- 4 Mart 2017
- 466
- 1.059
- 63
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #25.781
Kizlar gunaydin simdi doktorun yanindan ciktim serviks boyu 2.5a dusmus cati muayeneside yapti ve acilmam var haftada bir igne vurulcam agrilarim var diyince yapti kontrolleri prolutan igne verdi kullanan var mi. Ayrica bebisim makat gelis 37. Haftaya kadar beklicez yoksa sezeryan olcam bakalim belki doner bebk bu belli olmaz dedi
28 haftalık Erken Doğum sonrası bir kaybım var idrar yolu enfeksiyonu vardı ondan mı yoksa rahim ağzı yetmezliğinden mi oldu bilinmiyor o zamanki doktorum rahim boyuna hiç bakmadığı icin kesin bir şey söylenmedi ama bu hamilelikte tedbir amaçlı 14. Haftada serklaj yapıldı. Anlattıklarım rahim ağzı yetmezliğine mi işaret ediyor?Sende de rahim ağzı yetmezliği mi var canm
aa çok ağrılarım var diyodun açılma mıymış demek ki, umarım döner normal doğum cok istiyosun , ben farketmez modundayım ikisine de okeyim hangisi olursa artık bakalım, çatı muayenesi nasıldı bu arada
Kizlar cati muayenesinden hic korkmayin afedersiniz ama penis gibi dusunun sonucta belli bir kalinligi var ve sonuna kadar vajinaniza giriyor hic farki yok 3 ya da 4 parmak soktu tam bilmiyorum baya ileriye iktirdi ama cok kolay bisi 5 dk bile surmedi sanki saatlerce surdugunu yazanlar olmustu benim doktor hemen anladi acilman var dedi. Yukarda biraz acik yazdim ama aynen bu sekildeCanım geçmiş olsun :) Döner inşallah canını sıkma ve ağrılarının açılma yapmasına şaşırdım açıkçası bende de oluyordu ama hiç aklıma gelmemişti açılma olabileceği
Bu arada alttan muayene nasıldı ? herkes çok acıtıyor falan diyor ama ben simir testi yaptırdım onun kadar acıya bileceğini düşünmüyorum :)
Ben en yuksek isida en uzun programda calistirdim makinemi ayrica deterjan ve yumusatici gozune beyaz sirke doktum mis gibi oldu camasirlari koydugumuz yere su biriliyor ya kapkara su cikti inanamadimKızlar meraba. Biliyorum bu konuyu çok konusmussunuzdur ama ben geride bulamadım. 36 haftaya gireceğim ama daha yeni bebeğin çamaşırlarını yikayacagim. Bugün başlayacağım. Soracağım öncesinde çamaşır makinesinin kazan temizleme programinda çalıştırdınız mı. Makinenizi nasıl temizlediniz. Yardımcı olursanız sevinirim
Kizlar cati muayenesinden hic korkmayin afedersiniz ama penis gibi dusunun sonucta belli bir kalinligi var ve sonuna kadar vajinaniza giriyor hic farki yok 3 ya da 4 parmak soktu tam bilmiyorum baya ileriye iktirdi ama cok kolay bisi 5 dk bile surmedi sanki saatlerce surdugunu yazanlar olmustu benim doktor hemen anladi acilman var dedi. Yukarda biraz acik yazdim ama aynen bu sekilde
Canim benim de ara ara oyle oluyo hatta benim de çok sert karnımin geneli..sanki usutmusum de gaz varmış gibi..bilemiyorum ben de..Kizlar arada kaynadı sanırim benim.gibi olan var mı ?
