2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Yarn doktor randevm var bakalm ne diyecek

Çok geçmiş olsun canım. Dikkat et artık kendine. Ama 3-4 parmak diyince tırstım ben şimdi baya.

kizlar benm gbi ayaga kalkip birazcik hareket halindeyken sut gbi sulu akintisi gelen var mi pazart. kontrolm var ama erken gtmelimym bilmyrm
Hamileliğin sonlarına doğru akıntıların çoğalması normal diye biliyorum. Benim şimdiye kadar kupkuruydu, hiç akıntım olmamıştı. Yeni yeni başladı. Çok yorulduğumda oluyor o da. Renksiz kokusuz olduğu için önemsemiyorum

ay ama çok moralim bozuldu ya bugün itibariyle ekmeği kestim artık yemiyorum doğuma kadar
Kaç kilo aldın toplam
Ben hamileliğin en başından beri aynı stresi yaşıyorum
Doğuma bir hafta kala komple salcam Allah ne verdiyse canım ne çekerse yicem Doğumdan sonra da dikkat etmem lazım çünkü ödül veriyorum kendime

Canım benim şuan toplam aldığım kilo 9 ama böyle giderse duba gibi olcam herhalde çok korkuyorum allahtan ogluşum da alıyor kilo

kuzum daha doğuma 40gün var ama o zamana kadar ben balon gibi olurum ki
Olmazsın canım merak etme 37 den sonra kilo duruyor genelde bunlar tatlı sıkıntılar valla insan bunları bile özlüyor hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde yavrularımıza bi kavuşalım gerisi teferruat

Kizlar hastane icin fotograf cekimi konusuna karar verdiniz mi.hamile cekimini bu haftaya ayarladim.ama hastane cekimine karar veremiyorum fiyatlar o kadar ucuk ki bir yandan istiyorum bir yandan da acaba gereksiz mi kendimiz mi ceksek sadece diyorum bilemedim

Bugun bizimde kontrol gunumuzde. Oglus 2500 gr olmus ama bu sipanin bana normal dogum yaptirmaya niyeti yokCok sukur donmus artik, pozisyonunu almis ama simdi de kordonu dolanmis boynuna. Tek kat ve bol bir sekilde. 37ye kadar sık sık kontollerimiz olacak. Kordonundan kurtulamazsa 37de sezaryene alacak.

Bu arada bir arkadasimiz daha yazmisti alinti yapamadim. Onunda bebisinin kordonu dolanmis. Dr ile ayrintili konustuk bu durumu. %90tehlikesiz oldugunu soyledi. Sadece normal doguma engel ama yine de biz bundan sonra 10 gun arayla takiplerimize devam edicez dedi. Ben o yuzden hic kafayi takmadim bu durumu. Insallah sorunsuz atlatiriz. Saglikli dogsunlarda normal sezaryen one.li degil

Benim
Gittiğim hastanede paket Doğum + hastane fotoğraf cekimi ben öyle yapacağım.ama
Hamile cekimi yapmadim

Emzirirken kullanılabilen ilaçlar var. Cerazetta benim kullandığımdı mesela. 40ım çıktıktan sonra başladım, oğlum 1 yaşındaydı bıraktığımda. Doktoruma danışıp ben gene aynı ilacı kullanmayı düşünüyorum. Ben başka bir yönteme güvenemiyorum..

Merak ettiğim için soruyorum kordon dolanmış olmasına eşlik eden başka bir sıkıntı var mı? Neden kordon dolandığı için sezeryan dedi doktorun? Cidden merakımdan soruyorum çünkü benim oğlumun da doğumda boynunda kordon vardı ama normal doğum yapmıştım. Şimdi öyle birşeyimiz yok ama gene de doktoruma sordum, o da tek sefer kordon dolanmasının doğum için riskli olmadığını söyledi. Neye göre sezeryana yönlendiriyorlar acaba :/

Ben rahim ağzı yetmezliği hastalarından biriyim. Bence serklajına güven. Benim de ilk gebeliğim. Şükür kaybım yok. 19. Haftada 2.5 olan rahim ağzıma dikiş atıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…