- 15 Şubat 2013
- 716
- 831
- 103
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #25.941
Canım kist bende olsa sıkıntı yapmam bi şekilde geçer derim ama kist bebekte malesefMaasalalh canım bebisine.buyuk oglumdayken kist bende de vardı.hamileligin ilk aylarında oluşup kalabiliyor demişti.dogumda temizledim demişti ama kaç cm olduğunu bile söylememişti önemli değil demişti.kafana takılacak bir durum değil canım içini ferah tut.
Hafta olarak önde mi gidiyor bebeğin... benim 2 hafta önde gidiyor o yüzden kilosu fazla mesela... senin de o yüzden olabilir canım.
yok canım valla bana az bile geldi bana hep normal gayet iyi diyor doktorum. benim normalde 1 ayda 1 kilo ile 900 gr arası alıyordu bu sefer 2 haftada 300 gr aldı gerçi benimde iştahım pek yok bende kilo almamışım sana nasıl fazla dedi şaşırdım valla
Bu gün doktor kontrolüne gittik malesef tansiyon yükselmiş 14-9 of ne yapacağımı şaşırdım bir de tuzsuz yedeğim halde yükseliyor nasıl düşer ki günde bir limon iç dedi inşallah yükselmez. Erken Doğum riskimiz var ama 37. Haftaya kadar inşallah dayanır bebiş dedi 36-37. Haftada sezaryen olacak inşallah daha erken gelmez gerçi doktorum baya inanarak 37. Haftayı göreceğiz inşallah dedi.
Bir de vajinadan sipekulum ile muayene etti dikiş var onu kontrol etmek için şimdi eve geldim biraz sulu akıntı geldi muayene sonrası birşey olmamıştır inşallah bu şekilde muayene olan var mı şimdi de bu akıntıya takıldım.
İşte bende bundan bahsediyorum benım doktorumda cok diyor ben her hafta bir kilo alıyorum artık bu normal amaCanım benim takılmamın sebebi doktorum dikkat et iyiye gitmiyorsun 15günde 2kilo alman normal değil diyerek beni korkutuyor anladınmı yoksa ben zaten takıntılı biri değilim
Canim kizlarinda dedigi gibi bosuna stres yapiyorsun. Benim arkadasiminin kizinda da gormustu doktoru ve gecti. Benim kizimin beyninde goruldu o da gecti. Doktorun zaten gecmeyecek sorun yaratacak bisey olsaydi sana aciklamasini yapardi. Gecmeyen kistlere dogum sonrasi mudahaleler oluyor. Bunlardan bahsederdi, soyle boyle yapacaz derdi.Canım kist bende olsa sıkıntı yapmam bi şekilde geçer derim ama kist bebekte malesefondan stres oldum
Rica ederim canim. Bazi gebeliklerde oluyormus o sonra kendiliginden kayboluyormus yada dogumda kanamayla beraber atiyormussun endise etme hic 10 gunde çabucak gecerÇok teşekkür ederim canım bu arada bilgilendirdiğin için
Bu gün doktor kontrolüne gittik malesef tansiyon yükselmiş 14-9 of ne yapacağımı şaşırdım bir de tuzsuz yedeğim halde yükseliyor nasıl düşer ki günde bir limon iç dedi inşallah yükselmez. Erken Doğum riskimiz var ama 37. Haftaya kadar inşallah dayanır bebiş dedi 36-37. Haftada sezaryen olacak inşallah daha erken gelmez gerçi doktorum baya inanarak 37. Haftayı göreceğiz inşallah dedi.
Bir de vajinadan sipekulum ile muayene etti dikiş var onu kontrol etmek için şimdi eve geldim biraz sulu akıntı geldi muayene sonrası birşey olmamıştır inşallah bu şekilde muayene olan var mı şimdi de bu akıntıya takıldım.
ilik dus sorna uzanip ayaklarni havaya kaldr cnm bide eczne versa tans baktr duruma gore hareket et
bende de migren var ve dediğin gibi şimdiye kadar hiç atak yaşamadım ama benimde bugün baya başım ağrıdı gerçi ben sürekli bilgisayar başındayım o da tetikliyor ben bişi içmiyorum sadece elimle ovalayarak geçirmeye çalışıyorum evdeysen imkanın varsa gözlerini bağlayıp uyumayı dene akşamda kapkaranlık hiç ışık görmeyen bir odada uyu
Eğer evde isen en etkili yöntem çiğ patates bağla başına alnına tülbentle inanılmaz etki ediyor ve viks ile de ova bilirsin enseni alnını falan oda iyi gelir. Biraz babanne tedavisi ama çok etki ediyor. Umarım iyileşirsin biran önce...
