2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar bu hıçkırık konusu nasıl oluyor? Ritmik araliklarla hafif vuruş hissediyorum, segirme gibi ayni. Ama karnimin sadece belli bölgesinde oluyor. Hıçkırık olsa bütün karnimda hissetmem gerekmez mi?
aynen ritmik olarak barnının tek bir yerinde damar atması gibi oluyor ama benim bebiş bazen ciddi rahatsız oluyor baya hareket ediyor geçsin diye sanırım daha küçükken dediğin gibi kendisi sıçrıyordu hıçkırıktan ve karnımın bir çok yerine çarptığı için karnım komple etkileniyordu ama şimdi büyüdüler o nedenle tek bir yerde hissediyorum

selam canım seninle haftalarımız aynı, doktor bebişin kilosu ve boyu için ne dedi?
Haftası ile uyumlu dedi 1.700 kilo boyunu söylemedi ama haftasına göre normal dedi. Diğer ölçümlerde (bacak, kol, karın,kafa) bir iki hafta ilerde gibi ama bu ölçümler içinde gayet iyi dedi.

Serklajdan beri bir kez bile alttaan muayene olmadım. Çok şaşırdım. İlginç. Bence akıntıyı takma rahim salgısıdır spekulum nedni ile. Geçer en geç akşama

Canım bende senin gibiyim çalışırken pek dinleyemiyorum anlayamıyorum ya biseu olurda anlamazsam diyorum ama akşamları çok hareketli oyle rahatlıyor içim

gunaydin kizlar benim bebegim hic hickirmiyor hickirsada gunde 1 defa yada hic hickirmiyor sizin bebisler nasil?

Belki duruşundan dolayı az hissediyor olabilirmisin? Benim bildiğim kadarıyla ciğerleri gelişmeye başladığında bebekler hıçkırmaya başlıyor. Ben ne zamandır hissettiğimi hatırlamıyorum ama özellikle şu bir haftada çok daha sert hissediyorum hıçkırdığını ama bazen duruşuna göre hafifleyebiliyor hissettiğim. Senin de belki gün içinde koşturmacandan ve bebeğinin duruşundan ötürü 1 sefer çok çok net hissediyorsundur :)

geçen cumartesi ablam geldi oturmaya karnımı ellettim bak hıçkırık tuttu diye aa bu hıçkırık mı bende de çok oluyordu dedi ben sen ne sanıyordun dedim hiç takmamıştım bile diyor o kadar düşünmeden sorgusuz sualsiz hamilelik geçirdi ki acaba bizler mi çok üstüne düşüyoruz diyorum bazenhatta nstnin ne olduğunu bile bilmiyor geçen cuma bağladığımda fotoğraf attım doktoru hiç istememiş özel kliniği vardı doktorunun o cihazı almak zor olmasa gerek bağlanmadım hiç diyince çok şaşırdım

Canim meraba bende şimdi kontrolden çıktım aynen iki hafta önden gidiyor iri bir bebek diyorlar 4cm de kistim var basit kist oldugu için problem yok diyor dr eger basit kist se sende sorun etme hatta benimki 6cm den 4 cm e dusmus

Kızlar bu hıçkırık konusu nasıl oluyor? Ritmik araliklarla hafif vuruş hissediyorum, segirme gibi ayni. Ama karnimin sadece belli bölgesinde oluyor. Hıçkırık olsa bütün karnimda hissetmem gerekmez mi?
Başı nerdeyse orada hissedersin. Ben bebeğimin hıçkırıklarını kasıklarımın orada hissediyorum. Böyle sürekli pıt pıt vuruyor belli bir süre

Benim eltim oğlunun hareketini hamileliği boyunca en fazla 5 kere hissettiğini söylemişti.. E dönüyor, işte hafif de olsa tekme atıyor, yok işte hıçkırıyor falan dediğimde cevabı; bağırsak hareketinden ne farkı var anlamıyorum ben olmuştu :) bizim bunu konuştuğumuz zaman benim uzanıp oğlumun hareketlerini izleyip videoya çektiğimiz zamandı.. biz mi bi garibiz diye düşünmüştük eşimle, hatta eşim bizim oğlan çok hareketli bir sorun mu var diye doktora sormuştu :) insandan insana değişiyor galiba, hissetmeyen ya da anlamayan da var yani :) ya da belki de normal olan onlar, aslında biz çok heyecanlı tipleriz

Şimdi doktordan geldim kızım 10 günde hiç kilo almamış doktorum zaten önde gidiyor sıkıntı yok normal dedi ama benim canım sıkıldı geçen sefer gittiğimde 15 günde 800 gr almıştı. Simdi 34+4 de 2630 gr 48 cm.

Haftasına göre çok çok iyi canım, bir önceki ölçümde ölçüm hatası vardır belki. Boşuna canını sıkma.

Serklajdan beri bir kez bile alttaan muayene olmadım. Çok şaşırdım. İlginç. Bence akıntıyı takma rahim salgısıdır spekulum nedni ile. Geçer en geç akşama
Bu biraz da benden kaynaklanıyor sürekli rahim boyu nasıl kısalma var mı diye sorup duruyorum bir de bazen aşağıya çok baskı yapıyor ve bir iki damla akıntı geliyordu sızdırma falan olmasın diye endişelerinde doktor da bakmak zorunda kaldı. Şükür sızdırma iltihap falan yok ama muayene sonrası akıntı olunca telaş yaptım şimdi bir şey yok gibi inşallah devam etmez.

genelde spekulumla muayene sonrası biraz akıntı oluyor. ben akıntı problemini çok yaşıyorum. ama bakıyor bişey yok diyor doktorum. rahim ağzı uzunluğu normal bebek normal diyor, açılma yok diyor.

Canim meraba bende şimdi kontrolden çıktım aynen iki hafta önden gidiyor iri bir bebek diyorlar 4cm de kistim var basit kist oldugu için problem yok diyor dr eger basit kist se sende sorun etme hatta benimki 6cm den 4 cm e dusmus
Doktorum basit bir kist olduğunu endişe edilecek bişey olmadığını söyledi doğuma kadar küçülür ve geçer eğer geçmezse doğumdan sona geçicektir dedi ama yine de endişelendim ister istemez 10 gün sonra tekrar çağırdı şimdi 10 gün nasıl geçicek bakalım

Çok teşekkür ederim canım bu arada bilgilendirdiğin için

Maasalalh canım bebisine.buyuk oglumdayken kist bende de vardı.hamileligin ilk aylarında oluşup kalabiliyor demişti.dogumda temizledim demişti ama kaç cm olduğunu bile söylememişti önemli değil demişti.kafana takılacak bir durum değil canım içini ferah tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…