2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
gunaydin kizlar... sabah karnima bir bakayim dedim olamaz olamaz alt kisimlarimdan catlamaya baslams iki tarfli bari 36 ya dayansaydi ozamana kadar kim bilir nasil olck olamaz moralm cok bozuk
ben hala çatlamadım inşallah son haftaları bekler biraz daha ama ablam bende çatlamadım diyordum doğumdan sonra karın bir anda sönünce beyaz çatlakların olduğunu göreceksin gerginken pek belli olmuyor anca kırmızı çatlaklar belli oluyor dedi

Geçmiş olsun Canm, bende aynı durumdayım serviksim kısalmış ve rahim ağzı yumuşamış. 1 gece hastanede kaldım ciğer geliştirici, Adalat vs verdiler. Çalışamaz aldım sadece wc ye kalkıyorum Dr bebeğin 2 hafta daha tutsak yetecek dedi. İnsan kendi başına gelmez sanıyor ama hayat tabi. Hepimiz evlatlarımızı hayırlısı ile kucağımıza alalım inşallah

amin canım inşallah vakitlerini beklerler bana durum çok vahim gibi konuşmadı ama açılman var dikkat edeceksin haftada 1 prolutan iğne vurulacaksın dedi sadece birde yorulmak yok tabi

Bebeğin duruşuyla alakalıymış. Kafa tepede ayaklar aşağıda duruyorsa ve anne hala normal doğum istiyorsa doğum esnasında tersten zorlama olacağı için boynundaki kordon onu sıkabilirmiş. Aşağıdan ayaklardan çektikçe boynundaki kordon boğazını sıkıntıya sokabilirmiş. Bana böyle açıklamıştı doktorum ama dediğim gibi benimki zorunlu sezaryen olacağı için bana sorun teşkil etmeyecek inşallah.

Tünaydın kızlar... Çok ağırlaştım yaa çok yorgunum artık doğsun istiyorum inşallah 13ü olur.13 veya 16sı demişti. Kurtulayım bir an önce. İş için raporumu aldım şükür ama okul var ona gidiyorum 3 gün derse. Çok yoruldum yollarda doğurucam kızlar bu gidişle

Günaydın hanımlar. Magnezyum olarak magnormdan farklı bir ilaç kullanan var mı? Tadı iyi olan. Magnorm o kadar şekerli ki boğulacak gibi hissediyorum içerken. Sırf şekerinden dolayı ihmal ediyorum, sonra bütün gün kasılma sancı çekiyorum.

Yollarda doğracak olan bide ben varım 37 ye kadar dayancam artık 38 de doğum zaten

Az önce teyzem ile görüştüm kendisi cerrah, son haftalarda dikkat etmen gereken tek şey bebeğin hareketleri dedi, eğer azalırsa doktoruna bilgi ver mutlaka dedi ama ben hiç anlamam ki az mı cok mu , böyle söylenince stres oluyorum, çalştıgım için gün içinde farkedemiyorum az mı cok mu hareketi , sizler nasıl takip ediyorsunuz?

Canım benim ki tekme değilde dönme oluyor sürekli sanki balonun içinde su olur da sallandıkça hareket eder ya öyle işte bilmem anlatabildim mi ? Oda hareket sonuçta birde çok sıklıkla hıçkırma tutuyor günde 4'ü bile geçiyor ama öyle tekme atma olayı olmuyor. Ama kaburgalarımı itiyor öyle hareketli benimki...

Ben magnesium diasporal kullanıyorum günde iki kere. Suda eriyen ve gayet güzel. Bi sor istersen doktoruna.

Magosit var canım içerikleri aynı hap şeklinde.

Canım benimki yendiğim içtiğim şeylere tepki veriyor gibi , mesela süt içince baya bir oynuyor, bende öyle takip ediyorum.

Kızlar merhaba. Yardımınıza ihtiyacım var. Sabah kalktığımdan beri baş ağrısı çekiyorum. Normaldr migrenim vardı ama hamilelikte hiç sıkıntı yaşamadım. Doktor geçen kontrolümde baş ağrıların başladı mı dedi. Yooo gayet iyiyim bebişim migrenimi bile geçirdi dedim. Yani demek ki baş ağrıları bu haftalarda başlıyor. Ama şuan ben çok kötüyüm evdr ilacım yok. Evimin yakınlarında eczane yok. Evde yapabileceğim bişey var mı?

Magnormun tadi beni de çok zorlamisti. Bir kutuyu zor bitirdim. Magosit iciyorum simdi, normal hap. Ayni icerik

ben çok fazla hissediyorum hareketini zaten çok sık hıçkırık tutuyor birde sürekli midemin orda ya eli ya ayağı bişiler yapıp duruyor o nedenle hareket sayma durumum hiç olmadı ama saymaya kalktığım zamanlarda da nasıl denk geldiyse hiç hareket etmeyeceği tuttu keretanınişler yoğun oldu mu benimde dikkatimi çekmiyor ama arada dinlen ve karnını takip et canım 1 ya da 2 saatte 10 hareket diyor doktorlar

ilik dus sorna uzanip ayaklarni havaya kaldr cnm bide eczne versa tans baktr duruma gore hareket et

bende de migren var ve dediğin gibi şimdiye kadar hiç atak yaşamadım ama benimde bugün baya başım ağrıdı gerçi ben sürekli bilgisayar başındayım o da tetikliyor ben bişi içmiyorum sadece elimle ovalayarak geçirmeye çalışıyorum evdeysen imkanın varsa gözlerini bağlayıp uyumayı dene akşamda kapkaranlık hiç ışık görmeyen bir odada uyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…