2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
merhaba kızlar buğün kontrolüm vardı gittim ve malesef göbek kordonu dolanmış doktorum dikkat etmem gerektiğini söyledi böyle birşey gelen varmı başına sizce bişey oyur mu bebeğime
Benim oğlumda doğumdan önceki kontrolde kordon dolanması görmedi doktorum ama doğarken kordonu boynuna dolanmış şekilde doğdu sorun olucagını çok sanmıyorum ama siz genede dikkatli olun hareketlerini falan kontrol edin bebegin

Oğlumdan sonra spiral taktırdım 1 ay sonra kontrole gidince kaymış dedi çıkarttı doktor. Eşine bence de güvenme hele de ikinciyide hemen istiyorsa hiç güvenme. Hapı 6 aydan sonra kullanabiliyorsun emzirsen bile sıkıntı olmuyor bende hap kullanıcam iğneler ne kadar güvenilir bilemiyorum ama en azında hap daha garanti geliyor bana.

Benimde açıkçası aklımı kurcalayan en önemli şey bu. Biz ikinciyi düşünmüyoruz eşimle tek düşünüyoruz ve ben şimdiden nasıl olacak diye düşünüyorum. Spiral istiyordum ama onda da çok hamile kalan varmış. Aylık iğneler ile de hormanların çok sıkıntı yaşadığını duydum. Adet olamama ve kilo alımı sıkıntıları oluyormuş...

Geçmiş olsun canım ya bende iki gündür hiç iyi değilim kasılmalara ağrılar sa eklendi cuma günü kontrolüm bakalım bana ne diyecek

canım kesin söyle hiç bir şikayetini atlama inşallah senin her şey yolundadır

Çok geçmiş olsun canım.sen hala çalışıyorsun yanlış hatırlamıyorsam.izne ne zaman ayrilacaksin bu durumda.kendini yorma lütfen.

canım bu ayın 25ine kadar çalışacağım. yok artık bundan sonra iş falan yapmam zaten evde çok yoruyorum kendimi işyerinde ayaklarımı uzatıp oturuyorum evde bu kadar rahat değilim yani

saolasın canım dikkat edeceğim artık

evet canım özellikle gece kasıklarımda çok ağrım oluyordu arada belime de vuruyordu ağrı

bakalım doktorda dedi şu son haftalarında dikkatli ol istirahat et diye

bence eşine güvenmek zorundasın canım konuş eşinle o korunsun emzirirken ilaç önermiyorlar sütte korur deme sakın spiralde kayıyor çok hamile kalan arkadaşım var bu şekilde en garantisi eşinin korunması. çok şükür ben birde onu düşünmeyeceğim çünkü eşim çok garanticidir zevkim diyipte riske atmaz

Dikkat et kendine canım. Peki izne ayrıldın mı devam mı

Canım sabaha kadr dolandım uzandım birseyler ictim ovaladm ama bana mısn demedi. O sertlik geceli belki daha yeni 2 saat oluyor

canım benim doktorum da özellikle onlara bakıyor, kordon kan geçişleri bebeğin beslenmesi, beyindeki damarların akışı, kalpteki damarların işleyişi, bunlar önem taşıdığı için bakması çok güzel , bn eyvah diyorum onları yaparken inşallah güzeldir diye dua ediyorum :)

Mucize bebegimle 34. Haftaya geldik son prulotonu vurduk artık bekleme zamanı zordu 20. Haftadan bu yana yatmak bide serklej yok daha çok korku yasarmi stresi küvezde kalan bebeklerin hikayesini okumak ay değil hafta değil gün saymak şu Aşşağıda yazan artık rahat olun demesi hayalin karninda ama hiç birşey almana izin vermiyolar hani bişey olur ne olur diye soramamak zor işte Her anim her günüm dua ile geçti bugüne ulaştık çok şükür Rabbime sağlıkla gel kuzum bu zamana kadar sana yasattigim stres için ozurdilerim annecim

Ben gebe okuluna gidiyorum. Oradaki gebe bebeği dönmeyen arkadaşıma günde iki kere secde pozisyonunda yarım saat bekle dedi. Dönerse anca öyle döner dedi. Bilginiz olsun. Bi araştırın isterseniz
Teşekkür ederim canım

Zehrayı koyduk başta hatta süslerin etiketleri de zehra diye basıldı ama ağzından zehra ismi çıkmıyor söyleyemiyorum[/QUOTE]
Canım içine sinmediyse süsler çokta önemli değil bence.. inşaallah içine sinen bir isim bulursun

kızlar bugün kontrolümüz vardı oğluş 2250 gr olmuş ama ben 2haftada 2kilo almışım ya çok moralim bozuldu sizce ne yapmalıyım ???
Maşallah bebeğine :)
Bende de bu ara çok hızlı kilo artışı başladı son aya
Girdik bu dönemde kilodan ziyade ödem olur o yüzden baskülde Çifter Çifter ilerler

Canım sabaha kadr dolandım uzandım birseyler ictim ovaladm ama bana mısn demedi. O sertlik geceli belki daha yeni 2 saat oluyor
Canım benim karnım da cuma gününden beri taş gibi. Sadece uzandığımda yumuşuyor biraz. Ağrım olmadığı için endişelenmemeye çalışıyorum. Bebek büyüyor, karnımız geriliyor ondan sert diye düşünüyorum. Ama her bünye bir değil tabi, çok rahatsız oluyorsan bence doktoruna danış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…