2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
gunaydin kizlar benim bebegim hic hickirmiyor hickirsada gunde 1 defa yada hic hickirmiyor sizin bebisler nasil?
Benim ki günde en az 3 kez hıçkırıyor ama sanırım bebekten bebeğe değişiyor. Her bebeğin gelişimi her annenin de hamileliği farklıdır ama için rahat edecekse bir doktoruna sor istersen

Kan akışı canım ben de merak edip sormuştum.

Eğer evde isen en etkili yöntem çiğ patates bağla başına alnına tülbentle inanılmaz etki ediyor ve viks ile de ova bilirsin enseni alnını falan oda iyi gelir. Biraz babanne tedavisi ama çok etki ediyor. Umarım iyileşirsin biran önce...

içimi rahatlattın kuzum valla ben bi anda alınca kötü hissettim kendimi açıkçası

Bende şimdiye kadar 17 kilo aldım çok sasırıyorumufak kilo almaları dert edenlere ben cok takılmıyorum üzücü ama hamileyiz sonucta
Canım benim takılmamın sebebi doktorum dikkat et iyiye gitmiyorsun 15günde 2kilo alman normal değil diyerek beni korkutuyor anladınmı yoksa ben zaten takıntılı biri değilim

Canım benim takılmamın sebebi doktorum dikkat et iyiye gitmiyorsun 15günde 2kilo alman normal değil diyerek beni korkutuyor anladınmı yoksa ben zaten takıntılı biri değilim
Ama son haftalarda zaten bebegin de, bizim de kilo alimimiz hızlanıyor.
Ben 31.haftaya kadar toplam 7 kilo aldım. Sonra bebek 2 hafta kadar geriydi, beslenmeme coooook dikkat ettim. 1 haftada 1 kilo aldım. Ve sanırım böyle haftada bir kilo şeklinde devam edeceğim. Beyaz ekmek, beyaz pirinc, paketli gidalara dikkat edebilirsin. Onun dışında birseyden kısma bence, su an bizim yediklerimizden besleniyorlar. Ben biraz kafama takiyorum kiloyu ama dogumdan sonra bir de kilo verme postu acariz artik

Kızlar bu hıçkırık konusu nasıl oluyor? Ritmik araliklarla hafif vuruş hissediyorum, segirme gibi ayni. Ama karnimin sadece belli bölgesinde oluyor. Hıçkırık olsa bütün karnimda hissetmem gerekmez mi?

2400 olmuş canım 47 cm

Maşallahh paşaya. Aynı gidiyoruz seninle, bizimki de 2500 gr 48 cm ama bana dr biraz kilosunun yine önde olduğunu söyledi. Ne istiyor bu dr çocuğumun kilosundan yahuSana öyle bişey demedi heralde dimi canım.

Kuzum boşver o kadar takılma yahu. Günde kaç tekme attı, 1 saatte kaç kez hareket etti bunları düşünmek daha stresli. Tüm gününü buna ayırman gerekiyor, ki kimsenin de oturup bunu hesapladığını sanmıyorum. Sıkıntılı bir durum söz konusu olduğu zaman zaten ciddi ciddi bir azalma olur hareketlerinde ve sen her halukarda anlarsın.

Emzirirken çooookk güzel kilo veriyorsun emin olAma şu süt yapar, bu süt arttırır gibisinden önüne her dayatılanı yemezsen tabiHa, elbette süt yapıcı şeyler tüketeceğiz ama kararında.

Kızlar bu hıçkırık konusu nasıl oluyor? Ritmik araliklarla hafif vuruş hissediyorum, segirme gibi ayni. Ama karnimin sadece belli bölgesinde oluyor. Hıçkırık olsa bütün karnimda hissetmem gerekmez mi?
Canım bende belli bir yerde hissediyorum. Kafasının olduğu tarafta... bir başlayınca çok sürüyor sayamıyorum bile.... endişeleniyorum bazen pozisyon değiştiriyorum..

Hafta olarak önde mi gidiyor bebeğin... benim 2 hafta önde gidiyor o yüzden kilosu fazla mesela... senin de o yüzden olabilir canım.

kizlar benm gbi ayaga kalkip birazcik hareket halindeyken sut gbi sulu akintisi gelen var mi pazart. kontrolm var ama erken gtmelimym bilmyrm
Canim seninle tarihlerimiz aynı bende de aynı sıkıntı oluyor doktoruna sormuştum kokulu olmadığı sürece sıkıntı yok demişti ama istersen sende kendi doktoruna bı sor

Bu gün doktor kontrolüne gittik malesef tansiyon yükselmiş 14-9 of ne yapacağımı şaşırdım bir de tuzsuz yedeğim halde yükseliyor nasıl düşer ki günde bir limon iç dedi inşallah yükselmez. Erken Doğum riskimiz var ama 37. Haftaya kadar inşallah dayanır bebiş dedi 36-37. Haftada sezaryen olacak inşallah daha erken gelmez gerçi doktorum baya inanarak 37. Haftayı göreceğiz inşallah dedi.
Bir de vajinadan sipekulum ile muayene etti dikiş var onu kontrol etmek için şimdi eve geldim biraz sulu akıntı geldi muayene sonrası birşey olmamıştır inşallah bu şekilde muayene olan var mı şimdi de bu akıntıya takıldım.

yok canım valla bana az bile geldi bana hep normal gayet iyi diyor doktorum. benim normalde 1 ayda 1 kilo ile 900 gr arası alıyordu bu sefer 2 haftada 300 gr aldı gerçi benimde iştahım pek yok bende kilo almamışım sana nasıl fazla dedi şaşırdım valla

merhaba. ben de migren hastasıyım malesef. türk kahvesi içmeyi denedin mi. bir de şakaklara nane yağı sürmek de işe yarar ama hamilelik döneminde etkisini çok bilmediğim için ben çok çok az sürüyorum ağrım olunca. çok azı bile yeterince keskin oluyor. bir de magnezyum kullanıyor musun. dün falan almadıysan o da baş ağrısı yapmış olabilir. çok çok geçmiş olsun hamilelikte hiç çekilmiyor

selam canım seninle haftalarımız aynı, doktor bebişin kilosu ve boyu için ne dedi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…