- 1 Ocak 2017
- 615
- 701
- 33
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #25.901
Benim ki günde en az 3 kez hıçkırıyor ama sanırım bebekten bebeğe değişiyor. Her bebeğin gelişimi her annenin de hamileliği farklıdır ama için rahat edecekse bir doktoruna sor istersengunaydin kizlar benim bebegim hic hickirmiyor hickirsada gunde 1 defa yada hic hickirmiyor sizin bebisler nasil?
Kan akışı canım ben de merak edip sormuştum.Kızlar benim doktorum her kontrolde kalp atışının sesinden sonra bir de hışıltılı bir ses dinliyor, onun ne olduğunu bilen var mı? Her defasında soracağım doktora unutuyorum o an. Plasenta ya da kordonuyla alakalı olduğunu düşünüyorum?
Ayniyiz2015 kasim anneleri grubundaydim ekim sonu oglumu kucagima aldim. Acaba diyorum yine kasim annesi olmayi rabbim nasip eder mi??
Kızlar merhaba. Yardımınıza ihtiyacım var. Sabah kalktığımdan beri baş ağrısı çekiyorum. Normaldr migrenim vardı ama hamilelikte hiç sıkıntı yaşamadım. Doktor geçen kontrolümde baş ağrıların başladı mı dedi. Yooo gayet iyiyim bebişim migrenimi bile geçirdi dedim. Yani demek ki baş ağrıları bu haftalarda başlıyor. Ama şuan ben çok kötüyüm evdr ilacım yok. Evimin yakınlarında eczane yok. Evde yapabileceğim bişey var mı?
içimi rahatlattın kuzum valla ben bi anda alınca kötü hissettim kendimi açıkçası9 muyahu ben 20 kilo aldım burda ne 9 a üzülüyorsun ki sen. Çok zayıftım hamilelikten önce, ilk 3 ayda bi anda 15 kilo şiştim ama sadece yemekten değil resmen her gün biraz daha tombalak uyandım yani hayatımın en zor ve garip deneyimiydi heralde.
Canım benim takılmamın sebebi doktorum dikkat et iyiye gitmiyorsun 15günde 2kilo alman normal değil diyerek beni korkutuyor anladınmı yoksa ben zaten takıntılı biri değilimBende şimdiye kadar 17 kilo aldım çok sasırıyorumufak kilo almaları dert edenlere ben cok takılmıyorum üzücü ama hamileyiz sonucta
Ama son haftalarda zaten bebegin de, bizim de kilo alimimiz hızlanıyor.Canım benim takılmamın sebebi doktorum dikkat et iyiye gitmiyorsun 15günde 2kilo alman normal değil diyerek beni korkutuyor anladınmı yoksa ben zaten takıntılı biri değilim
insallah bende de cok olmazYok her gün duşa girip kremimi sürdüm yine oluyo ama cok damar damar olmadı
2400 olmuş canım 47 cm
Az önce teyzem ile görüştüm kendisi cerrah, son haftalarda dikkat etmen gereken tek şey bebeğin hareketleri dedi, eğer azalırsa doktoruna bilgi ver mutlaka dedi ama ben hiç anlamam ki az mı cok mu , böyle söylenince stres oluyorum, çalştıgım için gün içinde farkedemiyorum az mı cok mu hareketi , sizler nasıl takip ediyorsunuz?
Emzirirken çooookk güzel kilo veriyorsun emin olAma son haftalarda zaten bebegin de, bizim de kilo alimimiz hızlanıyor.
Ben 31.haftaya kadar toplam 7 kilo aldım. Sonra bebek 2 hafta kadar geriydi, beslenmeme coooook dikkat ettim. 1 haftada 1 kilo aldım. Ve sanırım böyle haftada bir kilo şeklinde devam edeceğim. Beyaz ekmek, beyaz pirinc, paketli gidalara dikkat edebilirsin. Onun dışında birseyden kısma bence, su an bizim yediklerimizden besleniyorlar. Ben biraz kafama takiyorum kiloyu ama dogumdan sonra bir de kilo verme postu acariz artik
Canım bende belli bir yerde hissediyorum. Kafasının olduğu tarafta... bir başlayınca çok sürüyor sayamıyorum bile.... endişeleniyorum bazen pozisyon değiştiriyorum..Kızlar bu hıçkırık konusu nasıl oluyor? Ritmik araliklarla hafif vuruş hissediyorum, segirme gibi ayni. Ama karnimin sadece belli bölgesinde oluyor. Hıçkırık olsa bütün karnimda hissetmem gerekmez mi?
