- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #25.821
Benim oğlumda doğumdan önceki kontrolde kordon dolanması görmedi doktorum ama doğarken kordonu boynuna dolanmış şekilde doğdu sorun olucagını çok sanmıyorum ama siz genede dikkatli olun hareketlerini falan kontrol edin bebeginmerhaba kızlar buğün kontrolüm vardı gittim ve malesef göbek kordonu dolanmış doktorum dikkat etmem gerektiğini söyledi böyle birşey gelen varmı başına sizce bişey oyur mu bebeğime
Oğlumdan sonra spiral taktırdım 1 ay sonra kontrole gidince kaymış dedi çıkarttı doktor. Eşine bence de güvenme hele de ikinciyide hemen istiyorsa hiç güvenme. Hapı 6 aydan sonra kullanabiliyorsun emzirsen bile sıkıntı olmuyor bende hap kullanıcam iğneler ne kadar güvenilir bilemiyorum ama en azında hap daha garanti geliyor bana.Kızlar özel olacak ama doğumdan sonra nasıl korunmayı düşünüyorsunuz. Ben eşime güvenmiyorum açıkçası yasmin içiyordum ilk evlendiğimde ama emzirirken içilir mi ilaç bilmiyorum. Aylık ve 3 aylık iğneler varmış onlar içinde ağır gelebiliyor diyorlar. Siz ne düşünüyorsunuz?
Canım ben de çalışıyorum. Doğum sonrasına 5 hafta aktarilacaktir yazıyor raporumda.MERHABA kızlar herkesler iyidir inşallah ben hala çalışıyorum perşembe 34. haftamda olucam 37 ye kadar çaışıcak olan varmı sonrasında ne kadar doğum izni olucak acaba
Kızlar özel olacak ama doğumdan sonra nasıl korunmayı düşünüyorsunuz. Ben eşime güvenmiyorum açıkçası yasmin içiyordum ilk evlendiğimde ama emzirirken içilir mi ilaç bilmiyorum. Aylık ve 3 aylık iğneler varmış onlar içinde ağır gelebiliyor diyorlar. Siz ne düşünüyorsunuz?
Geçmiş olsun canım ya bende iki gündür hiç iyi değilim kasılmalara ağrılar sa eklendi cuma günü kontrolüm bakalım bana ne diyecek
Çok geçmiş olsun canım.sen hala çalışıyorsun yanlış hatırlamıyorsam.izne ne zaman ayrilacaksin bu durumda.kendini yorma lütfen.
bir garip oblomov gecmis olsun canim benim erken dogum riskim var prolutonu bir ara kullandim bende ama rahim kisalmasini en iyi toparlayan seylerden biri dinlenmek imkanin varsa kendini yorma ayakta kalmamaya calis insallah saglikla zamanlica gelirler su 36da bi bitirseydik Allahin izniyle herkes rahatlicak sonrasinda
bir garip oblomov canim cok gecmis olsun benm arkdsm vardi 2.5 olmstu serviks ve acilmasi vardi ama ta 38 de dogurdu istirahat etti biraz hareketlerine dikkat etti o sekilde.... canm bende kullanmstm proluton depot igne faydasi olms sanrm ki daha bende dogurmdm suan kullanmyrm ama zamnnda kullanmstmm. canm senin alt karinn da ve belinde ara ara giren asiri agri vardi dimi yanls hatrlmysm
bir garip oblomov hunilesme yoktu bende. Zaten ayrıntılı ultrasonda 28 mm yazılmış rapora,ben fark etmedim bile. Kendi kontrolume 2 hafta sonra gittim ve o 2 haftalik arada boya yapıldı evde. Perde bile astim, temizlik yaptım deliler gibi, ağır kaldirdim, esya itip cektim. Buna rağmen bi değişiklik olmamıştı yine 28 mmydi. Haftada bir proluton oldum, tatile bile gittim 10 gun, 33 mmye ve sonra 36 mmye çıktı. 32.haftadayim 30 civarında kaldı. Senin de haftan ileri, dinlenmek cok cok önemli. Bebeğin baskısı var su anda. 2 3 hafta çok dikkat et
Kızlar özel olacak ama doğumdan sonra nasıl korunmayı düşünüyorsunuz. Ben eşime güvenmiyorum açıkçası yasmin içiyordum ilk evlendiğimde ama emzirirken içilir mi ilaç bilmiyorum. Aylık ve 3 aylık iğneler varmış onlar içinde ağır gelebiliyor diyorlar. Siz ne düşünüyorsunuz?
