2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar meraba. Biliyorum bu konuyu çok konusmussunuzdur ama ben geride bulamadım. 36 haftaya gireceğim ama daha yeni bebeğin çamaşırlarını yikayacagim. Bugün başlayacağım. Soracağım öncesinde çamaşır makinesinin kazan temizleme programinda çalıştırdınız mı. Makinenizi nasıl temizlediniz. Yardımcı olursanız sevinirim

Canım geçmiş olsun :) Döner inşallah canını sıkma ve ağrılarının açılma yapmasına şaşırdım açıkçası bende de oluyordu ama hiç aklıma gelmemişti açılma olabileceği
Bu arada alttan muayene nasıldı ? herkes çok acıtıyor falan diyor ama ben simir testi yaptırdım onun kadar acıya bileceğini düşünmüyorum :)

Sende de rahim ağzı yetmezliği mi var canm
28 haftalık Erken Doğum sonrası bir kaybım var idrar yolu enfeksiyonu vardı ondan mı yoksa rahim ağzı yetmezliğinden mi oldu bilinmiyor o zamanki doktorum rahim boyuna hiç bakmadığı icin kesin bir şey söylenmedi ama bu hamilelikte tedbir amaçlı 14. Haftada serklaj yapıldı. Anlattıklarım rahim ağzı yetmezliğine mi işaret ediyor?

Kizlar cati muayenesinden hic korkmayin afedersiniz ama penis gibi dusunun sonucta belli bir kalinligi var ve sonuna kadar vajinaniza giriyor hic farki yok 3 ya da 4 parmak soktu tam bilmiyorum baya ileriye iktirdi ama cok kolay bisi 5 dk bile surmedi sanki saatlerce surdugunu yazanlar olmustu benim doktor hemen anladi acilman var dedi. Yukarda biraz acik yazdim ama aynen bu sekilde

Ben en yuksek isida en uzun programda calistirdim makinemi ayrica deterjan ve yumusatici gozune beyaz sirke doktum mis gibi oldu camasirlari koydugumuz yere su biriliyor ya kapkara su cikti inanamadim

İyi bari :) sevindim acımamasına :) benimde canım çok kıymetli değildir ve daha önce alttan ultrasona da girmiştim kist tedavisi yüzünden sende onay verdiğine göre kafam rahat çok sağol :) ayrıca açık açık yazman da iyi olmuş :)

bu çatıya açılma var mı diye mi bakıyolar kızlar yoksa normal doğuma uygun diye mi bir garip oblomov

Ben de oyle bir program yok. Sadece 1 bardak sirke ile bir tur çalıştırdı. Sonrasında da koku kalmasın diye 1 tür da boş çalıştırdım. Özel makine temizleme ürünü almaya fırsatım olmadi

bu çatıya açılma var mı diye mi bakıyolar kızlar yoksa normal doğuma uygun diye mi bir garip oblomov
Canim biz dogumu daha konusmadan yapti benim agrilarim oluyor dememe istinaden yani her ihtimale karsi sanirim. Cunku aciklik onemli bu haftalarda olmamasi lazim sanirim. Sizlerde de agri sikayeti falan varsa mutlaka soyleyin doktorla her seyi paylasmak onemli ben korkuyordum ama korkup saklayarak gercekten kacilmiyor malesef

Canim geçmiş olsun inşallah iğneler işe yarar..Rabbim Hayırlısı ni nasip etsin doğum şekli için de..

Geçmiş olsun canım. Hakkında hayırlısı neyse o olsun. Çatı muayenesi hakkında pek Bilgim yoktu. Anlattığın gibiyse bana çatı muayenesi yapıldı :) Sancı çıkıpta hastaneye yattığım gün... açılma varmı diye yapıldı bana da demek ki... benim biraz zor olmuştu. Çok kasmıştım kendimi ondan sanırım...

Canim cok gecmis olsun. insAllah bebegin sabreder zamaninda gelir. Seni korkutmak istemem ama bende de ayni oldu rahimde kisalma olmustu acilmam yoktu ama erken dogum riski vardi. Bana hic igne falan vermediler durdurmaya calismadilar direk sezeryan oldum. InsAllah sana ilaclarin faydasi olur bebegin zamaninda gelir

Benim de ilave olarak d vitaminim çok düşük çıktı alt sinir 30 iken ben de 10..eski sonuçlarına baktım. Hiçbirinde kontrol edilmemiş. .niye.düzenli olarak b12 d ye bakmiyorlar anlamıyorum. Evde devit vardi ondan kullanmaya başladım. Bi ara baska bir doktor yaxmisti. Digeri dr decavite cevirmisti. En son basladigim doktor da haftada 1 almami istemisti decaviti..Yarın da doktora gidicem.

Canim geçmiş olsun inşallah iğneler işe yarar..Rabbim Hayırlısı ni nasip etsin doğum şekli için de..
Amin canim insallah
Yok ben hic kasmadim kendimi cok rahat oldu biraz farkli bir hissiyat oluyor ama canim yanmadi en azindan
Amin canim insallah. Kizlar diyorlar ya kisalmanin yaninda hunilesme oluyor falan diye acaba senin oyle bir seymi olmustu da alalim dediler bakalim insallah igneler ise yarar da en azindan 37. Haftayi gorurum

Ewet canim hunilesmede olmustu unuttum onu soylemeyi bide benim sancim 80 lere cikmisti sanirim igne falan durduramazdi benim oglumu :)

Bende çamaşır kazanına bulaşık deterjanı attım 90 derecede calsıtırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…