- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #25.921
aynen ritmik olarak barnının tek bir yerinde damar atması gibi oluyor ama benim bebiş bazen ciddi rahatsız oluyor baya hareket ediyor geçsin diye sanırımKızlar bu hıçkırık konusu nasıl oluyor? Ritmik araliklarla hafif vuruş hissediyorum, segirme gibi ayni. Ama karnimin sadece belli bölgesinde oluyor. Hıçkırık olsa bütün karnimda hissetmem gerekmez mi?
kizlar benm gbi ayaga kalkip birazcik hareket halindeyken sut gbi sulu akintisi gelen var mi pazart. kontrolm var ama erken gtmelimym bilmyrm
Benimki de çok fazla hıçkırıyo yaa günde 6 7 kere hıçkırıyo ve uzun sürüyogunaydin kizlar benim bebegim hic hickirmiyor hickirsada gunde 1 defa yada hic hickirmiyor sizin bebisler nasil?
Haftası ile uyumlu dedi 1.700 kilo boyunu söylemedi ama haftasına göre normal dedi. Diğer ölçümlerde (bacak, kol, karın,kafa) bir iki hafta ilerde gibi ama bu ölçümler içinde gayet iyi dedi.selam canım seninle haftalarımız aynı, doktor bebişin kilosu ve boyu için ne dedi?
Serklajdan beri bir kez bile alttaan muayene olmadım. Çok şaşırdım. İlginç. Bence akıntıyı takma rahim salgısıdır spekulum nedni ile. Geçer en geç akşamaBu gün doktor kontrolüne gittik malesef tansiyon yükselmiş 14-9 of ne yapacağımı şaşırdım bir de tuzsuz yedeğim halde yükseliyor nasıl düşer ki günde bir limon iç dedi inşallah yükselmez. Erken Doğum riskimiz var ama 37. Haftaya kadar inşallah dayanır bebiş dedi 36-37. Haftada sezaryen olacak inşallah daha erken gelmez gerçi doktorum baya inanarak 37. Haftayı göreceğiz inşallah dedi.
Bir de vajinadan sipekulum ile muayene etti dikiş var onu kontrol etmek için şimdi eve geldim biraz sulu akıntı geldi muayene sonrası birşey olmamıştır inşallah bu şekilde muayene olan var mı şimdi de bu akıntıya takıldım.
Canım bende senin gibiyim çalışırken pek dinleyemiyorum anlayamıyorum ya biseu olurda anlamazsam diyorum ama akşamları çok hareketli oyle rahatlıyor içimAz önce teyzem ile görüştüm kendisi cerrah, son haftalarda dikkat etmen gereken tek şey bebeğin hareketleri dedi, eğer azalırsa doktoruna bilgi ver mutlaka dedi ama ben hiç anlamam ki az mı cok mu , böyle söylenince stres oluyorum, çalştıgım için gün içinde farkedemiyorum az mı cok mu hareketi , sizler nasıl takip ediyorsunuz?
gunaydin kizlar benim bebegim hic hickirmiyor hickirsada gunde 1 defa yada hic hickirmiyor sizin bebisler nasil?
geçen cumartesi ablam geldi oturmaya karnımı ellettim bak hıçkırık tuttu diye aa bu hıçkırık mı bende de çok oluyordu dedi ben sen ne sanıyordun dedim hiç takmamıştım bile diyor o kadar düşünmeden sorgusuz sualsiz hamilelik geçirdi ki acaba bizler mi çok üstüne düşüyoruz diyorum bazenBelki duruşundan dolayı az hissediyor olabilirmisin? Benim bildiğim kadarıyla ciğerleri gelişmeye başladığında bebekler hıçkırmaya başlıyor. Ben ne zamandır hissettiğimi hatırlamıyorum ama özellikle şu bir haftada çok daha sert hissediyorum hıçkırdığını ama bazen duruşuna göre hafifleyebiliyor hissettiğim. Senin de belki gün içinde koşturmacandan ve bebeğinin duruşundan ötürü 1 sefer çok çok net hissediyorsundur :)
Canim meraba bende şimdi kontrolden çıktım aynen iki hafta önden gidiyor iri bir bebek diyorlar 4cm de kistim var basit kist oldugu için problem yok diyor dr eger basit kist se sende sorun etme hatta benimki 6cm den 4 cm e dusmusGünaydın herkese şimdi doktordan çıktım bebeğimin gelişimi gayet iyi hatta baya önde gidiyo 2600gr ve 43 cm olmuş 2 hafta kadar öndeyiz iri bir bebek olucak
Yalnız canımı sıkan bişey var doktor uştrasonda bakarken yumurtalık taraflarında kist gördü 2,5 cm civarında geçer dedi ama tedirgin oldum açıkcası başka bir doktora gitsem mi acaba
Başı nerdeyse orada hissedersin. Ben bebeğimin hıçkırıklarını kasıklarımın orada hissediyorum. Böyle sürekli pıt pıt vuruyor belli bir süreKızlar bu hıçkırık konusu nasıl oluyor? Ritmik araliklarla hafif vuruş hissediyorum, segirme gibi ayni. Ama karnimin sadece belli bölgesinde oluyor. Hıçkırık olsa bütün karnimda hissetmem gerekmez mi?
