2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Canım kist bende olsa sıkıntı yapmam bi şekilde geçer derim ama kist bebekte malesef ondan stres oldum

Hafta olarak önde mi gidiyor bebeğin... benim 2 hafta önde gidiyor o yüzden kilosu fazla mesela... senin de o yüzden olabilir canım.

Yooo herseyi normal ama bana 2 dir kilosu birazcik fazla diyip duruyor :)))

Ay ne bileyim. Benimki de 2 hafta da 700gr almis. Simdi dusunuyorumda acaba onu mu fazla buldu. Amann sunun surasinda ne 5 hafta kaldi. Dogana kadar 4 kilo olsa ne olacak yani :))) Ki 3 olsun yeter bana. Hele ki sezaryende daha erken alindigi icin anca 3u bulur.

Merhaba bayanlar. Ben de ara

Canım benim takılmamın sebebi doktorum dikkat et iyiye gitmiyorsun 15günde 2kilo alman normal değil diyerek beni korkutuyor anladınmı yoksa ben zaten takıntılı biri değilim
İşte bende bundan bahsediyorum benım doktorumda cok diyor ben her hafta bir kilo alıyorum artık bu normal ama

Canım kist bende olsa sıkıntı yapmam bi şekilde geçer derim ama kist bebekte malesef ondan stres oldum
Canim kizlarinda dedigi gibi bosuna stres yapiyorsun. Benim arkadasiminin kizinda da gormustu doktoru ve gecti. Benim kizimin beyninde goruldu o da gecti. Doktorun zaten gecmeyecek sorun yaratacak bisey olsaydi sana aciklamasini yapardi. Gecmeyen kistlere dogum sonrasi mudahaleler oluyor. Bunlardan bahsederdi, soyle boyle yapacaz derdi.

Mrb. Benimde tansiyon sorunum var maalesef. Hep 16/10 civari cikiyor dr. Kontrollerinde ama (sadece kontrollerde) evde de takip yapiyorum ama benimki psikolojik ( Ilk dogumum 35+4 gunlukken olmustu) ve bu gebeligimdede erken dogum riski var. Belki sizde de stres kaynakli bir yükselme olmustur. Ayrica doktorum asil onemli olanin kucuk tansiyonun yuksekligi oldugunu soyluyor. Hatta kucuk tansiyonum 9 civari cikinca normal karsiliyoruz.
Ben su an doktor tavsiyesiyle her ihtimale karsi ilac da kullaniyorum. Size tavsiyem kendinizi yormamaya gayret gosterin ve benim de yapmaya calistigim gibi erken dogum riski sebebiyle stres yapmamaya gayret edin.

ilik dus sorna uzanip ayaklarni havaya kaldr cnm bide eczne versa tans baktr duruma gore hareket et

Hepinize tşk ederim. Uyumaya çalıştım ama geçmedi patates denedim oda olmadı. Nane yağı biraz rahatlattı ama yok geçmiyor. Şimdi arkadaşımı aradım parol alıp getirecek. Çok direndim ilaç içmemek için ama olmadı

çok geçmiş olsun. evet geçmeyince geçmiyor malesef. türk kahvesi hafif baş ağrılarımda etkili oluyor benim.

Teşekkür ederim canım yoo biliyorum önemli bir durum olsaydı dediğin gibi söylerdi sadece size de danışayım dedim inş geçicek

Doğum ve fotoğraf albümü 1600 tl oda süsleme hariç süsleme istersen 500tl dediler ben de süsleme yaptırmayacağım

Benimki de 3 haftada 100 gr almış görünüyordu son kontrolde. Doktor bi önceki kontrolde ölçümde hata yapmış olabilirim demişti. Seninki de büyük ihtimal öyle olmuştur.

Maşallah canım bebeğine . Geri kalan zamanı da sorunsuz atlatırız inşallah hepimiz

Ben bu kilo işini coook araştırdım :) farklı doktorlara da sordum. Mesela geçen 15 günde 800 gram aldi diyorsun ya, imkansız diyor. Ben de 1 haftada 170 gram almıştı dedim, 26.haftada. Iki ölçüm arasinda 170 gram olmasi, asla bebeğin 170 gram aldığını göstermez dedi. Aynı cihazla ayni doktor 1 dakika arayla ölçüm yapsa, yine aynısı çıkmaz bunlar çok milimetrik hesaplar dedi. Zaten 230 gram artı eksi payı var ultrasondaki rakamların. Benim bir hafta geriden geliyor, 32+2 de 31+2ye uyumluydu ve 1740 gramdi. Bence seninkinin kilosu gayet güzel. Besleyen damarlarda sorun yoksa sıkıntı yok :)

Aynen bu ay sonu gibi bizde yavaş yavaş yazmaya başlarız artık şafak 29benim :))) haftaya kontrolüm var ve heyecanlıyım artik haftada bir gideceğim

Doğum ve fotoğraf albümü 1600 tl oda süsleme hariç süsleme istersen 500tl dediler ben de süsleme yaptırmayacağım
Cok iyi canim hangi sehirdesin sen keske burasi da oyle olsa burda sadece dogum bu fiyatin iki kati ne susleme ne fotograf hicbir sey yok icinde :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…