2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Benim boynumdan itibaren, yoğun bi şekilde damarlarim belirginlesti. Hatta omuzlarimda bile. Hepsi de göğüs ucuna uzanıyor bariz bi şekilde. Hatta buraya da yazmistim, 24.haftadan sonra başladı. Inşallah bol bol sutumuz olur

İnşallah, yani benimde kendimde baya bir dikkatimi çekti ama meğersem güzel bir şeye delaletmiş

Yatar yaa seve seve hemde bayılıyo tv karşısında uyumaya :) ama alışırda araya soğukluk girer falan diye tırsıyorum iyice ev arkadaşı gibi oluruz
Ben evlendiğim zamandan beridir eşimden ayrı yatmadım. Seminer ve sınav için bile Ankaraya gidiyor. En çok 1 gece kalıp geliyor. Allah beni onsuz yatırmasın. Evde dahi duramam o olmazsa. Bence az kaldı zati. Ayırma yatakları. Soğukluk girmez bence ama rahata alışırsan ilerleyen günlerde de sıkıntı olacak. Biriniz yatağın baş kısmında diğeri de ayak kısmında yatsın. Yani sen onun ayağını gör o senin hem vücudunuza yer kalır hem de rahat edersin. Kocişinle de ayrılmazsın. Birde ben takıntılıyım. Gece 2 3 kez kalkıp terledi mi kontrol ediyorum. Değişiyorum üzerini. Sizde de varmı bilmiyorum

Ben ultrasona 15 günde bir gşrmem nedeni ile hala hamileyim. Ultrason sayesinde 19. Haftada rahim ağzı yetmezliği tanısı kojuldu vevrahim ağzına dikiş atıldı. Yabancıülkelerin hemen hepsndd her kontrol ultrason bakılmıyor. Bnce o kadar zararlı olsa ultrason yasaklanırdı.

Kızlar günaydın :) ben özel muayenehaneye gidiyorum bir çoğunuz da okumuşsunuzdur daha önceden. Dr.umun doğum yaptırdığı hastane de normal doğum fiyatı 4000₺ fiyat çok mu yüksek yoksa piyasa mı böyle?

hımm normal doğum fiyatları genelde 2000 TL yi aşmıyo benim araştırdıgım hastanelerde , Medipolde normal doğum 1400 TL , sezeryan 2500 TL mesela doktoruna göre de değişiyo tabi

Aynı şeyleri yaşıyorum bugün benimde kontrolüm var bakalım nst de ne çıkacak

doktora ayrı hastaneye ayrı mı vereceksin bunu konuştun mu? toplam 4000 ise özel muayenehaneye gidenler için normal çünkü 2 ayrı yere ayrı para veriyorsun. ablamdan biliyorum doktor ayrı para almıştı hastane ayrı.ama bizler gibi doktorun kendi hastanesinde doğum yapacaklar için pahalı. benim sezeryanda olsa normalde olsa 1900

valla zaten bebek doğduğunda aynı odada kalmayacaklar saat başı bebeği emzirmek için uyandıracağız neden adamlarıda her saat başı sebepsiz yere uyansınlar ki yazık ertesi gün işe gidecekler bence erkek açısından yatağı dışında bir yerde yatmaya alışması gerekli. benim eşimde çok terler ama gece kalkıp üstünü değiştiremem annesi bile yapmamıştır ne gerek var bu kadar verici olmaya ne gerek var tamam canımız ciğerimizdir eşimizdir ama her şey bir yere kadar

Günaydın canım benimde doğumum 4.500 tl normaldir herhalde

Büyük şehirlerde doğum o fiyatlarda izmirde de öyle gnelde 3000-5000 arası değişiyo hatta 7000 diyen bile var ben o yüzden izmirden vazgeçtim manisada doğurucam inş

Yok canım toplam 4000₺ Dr ma çok güvenin e de başka yere gitmek istemiyorum

hımm normal doğum fiyatları genelde 2000 TL yi aşmıyo benim araştırdıgım hastanelerde , Medipolde normal doğum 1400 TL , sezeryan 2500 TL mesela doktoruna göre de değişiyo tabi
Medipolde bana uzak bu fiyatta memorialin fiyatı ve benim Dr a özel fiyatı diğer Dr larım daha pahalı normal doğumu

O da bana yapıyo kız:) deme öler çok fedakardır benim kocişim. 2018 mayısta 6. Yıla girecez bi zerre eksilmedi sevgimiz.

O da bana yapıyo kız:) deme öler çok fedakardır benim kocişim. 2018 mayısta 6. Yıla girecez bi zerre eksilmedi sevgimiz.
tatlım maşallah diyeyim o zaman ama ben yinede çok verici olmaktan yana değilim ha hastadır bakarım yorgundur ayağını bile yıkarım o da bana yapar Allah var dün akşam mutfağımı dolaplarıma kadar temizledi ama ne bileyim her gece uykudan uyanıpta üstünü değiştirmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…