geçen cumartesi ablam geldi oturmaya karnımı ellettim bak hıçkırık tuttu diye aa bu hıçkırık mı bende de çok oluyordu dedi ben sen ne sanıyordun dedim hiç takmamıştım bile diyor o kadar düşünmeden sorgusuz sualsiz hamilelik geçirdi ki acaba bizler mi çok üstüne düşüyoruz diyorum bazenhatta nstnin ne olduğunu bile bilmiyor geçen cuma bağladığımda fotoğraf attım doktoru hiç istememiş özel kliniği vardı doktorunun o cihazı almak zor olmasa gerek bağlanmadım hiç diyince çok şaşırdım
Haftasına göre çok çok iyi canım, bir önceki ölçümde ölçüm hatası vardır belki. Boşuna canını sıkma.Şimdi doktordan geldim kızım 10 günde hiç kilo almamış doktorum zaten önde gidiyor sıkıntı yok normal dedi ama benim canım sıkıldı geçen sefer gittiğimde 15 günde 800 gr almıştı. Simdi 34+4 de 2630 gr 48 cm.
Bu biraz da benden kaynaklanıyor sürekli rahim boyu nasıl kısalma var mı diye sorup duruyorum bir de bazen aşağıya çok baskı yapıyor ve bir iki damla akıntı geliyordu sızdırma falan olmasın diye endişelerinde doktor da bakmak zorunda kaldı. Şükür sızdırma iltihap falan yok ama muayene sonrası akıntı olunca telaş yaptım şimdi bir şey yok gibi inşallah devam etmez.Serklajdan beri bir kez bile alttaan muayene olmadım. Çok şaşırdım. İlginç. Bence akıntıyı takma rahim salgısıdır spekulum nedni ile. Geçer en geç akşama
Bu biraz da benden kaynaklanıyor sürekli rahim boyu nasıl kısalma var mı diye sorup duruyorum bir de bazen aşağıya çok baskı yapıyor ve bir iki damla akıntı geliyordu sızdırma falan olmasın diye endişelerinde doktor da bakmak zorunda kaldı. Şükür sızdırma iltihap falan yok ama muayene sonrası akıntı olunca telaş yaptım şimdi bir şey yok gibi inşallah devam etmez.
Doktorumda sıkıntı yapılacak birşey yok dedi ama aynı doktor yaptı hata varmıdır bilmiyorum inş hata vardır ölçümde.Haftasına göre çok çok iyi canım, bir önceki ölçümde ölçüm hatası vardır belki. Boşuna canını sıkma.
Doktorumda sıkıntı yapılacak birşey yok dedi ama aynı doktor yaptı hata varmıdır bilmiyorum inş hata vardır ölçümde.
Doktorum basit bir kist olduğunu endişe edilecek bişey olmadığını söyledi doğuma kadar küçülür ve geçer eğer geçmezse doğumdan sona geçicektir dedi ama yine de endişelendim ister istemez 10 gün sonra tekrar çağırdı şimdi 10 gün nasıl geçicek bakalımCanim meraba bende şimdi kontrolden çıktım aynen iki hafta önden gidiyor iri bir bebek diyorlar 4cm de kistim var basit kist oldugu için problem yok diyor dr eger basit kist se sende sorun etme hatta benimki 6cm den 4 cm e dusmus
Çok teşekkür ederim canım bu arada bilgilendirdiğin içinCanim meraba bende şimdi kontrolden çıktım aynen iki hafta önden gidiyor iri bir bebek diyorlar 4cm de kistim var basit kist oldugu için problem yok diyor dr eger basit kist se sende sorun etme hatta benimki 6cm den 4 cm e dusmus
Maasalalh canım bebisine.buyuk oglumdayken kist bende de vardı.hamileligin ilk aylarında oluşup kalabiliyor demişti.dogumda temizledim demişti ama kaç cm olduğunu bile söylememişti önemli değil demişti.kafana takılacak bir durum değil canım içini ferah tut.Günaydın herkese şimdi doktordan çıktım bebeğimin gelişimi gayet iyi hatta baya önde gidiyo 2600gr ve 43 cm olmuş 2 hafta kadar öndeyiz iri bir bebek olucak
Yalnız canımı sıkan bişey var doktor uştrasonda bakarken yumurtalık taraflarında kist gördü 2,5 cm civarında geçer dedi ama tedirgin oldum açıkcası başka bir doktora gitsem mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?