2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Benim
Gittiğim hastanede paket Doğum + hastane fotoğraf cekimi ben öyle yapacağım.ama
Hamile cekimi yapmadim
Benimkinin de fotografcisi var canim ama paket degil neredeyse yari dogum parasi istiyor fotografcilar bilemedim.hem olsun istiyorum hem fiyati fazla geliyor sanirim gozden cikarip kiyicam paraya cunku esimin ilk tepkisimi bebegimin ilk dakikalarini cok merak ediyorum

kuzum daha doğuma 40gün var ama o zamana kadar ben balon gibi olurum ki
Ben de şimdiye kadar hep dikkat etmiştim zaten iştahım da yok gebeliğin başından beri. Ama şu an canım ne isterse onu yiyorum hala iştahım yok ama bazen tatlıdır, çikolatadır, hamur işi vs.canım isterse yiyorum. Aman doğumdan sonra veririz kiloları nolcakmış : )

Simdi soyle, normal dogum yapmana engel derken risklerin olabilecegini soyledi. Istersen bu sekilde normal dogumu da tercih edebilirsin ama dogum esnasinda kordonun nasil bir sekil alacagini kestiremeyiz gibi bisey soyledi. Ben de sozunu kesip acikcasi ufacikta risk varsa kesinlikle yanasmam sezaryen yapariz dedim. O zaman 37ye kadarkurtulmazsa sezaryene alirim dedi.

Masallah baya az kaldi sizeSanirim topigin ilk planli dogan bebegi olacak

kızlar bugün kontrolümüz vardı oğluş 2250 gr olmuş ama ben 2haftada 2kilo almışım ya çok moralim bozuldu sizce ne yapmalıyım ???

Artık maalesef geri sayımda olduğumuz için yediklerinden kısmak kısacası diyet uygulamak bebek için zararlı olabilir. Çünkü kilo alması için bizim yememiz gerekiyor. Biraz eksik yiyince hemen kilo alımları yavaşlıyor, bende çok hızlı kilo alıyorum, beslenmemi bozmamaya çalışıyorum ama şeker tüketmiyorum mesela. En azından ondanda şişmiyim diye. Çünkü zaten yesemde yemesemde şiştiğim için. Daha çok protein ağırlıklı besleniyorum ama tabi ki günlük enerji içinde gerekli karbonhidratıda almak şart yoksa enerji düşüklüğü yaşanır.

kuzum daha doğuma 40gün var ama o zamana kadar ben balon gibi olurum ki

9 mu yahu ben 20 kilo aldım burda ne 9 a üzülüyorsun ki sen. Çok zayıftım hamilelikten önce, ilk 3 ayda bi anda 15 kilo şiştim ama sadece yemekten değil resmen her gün biraz daha tombalak uyandım yani hayatımın en zor ve garip deneyimiydi heralde.

evet bunu bende merak ettim benim bebek dogdugunda 2 defa dolanmisti hatta normal dogum yapmistim

Bende şimdiye kadar 17 kilo aldım çok sasırıyorumufak kilo almaları dert edenlere ben cok takılmıyorum üzücü ama hamileyiz sonucta

gunaydin kizlar... sabah karnima bir bakayim dedim olamaz olamaz alt kisimlarimdan catlamaya baslams iki tarfli bari 36 ya dayansaydi ozamana kadar kim bilir nasil olck olamaz moralm cok bozuk

gunaydin kizlar... sabah karnima bir bakayim dedim olamaz olamaz alt kisimlarimdan catlamaya baslams iki tarfli bari 36 ya dayansaydi ozamana kadar kim bilir nasil olck olamaz moralm cok bozuk
Bende şimdilik çatlak olmadı ama ilk hamilelikten kalma mideye kadar itinayla çatlamış bi karnım var zaten acaba esnetiyormu diyorum o çatlaklar
Ama dert etme ya ne güzel işte bebeğinden bi hatıra :)

Bende şimdilik çatlak olmadı ama ilk hamilelikten kalma mideye kadar itinayla çatlamış bi karnım var zaten acaba esnetiyormu diyorum o çatlaklar
Ama dert etme ya ne güzel işte bebeğinden bi hatıra :)
elbette ama simdi cok erken degil mi 36 38 de bir hatira biraksaydi simdiden islerse buyudukce hersey catlamazmi bilmyrm ilk gebeligim

Günaydın herkese şimdi doktordan çıktım bebeğimin gelişimi gayet iyi hatta baya önde gidiyo 2600gr ve 43 cm olmuş 2 hafta kadar öndeyiz iri bir bebek olucak
Yalnız canımı sıkan bişey var doktor uştrasonda bakarken yumurtalık taraflarında kist gördü 2,5 cm civarında geçer dedi ama tedirgin oldum açıkcası başka bir doktora gitsem mi acaba

Bence gerek yok bende doğumdan sonra geçtiğini duymuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…