Dikkat et kendine canım. Peki izne ayrıldın mı devam mıKizlar gunaydin simdi doktorun yanindan ciktim serviks boyu 2.5a dusmus cati muayeneside yapti ve acilmam var haftada bir igne vurulcam agrilarim var diyince yapti kontrolleri prolutan igne verdi kullanan var mi. Ayrica bebisim makat gelis 37. Haftaya kadar beklicez yoksa sezeryan olcam bakalim belki doner bebk bu belli olmaz dedi
Canım aslında kilosu normal geldi bana 2.600 civarı dedi ama anlamadım bugün evdeyim Dinleniyorum yememe dikkat ediyorum doktorun söylediği gibi pazartesi bakacak tekrar.Kac kilo olmus ki canim
Canım sabaha kadr dolandım uzandım birseyler ictim ovaladm ama bana mısn demedi. O sertlik geceli belki daha yeni 2 saat oluyorO taşlaşmanın açılması lazım, karnını ovalayabilirsin, yatıp dinlenebilir, bebeği hareketlendirecek şeyler yiyebilirsin. Ben çok yorulduğumda ya da streslendiğimde oluyor, bebek kendini bir yere toplayıp kasıyor. Uzun süreli orda hareketsiz kalmaması lazım takip edin hareketlerini.
16sı olursa aynı gün doğuma girmiş oluruz.
Benim de 12 gün kaldı.
kabizlik sorunun varmi canm oda direk etkili olyoCanım sabaha kadr dolandım uzandım birseyler ictim ovaladm ama bana mısn demedi. O sertlik geceli belki daha yeni 2 saat oluyor
canım benim doktorum da özellikle onlara bakıyor, kordon kan geçişleri bebeğin beslenmesi, beyindeki damarların akışı, kalpteki damarların işleyişi, bunlar önem taşıdığı için bakması çok güzel , bn eyvah diyorum onları yaparken inşallah güzeldir diye dua ediyorum :)Kızlar benim doktorum her kontrolde kalp atışının sesinden sonra bir de hışıltılı bir ses dinliyor, onun ne olduğunu bilen var mı? Her defasında soracağım doktora unutuyorum o an. Plasenta ya da kordonuyla alakalı olduğunu düşünüyorum?
Teşekkür ederim canımBen gebe okuluna gidiyorum. Oradaki gebe bebeği dönmeyen arkadaşıma günde iki kere secde pozisyonunda yarım saat bekle dedi. Dönerse anca öyle döner dedi. Bilginiz olsun. Bi araştırın isterseniz
Yok canmkabizlik sorunun varmi canm oda direk etkili olyo
ozaman bebegin bas yada poposudur kasilma oyle kaskati kalmaz ki kasilir acilir surekli die blyrmYok canm
Canım içine sinmediyse süsler çokta önemli değil bence.. inşaallah içine sinen bir isim bulursun[/QUOTE]Teşekkür ederim canım
Zehrayı koyduk başta hatta süslerin etiketleri de zehra diye basıldı ama ağzından zehra ismi çıkmıyor söyleyemiyorum
Maşallah bebeğine :)kızlar bugün kontrolümüz vardı oğluş 2250 gr olmuş ama ben 2haftada 2kilo almışım ya çok moralim bozuldu sizce ne yapmalıyım ???
Canım benim karnım da cuma gününden beri taş gibi. Sadece uzandığımda yumuşuyor biraz. Ağrım olmadığı için endişelenmemeye çalışıyorum. Bebek büyüyor, karnımız geriliyor ondan sert diye düşünüyorum. Ama her bünye bir değil tabi, çok rahatsız oluyorsan bence doktoruna danış.Canım sabaha kadr dolandım uzandım birseyler ictim ovaladm ama bana mısn demedi. O sertlik geceli belki daha yeni 2 saat oluyor
Canm 30. Haftdn beri bas asagi pozisyonunda benm bebis. Anlamadm gtti nie boyle oluyor. Birde boyle ara ara vajinamda sızı hissediyrmozaman bebegin bas yada poposudur kasilma oyle kaskati kalmaz ki kasilir acilir surekli die blyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?