Hafta olarak önde mi gidiyor bebeğin... benim 2 hafta önde gidiyor o yüzden kilosu fazla mesela... senin de o yüzden olabilir canım.Maşallahh paşaya. Aynı gidiyoruz seninle, bizimki de 2500 gr 48 cmama bana dr biraz kilosunun yine önde olduğunu söyledi. Ne istiyor bu dr çocuğumun kilosundan yahu Sana öyle bişey demedi heralde dimi canım.
Kuzum boşver o kadar takılma yahu. Günde kaç tekme attı, 1 saatte kaç kez hareket etti bunları düşünmek daha stresli. Tüm gününü buna ayırman gerekiyor, ki kimsenin de oturup bunu hesapladığını sanmıyorum. Sıkıntılı bir durum söz konusu olduğu zaman zaten ciddi ciddi bir azalma olur hareketlerinde ve sen her halukarda anlarsın.
Oyy çok az kalmış bir avazda doğurursunuz inşallah.Kızlar doğum tarihim için doktor 13ü cuma veya 16sı pazartesi dedi. Çok heyecanlıyım çokk. Az kaldı tombikime kavuşmama
Canim seninle tarihlerimiz aynı bende de aynı sıkıntı oluyor doktoruna sormuştum kokulu olmadığı sürece sıkıntı yok demişti ama istersen sende kendi doktoruna bı sorkizlar benm gbi ayaga kalkip birazcik hareket halindeyken sut gbi sulu akintisi gelen var mi pazart. kontrolm var ama erken gtmelimym bilmyrm
yok canım valla bana az bile geldi bana hep normal gayet iyi diyor doktorum. benim normalde 1 ayda 1 kilo ile 900 gr arası alıyordu bu sefer 2 haftada 300 gr aldı gerçi benimde iştahım pek yok bende kilo almamışım sana nasıl fazla dedi şaşırdım vallaMaşallahh paşaya. Aynı gidiyoruz seninle, bizimki de 2500 gr 48 cmama bana dr biraz kilosunun yine önde olduğunu söyledi. Ne istiyor bu dr çocuğumun kilosundan yahu Sana öyle bişey demedi heralde dimi canım.
Kuzum boşver o kadar takılma yahu. Günde kaç tekme attı, 1 saatte kaç kez hareket etti bunları düşünmek daha stresli. Tüm gününü buna ayırman gerekiyor, ki kimsenin de oturup bunu hesapladığını sanmıyorum. Sıkıntılı bir durum söz konusu olduğu zaman zaten ciddi ciddi bir azalma olur hareketlerinde ve sen her halukarda anlarsın.
Kızlar merhaba. Yardımınıza ihtiyacım var. Sabah kalktığımdan beri baş ağrısı çekiyorum. Normaldr migrenim vardı ama hamilelikte hiç sıkıntı yaşamadım. Doktor geçen kontrolümde baş ağrıların başladı mı dedi. Yooo gayet iyiyim bebişim migrenimi bile geçirdi dedim. Yani demek ki baş ağrıları bu haftalarda başlıyor. Ama şuan ben çok kötüyüm evdr ilacım yok. Evimin yakınlarında eczane yok. Evde yapabileceğim bişey var mı?
selam canım seninle haftalarımız aynı, doktor bebişin kilosu ve boyu için ne dedi?Bu gün doktor kontrolüne gittik malesef tansiyon yükselmiş 14-9 of ne yapacağımı şaşırdım bir de tuzsuz yedeğim halde yükseliyor nasıl düşer ki günde bir limon iç dedi inşallah yükselmez. Erken Doğum riskimiz var ama 37. Haftaya kadar inşallah dayanır bebiş dedi 36-37. Haftada sezaryen olacak inşallah daha erken gelmez gerçi doktorum baya inanarak 37. Haftayı göreceğiz inşallah dedi.
Bir de vajinadan sipekulum ile muayene etti dikiş var onu kontrol etmek için şimdi eve geldim biraz sulu akıntı geldi muayene sonrası birşey olmamıştır inşallah bu şekilde muayene olan var mı şimdi de bu akıntıya takıldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?