bu çatıya açılma var mı diye mi bakıyolar kızlar yoksa normal doğuma uygun diye miİyi bari :) sevindim acımamasına :) benimde canım çok kıymetli değildir ve daha önce alttan ultrasona da girmiştim kist tedavisi yüzünden sende onay verdiğine göre kafam rahatçok sağol :) ayrıca açık açık yazman da iyi olmuş :)
Ben de oyle bir program yok. Sadece 1 bardak sirke ile bir tur çalıştırdı. Sonrasında da koku kalmasın diye 1 tür da boş çalıştırdım. Özel makine temizleme ürünü almaya fırsatım olmadiKızlar meraba. Biliyorum bu konuyu çok konusmussunuzdur ama ben geride bulamadım. 36 haftaya gireceğim ama daha yeni bebeğin çamaşırlarını yikayacagim. Bugün başlayacağım. Soracağım öncesinde çamaşır makinesinin kazan temizleme programinda çalıştırdınız mı. Makinenizi nasıl temizlediniz. Yardımcı olursanız sevinirim
bu çatıya açılma var mı diye mi bakıyolar kızlar yoksa normal doğuma uygun diye mibir garip oblomov
Canim biz dogumu daha konusmadan yapti benim agrilarim oluyor dememe istinaden yani her ihtimale karsi sanirim. Cunku aciklik onemli bu haftalarda olmamasi lazim sanirim. Sizlerde de agri sikayeti falan varsa mutlaka soyleyin doktorla her seyi paylasmak onemli ben korkuyordum ama korkup saklayarak gercekten kacilmiyor malesefbu çatıya açılma var mı diye mi bakıyolar kızlar yoksa normal doğuma uygun diye mibir garip oblomov
Canim geçmiş olsun inşallah iğneler işe yarar..Rabbim Hayırlısı ni nasip etsin doğum şekli için de..Kizlar gunaydin simdi doktorun yanindan ciktim serviks boyu 2.5a dusmus cati muayeneside yapti ve acilmam var haftada bir igne vurulcam agrilarim var diyince yapti kontrolleri prolutan igne verdi kullanan var mi. Ayrica bebisim makat gelis 37. Haftaya kadar beklicez yoksa sezeryan olcam bakalim belki doner bebk bu belli olmaz dedi
Geçmiş olsun canım. Hakkında hayırlısı neyse o olsun. Çatı muayenesi hakkında pek Bilgim yoktu. Anlattığın gibiyse bana çatı muayenesi yapıldı :) Sancı çıkıpta hastaneye yattığım gün... açılma varmı diye yapıldı bana da demek ki... benim biraz zor olmuştu. Çok kasmıştım kendimi ondan sanırım...Kizlar gunaydin simdi doktorun yanindan ciktim serviks boyu 2.5a dusmus cati muayeneside yapti ve acilmam var haftada bir igne vurulcam agrilarim var diyince yapti kontrolleri prolutan igne verdi kullanan var mi. Ayrica bebisim makat gelis 37. Haftaya kadar beklicez yoksa sezeryan olcam bakalim belki doner bebk bu belli olmaz dedi
Canim cok gecmis olsun. insAllah bebegin sabreder zamaninda gelir. Seni korkutmak istemem ama bende de ayni oldu rahimde kisalma olmustu acilmam yoktu ama erken dogum riski vardi. Bana hic igne falan vermediler durdurmaya calismadilar direk sezeryan oldum. InsAllah sana ilaclarin faydasi olur bebegin zamaninda gelirKizlar gunaydin simdi doktorun yanindan ciktim serviks boyu 2.5a dusmus cati muayeneside yapti ve acilmam var haftada bir igne vurulcam agrilarim var diyince yapti kontrolleri prolutan igne verdi kullanan var mi. Ayrica bebisim makat gelis 37. Haftaya kadar beklicez yoksa sezeryan olcam bakalim belki doner bebk bu belli olmaz dedi
Amin canim insallahCanim geçmiş olsun inşallah iğneler işe yarar..Rabbim Hayırlısı ni nasip etsin doğum şekli için de..
Yok ben hic kasmadim kendimi cok rahat oldu biraz farkli bir hissiyat oluyor ama canim yanmadi en azindanGeçmiş olsun canım. Hakkında hayırlısı neyse o olsun. Çatı muayenesi hakkında pek Bilgim yoktu. Anlattığın gibiyse bana çatı muayenesi yapıldı :) Sancı çıkıpta hastaneye yattığım gün... açılma varmı diye yapıldı bana da demek ki... benim biraz zor olmuştu. Çok kasmıştım kendimi ondan sanırım...
Amin canim insallah. Kizlar diyorlar ya kisalmanin yaninda hunilesme oluyor falan diye acaba senin oyle bir seymi olmustu da alalim dediler bakalim insallah igneler ise yarar da en azindan 37. Haftayi gorurumCanim cok gecmis olsun. insAllah bebegin sabreder zamaninda gelir. Seni korkutmak istemem ama bende de ayni oldu rahimde kisalma olmustu acilmam yoktu ama erken dogum riski vardi. Bana hic igne falan vermediler durdurmaya calismadilar direk sezeryan oldum. InsAllah sana ilaclarin faydasi olur bebegin zamaninda gelir
Ewet canim hunilesmede olmustu unuttum onu soylemeyi bide benim sancim 80 lere cikmisti sanirim igne falan durduramazdi benim oglumu :)Amin canim insallah
Yok ben hic kasmadim kendimi cok rahat oldu biraz farkli bir hissiyat oluyor ama canim yanmadi en azindan
Amin canim insallah. Kizlar diyorlar ya kisalmanin yaninda hunilesme oluyor falan diye acaba senin oyle bir seymi olmustu da alalim dediler bakalim insallah igneler ise yarar da en azindan 37. Haftayi gorurum
Bende çamaşır kazanına bulaşık deterjanı attım 90 derecede calsıtırdımKızlar meraba. Biliyorum bu konuyu çok konusmussunuzdur ama ben geride bulamadım. 36 haftaya gireceğim ama daha yeni bebeğin çamaşırlarını yikayacagim. Bugün başlayacağım. Soracağım öncesinde çamaşır makinesinin kazan temizleme programinda çalıştırdınız mı. Makinenizi nasıl temizlediniz. Yardımcı olursanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?