2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

merhaba benim de d vitaminim 10 çıktı ve doktorum hiç önemsemedi. bana d vitamini sınırlar içerisinde olan bir allahın kulunu gösteremezsin dedi. herkeste eksik olur zaten, şimdi ben ölçtürsem kesin yerlerde çıkar dedi. her gün decavite devam ediyorum, bu kadar. ilave bişey kullanmamı istemedi. fırsat bulursan güneşe çıkarsın dedi.

Evet canim güneş de önemliymis sabah da 15 dk kollarını güneşe tuttum bu kadari yeterliymis..benim bi de ara ara yaziyorum çıt çıt sesleri duyuyorum diye ya. Ondan panikledim.kemikleri mi güçsüz diye..inş. bi sıkıntı yoktur.. Demirim zaten düşüktür. B12 yi iğneyle yeni toparladim.şimdi d yi görünce moralim bozuldu..öyle ki et ve süt ürünlerini de birlikte yememeye çalışıyorum artik. .etkileri azalması diye..

Geçmiş olsun canım ya bende iki gündür hiç iyi değilim kasılmalara ağrılar sa eklendi cuma günü kontrolüm bakalım bana ne diyecek

Çok geçmiş olsun canım.sen hala çalışıyorsun yanlış hatırlamıyorsam.izne ne zaman ayrilacaksin bu durumda.kendini yorma lütfen.

Kac kilo olmus ki canim

bir garip oblomov gecmis olsun canim benim erken dogum riskim var prolutonu bir ara kullandim bende ama rahim kisalmasini en iyi toparlayan seylerden biri dinlenmek imkanin varsa kendini yorma ayakta kalmamaya calis insallah saglikla zamanlica gelirler su 36da bi bitirseydik Allahin izniyle herkes rahatlicak sonrasinda

gunaydin kizlar cok sukur bugun 34 haftalik olduk acilma var demistim doktor beklicez dedi ve sali gunune ultrasonla bakacaklar kan eksikligi icinde kan takviyesi yapacaklarmis sizler yaptirdinizmi hic
venofer canm ben taktrmdm da hastalarmza cok takariz kansizlk ve demir eks olan hastalara takilir. gebelre ozellikle ilac takviyesi fayda etmyosa venofer takilir gonul rahatlgyla alablrsn die dusnyrm

Benim 22.haftada 2.8e düştüğünde proluton ıgne olmustum. Rapor al mutlaka, çalışma artık. Igneler cok iyi geldi bana, inşallah sana da gelir. Az kalmis zaten

bir garip oblomov canim cok gecmis olsun benm arkdsm vardi 2.5 olmstu serviks ve acilmasi vardi ama ta 38 de dogurdu istirahat etti biraz hareketlerine dikkat etti o sekilde.... canm bende kullanmstm proluton depot igne faydasi olms sanrm ki daha bende dogurmdm suan kullanmyrm ama zamnnda kullanmstmm. canm senin alt karinn da ve belinde ara ara giren asiri agri vardi dimi yanls hatrlmysm

kizlar benm gbi ayaga kalkip birazcik hareket halindeyken sut gbi sulu akintisi gelen var mi pazart. kontrolm var ama erken gtmelimym bilmyrm

bir garip oblomov hunilesme yoktu bende. Zaten ayrıntılı ultrasonda 28 mm yazılmış rapora,ben fark etmedim bile. Kendi kontrolume 2 hafta sonra gittim ve o 2 haftalik arada boya yapıldı evde. Perde bile astim, temizlik yaptım deliler gibi, ağır kaldirdim, esya itip cektim. Buna rağmen bi değişiklik olmamıştı yine 28 mmydi. Haftada bir proluton oldum, tatile bile gittim 10 gun, 33 mmye ve sonra 36 mmye çıktı. 32.haftadayim 30 civarında kaldı. Senin de haftan ileri, dinlenmek cok cok önemli. Bebeğin baskısı var su anda. 2 3 hafta çok dikkat et

Akıntı konusu çok konuşuluyor. Herkesin farklı sanırım. Benim bazen çok yoğun oldu, bazen tamamen kesildi hatta kuruluk yaşadım. Hic birinde de doktora sormadım. Kaşıntı, koku vs yoksa azi da çoğu da normal sanırım

Kizlar arada kaynadı sanırim benim.gibi olan var mı ?
O taşlaşmanın açılması lazım, karnını ovalayabilirsin, yatıp dinlenebilir, bebeği hareketlendirecek şeyler yiyebilirsin. Ben çok yorulduğumda ya da streslendiğimde oluyor, bebek kendini bir yere toplayıp kasıyor. Uzun süreli orda hareketsiz kalmaması lazım takip edin hareketlerini.

Kızlar doğum tarihim için doktor 13ü cuma veya 16sı pazartesi dedi. Çok heyecanlıyım çokk. Az kaldı tombikime kavuşmama
16sı olursa aynı gün doğuma girmiş oluruz.
Benim de 12 gün kaldı.

merhaba kızlar buğün kontrolüm vardı gittim ve malesef göbek kordonu dolanmış doktorum dikkat etmem gerektiğini söyledi böyle birşey gelen varmı başına sizce bişey oyur mu bebeğime

merhaba kızlar buğün kontrolüm vardı gittim ve malesef göbek kordonu dolanmış doktorum dikkat etmem gerektiğini söyledi böyle birşey gelen varmı başına sizce bişey oyur mu bebeğime
Azkullanilmiskaynanamvar yanlış hatirlamiyorsam sizde vardi kordon dolanmasi.
Doktorun görmüş olmasi guzel. Benim doktorum, son kontrolde boynunda kordon yok ama ileri haftalarda goremeyebiliriz dedi. Doktorunun dediğini yap, muhtemelen bebeğin hareketlerine dikkat et demiştir. Sanırım normal dogum onermez. 1 ay daha dayansaniz yeter inşallah ❤

Benim 23. Haftada sanırım ayrıntılıda ilk farkedilmişti. Hoş boynuna kolye gibi dolanmıştı kör olsa anlardı. Ben de çok panik yaptım başta ama doktorum çol normal demişti. Hatta ben "yatayım mı hep?" Ya da " şekerli gıdalar bebeği hareketlendirir ben yemezsem bebek az hareket eder daha mı iyi olur?" Gibi garip mantıklar yürüterek doktoru epey şaşırtmıştım. Benim doktorum çok normal olduğunu, doğum sırasında 2 kat hatta 3 kat boyna dolanık bebeklerin bile doğduğunu söylemişti.
Tek sıkıntı normal doğuma engel olabilirmiş ama benim ilk doğumum sezaryen olduğu için beni endişelendirecek bir nokta olmadığını belirtmişti.

Kızlar özel olacak ama doğumdan sonra nasıl korunmayı düşünüyorsunuz. Ben eşime güvenmiyorum açıkçası yasmin içiyordum ilk evlendiğimde ama emzirirken içilir mi ilaç bilmiyorum. Aylık ve 3 aylık iğneler varmış onlar içinde ağır gelebiliyor diyorlar. Siz ne düşünüyorsunuz?

sanrim ben spiral taktrcm canm ilac kullanmk istmyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…