2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kontrole gittin mi bugün bende merak ediyordum bebeğinin kilosunu maşallah iyi kilosu farkı kapatmaya başlamış inşallah sağlıcakla büyüsün yavrun

Kızlar benim doktorum her kontrolde kalp atışının sesinden sonra bir de hışıltılı bir ses dinliyor, onun ne olduğunu bilen var mı? Her defasında soracağım doktora unutuyorum o an. Plasenta ya da kordonuyla alakalı olduğunu düşünüyorum?

Kordondaki kan akisidir muhtemelen. Bi de bebek suyun icinde ya zaten, kalp atışını dinlerken de arka fondan bi hisilti geliyor

YaKaMoZz-z geçen ay 4 haftada 500 gram almıştı. Şimdi 1 haftada 250 gram almış. Ayni doktor aynı cihazla 5 dk arayla ölçüm yapsa o bile aynı olmaz diyor. Tek veri kaynagimiz ultrason, o da yuzde yuz güvenilir degil dogursak da dışarıda gözümüzün önünde buyuse artık

Kızlar sizde de akıntı olayında bir artış varmı yoksa bende acaba bir sıkıntımı var günlük ped kullanmadan imkansız durmam ya o derece akıntım oluyor
Benim de öyle canım. Bazen su mu akıntı mı çözemiyorum. Çok afedersiniz günlük pedin yanlarına akıyor o derece yani

Sende de rahim ağzı yetmezliği mi var canm

Çok güzel açıklamışsın canım. Yani burda gerçekten bilgi kirliliği yapıyorlar. Sen 39 da doğur o bir haftayı aktar nedir ya? Zaten 37 den sonra mecburi ayrılıyosun. Ben 32 de ayrıldım. 8 hafta önce 8 hafta sonra iznim var. 35 te gelse napacam 3 haftamı geri verin mi diyecem. Gerçekten bu izin konusu bitsin artık. bir garip oblomov arkadaşımızın gönderisini ilk sayfaya sabitle nolursun. Herkes bişi diyor çalışan annelerin kafası karışıyor. Gerçekten bende öüthiş.bir bilgi kirliliği yaşadım ucum ta kurumda ondan sonra da sgk da çıktı.

Kızlar günaydın. Burun tıkanıklığı ve horlama olağan bir şey mi yoksa sadece ben mi yaşıyorum soy ayıma girdim ve inanılmaz burnum tıkanıyor. Eşim bir kaç gündür söylüyordu bu sabah iyice zoruma gitmeye başladı. Dün gecede çok horlamışım Normalde horlayan birisi değilim( hasta yada çok yorgun değilsem) hamilelikten mi acaba..?

Kesinlikle dün ben 34te izne cıktım patronum dediki bugünden itibaren 112 gün iznin var dedim yok öyle degil nerden duyuyosun dedi. Biz kaç tane öyle çAlışanımız var izne cıkan dedi adam.

Günaydinlar. Sabaha kadar karnım taş gibiydi. Kaç kere idrara çıktım . Ona ragmen suan hâla taş gibi. Sizce onemli birsey midir kızlar ?

Herkese günaydın dün doktora gittim en son 10 gün önce gitmiştim hiç bir sorun yoktu dün 10 günde bebeğin boyu güzel uzamış fakat daha fazla kilo almasını beklerdim dedi büyük ihtimal yorucu çalışmandan dolayı dedi pazartesi tekrar çağırdı 4 gün boyunca hep yat her gün mutlaka et te protein ağırlıklı beslen dedi. Biraz canım sıkıldı birsürü işim var nasıl ayarlıcam bilmiyorum çalışmsktzn hep bu zamana kaldı kimsenin yardım ettiği de yok soran da yok zaten acayip moralin bozuk yani ...

gunaydin kizlar cok sukur bugun 34 haftalik olduk acilma var demistim doktor beklicez dedi ve sali gunune ultrasonla bakacaklar kan eksikligi icinde kan takviyesi yapacaklarmis sizler yaptirdinizmi hic

Kizlar gunaydin simdi doktorun yanindan ciktim serviks boyu 2.5a dusmus cati muayeneside yapti ve acilmam var haftada bir igne vurulcam agrilarim var diyince yapti kontrolleri prolutan igne verdi kullanan var mi. Ayrica bebisim makat gelis 37. Haftaya kadar beklicez yoksa sezeryan olcam bakalim belki doner bebk bu belli olmaz dedi

aa çok ağrılarım var diyodun açılma mıymış demek ki, umarım döner normal doğum cok istiyosun , ben farketmez modundayım ikisine de okeyim hangisi olursa artık bakalım, çatı muayenesi nasıldı bu arada

Evet hamilelikten kaynaklı burun etınız varsa eğer o buyurmus ya da yoksa burun tıkanıklığı olurmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…