz, yanilirsin diyor

MERHABA kızlar herkesler iyidir inşallah ben hala çalışıyorum perşembe 34. haftamda olucam 37 ye kadar çaışıcak olan varmı sonrasında ne kadar doğum izni olucak acaba
Ben de inşallah 37’ye kadar çalışacağım.23ekimde izin alacağım.37 den itibaren 16hafta ekleyeceksin canım

Kuzum yanlis anlamissin ben kiyaslama dedim olur mu oyle sey basimiz ustunde yerin var danis ama sakin kiyaslama kendini.kirdiysam seni ozur dilerim

Bence Fatma zehra bende kızıma Fatma zehra koyucam inşaallah

Canim ben de her gün duyuyorum arka arkaya bile olabiliyor malesef tam açıklamasını bulamadım. Kaan kocatepenin bir videosu var.en mantıklı durumun eklemlerden ses gelmesi olduğunu söylüyor doktoruma gidince sorucam. Bugün Sağlık ocaginda sorayım dedim.doktor eklemsesini duymasın su var çünkü olsa olsa catlak karında geliyordur dedi. Uzatmadim ama Çakmaktaş gelebileceğini se düşünmüyorum. İnş. Önemsiz bir seydir

G gizzz fatma cok guzel bir isim. Ama biraz klasiklerden. Yanına erva da azra da guzel olur, farklı bir hava verebilir. Zehra da olmaz değil ama bence en güzeli azra. Fatma azra ❤ güzel geliyor kulağa. Fatma dila, fatma beyza, fatma şeyma, fatma tuba da aklima gelenler. Isme karar verince oh diyor insan. Darısı başınıza :)

Ayy inşallahh oyledirrr bunu öğrenmek iyi oldu

Ben gebe okuluna gidiyorum. Oradaki gebe bebeği dönmeyen arkadaşıma günde iki kere secde pozisyonunda yarım saat bekle dedi. Dönerse anca öyle döner dedi. Bilginiz olsun. Bi araştırın isterseniz
Canim simdi baktim insikak suresinin okunmasi lazimmis surede secde ayeti geciyormus ve secde ayeti okudugumuzda ve duydugumuzda tilavet secdesi yapmamiz lazim biz nasil bu emre uyuyorsak bebislerimizde uyarmis ve secde pozisyonuna gecerlermis ben olamayacagini dusunmuyorum deneyecegim insallah olur

Amin amin:) başka bir isim daha söyleyemem sanırım eşime çünkü hem zehra hem azra hem de erva diye etiket bastırttım eşime artık gitmem ozalitçiye diyor :)

Kuzum benim karnım evet baya büyük ama benim bebeğimde haftasıyla uyumluydu yani aşırı büyük değil hatta son kontrolde bana biraz zayıf kalmış bile geldi yani hani karının büyüklüğü etkilimi bilemedim bende gaviscon kullanıyorum doktorum kullanabilirsin dedi oda çok iyi geliyor rennie den daha iyi tavsiye ederim canım benim. Seninle hemen hemen aynı haftadayız diye hatırlıyorum sanki, geçiricez bu günleride

Benim de karnım küçük ve aşağıda ama bebeğim haftasıyla uyumlu. Herkes karnın çok küçük diyip beni strese sokmaya çalışsa da ben memnunum bu halimden. Ayak tırnak bakımlarımı hala zorlanmadan yapabiliyorum. Eğilmek kalkmak da aman aman zor gelmiyor. Genital temizlikte biraz zorlansam da hala yapabiliyorum. Yani bence karnın küçük olması avantaj, hareketleri kısıtlamıyor.

Herkesin vucut yapısı farklı tabii ki. Geçen kontrolde 2 haftaya yakın fark var demişti. Şimdi 1 haftaya düşmüş çok şükür. 32+2 bugun, 31+2ye uyumlu. 1700 gram. Bence yine de biraz küçük karnim her hafta ayni kiloyu almaz dedi doktorum, sağlıklı olsunlar da, çıkınca besleriz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…