Hepinize tşk ederim. Uyumaya çalıştım ama geçmedi patates denedim oda olmadı. Nane yağı biraz rahatlattı ama yok geçmiyor. Şimdi arkadaşımı aradım parol alıp getirecek. Çok direndim ilaç içmemek için ama olmadımerhaba. ben de migren hastasıyım malesef. türk kahvesi içmeyi denedin mi. bir de şakaklara nane yağı sürmek de işe yarar ama hamilelik döneminde etkisini çok bilmediğim için ben çok çok az sürüyorum ağrım olunca. çok azı bile yeterince keskin oluyor. bir de magnezyum kullanıyor musun. dün falan almadıysan o da baş ağrısı yapmış olabilir. çok çok geçmiş olsun hamilelikte hiç çekilmiyor
Hepinize tşk ederim. Uyumaya çalıştım ama geçmedi patates denedim oda olmadı. Nane yağı biraz rahatlattı ama yok geçmiyor. Şimdi arkadaşımı aradım parol alıp getirecek. Çok direndim ilaç içmemek için ama olmadı
Teşekkür ederim canım yoo biliyorum önemli bir durum olsaydı dediğin gibi söylerdi sadece size de danışayım dedim inş geçicekCanim kizlarinda dedigi gibi bosuna stres yapiyorsun. Benim arkadasiminin kizinda da gormustu doktoru ve gecti. Benim kizimin beyninde goruldu o da gecti. Doktorun zaten gecmeyecek sorun yaratacak bisey olsaydi sana aciklamasini yapardi. Gecmeyen kistlere dogum sonrasi mudahaleler oluyor. Bunlardan bahsederdi, soyle boyle yapacaz derdi.
Doğum ve fotoğraf albümü 1600 tl oda süsleme hariç süsleme istersen 500tl dediler ben de süsleme yaptırmayacağımBenimkinin de fotografcisi var canim ama paket degil neredeyse yari dogum parasi istiyor fotografcilar bilemedim.hem olsun istiyorum hem fiyati fazla geliyor sanirim gozden cikarip kiyicam paraya cunku esimin ilk tepkisimi bebegimin ilk dakikalarini cok merak ediyorum
Sordun mu canım karın sertliğini, ne dedi doktor?Yarn doktor randevm var bakalm ne diyecek
Benimki de 3 haftada 100 gr almış görünüyordu son kontrolde. Doktor bi önceki kontrolde ölçümde hata yapmış olabilirim demişti. Seninki de büyük ihtimal öyle olmuştur.Şimdi doktordan geldim kızım 10 günde hiç kilo almamış doktorum zaten önde gidiyor sıkıntı yok normal dedi ama benim canım sıkıldı geçen sefer gittiğimde 15 günde 800 gr almıştı. Simdi 34+4 de 2630 gr 48 cm.
Maşallah canım bebeğineTeyzeler bizim bugün hem sağlıkocağı hem de Dr kontrolümüz vardı. 2800kg 47cm olmuşuz :) normal istiyorsan 7Kasıma kadar beklerim ama doğmazsa 1 gün geciktirmem dediği boy kilo olarak öndesin dedi. NST miz de normal çıktı. Artık hafta da 1 görüşeceğiz dedi :)
Ben bu kilo işini coook araştırdım :) farklı doktorlara da sordum. Mesela geçen 15 günde 800 gram aldi diyorsun ya, imkansız diyor. Ben de 1 haftada 170 gram almıştı dedim, 26.haftada. Iki ölçüm arasinda 170 gram olmasi, asla bebeğin 170 gram aldığını göstermez dedi. Aynı cihazla ayni doktor 1 dakika arayla ölçüm yapsa, yine aynısı çıkmaz bunlar çok milimetrik hesaplar dedi. Zaten 230 gram artı eksi payı var ultrasondaki rakamların. Benim bir hafta geriden geliyor, 32+2 de 31+2ye uyumluydu ve 1740 gramdi. Bence seninkinin kilosu gayet güzel. Besleyen damarlarda sorun yoksa sıkıntı yok :)Şimdi doktordan geldim kızım 10 günde hiç kilo almamış doktorum zaten önde gidiyor sıkıntı yok normal dedi ama benim canım sıkıldı geçen sefer gittiğimde 15 günde 800 gr almıştı. Simdi 34+4 de 2630 gr 48 cm.
Aynen bu ay sonu gibi bizde yavaş yavaş yazmaya başlarız artık şafak 29benim :))) haftaya kontrolüm var ve heyecanlıyım artik haftada bir gideceğimKızlar ekim annelerini okuyorum şu sıralar doğuran doğurana : ) çok heyecanlı, onlar doğurdukça ben de heyecanlanıyorum : ) çok değil önümüzdeki ay hatta belki önümüzdeki aya bile kalmadan biz de doğum anılarımızı yazmaya başlayacağız inşallah.
Cok iyi canim hangi sehirdesin sen keske burasi da oyle olsa burda sadece dogum bu fiyatin iki kati ne susleme ne fotograf hicbir sey yok icinde :/Doğum ve fotoğraf albümü 1600 tl oda süsleme hariç süsleme istersen 500tl dediler ben de süsleme yaptırmayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?