2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Memurlarda yani eşinin 10 gün izin hakkı var canım , normal çalışan babalar 5 gün =)
**** '657 sayılı Devlet Memurları Kanuna göre baba olan kamu çalışanının babalık izin hakkı 10 gündür. Yani memura eşinin doğum yapması durumunda 10 günlük babalık izni verilir.'
****Yeni baba olan bir işçinin yani İşçi kanuna tabi olarak çalışan erkek babanın izin hakkı 5 gündür. Bu 5 günde ücretli izindir. Yani babalar bu 5 günü çalışmış gibi maaş haklarından faydalanacaktır.

Yaaaa seviyorum kızım seni :)
Çok sağol kuzum eşime söyleyeyim o bebekten çok 10 gün geç kalkacağına sevinir

Doktora kontrole geldim. Eşim bu akşam ankaraya gidecek yarın akşam dönecek ve benim belim müthiş ağrıyor. Karnım sert değil. Kasıklarmda sızı yok sadece belim ağrıyor. Sizce sancı olabilirmi

canım kontrolden önce nst istemiyor mu doktorun mutlaka nstye bağlan baksınlar sancı mı değil mi diye

adaletsiz dünya her yerde her şekilde bu tarz eşitsizlikler oluyor ben böyle devletin .............

adaletsiz dünya her yerde her şekilde bu tarz eşitsizlikler oluyor ben böyle devletin .............
he ya ne kadar saçma dimi, memur olan baba ,öteki soba sanki birine 5, birine 10 gün, gercekten sacma olmuş, hatta şöyle söyliyim işçi olana 3 gündü 1 kaç yıl önce ki düzenleme ile 5 güne cıkartıldı o da

Ayy son yazdıklarını okuyunca içim bi tuhaf oldu Allah korusun ya ama bilmemiz gereken önemli detaylar teşekkür ederim benimde bebişin hareketleri çok değişti ama akşamları bayağı hareketleniyor gün içinde daha cılız ya da sıkışmış gibi hissediyorum bugün kontrolüm var doktorumla paylaşcam bu durumu inşallah normaldir

Canım bütün memur babalarının izni 10 gündür. 657 de yazar.

canım kontrolden önce nst istemiyor mu doktorun mutlaka nstye bağlan baksınlar sancı mı değil mi diye
34 ten sonra nst istyr benimkisi. Eşim sınav için gidecek müdürlük sınavı ve çok çalıştı. Ona söylemedim ağrım oldığunu. Uçağa bindiği gibi ağeım geçmez ise dr.a gelecem uçağı saat 3 te. O ankaraya bi gitsin yoksa gitmez yanar 1 senesi. Ailem benim yanımda o 1 gece olmaz ise de bişi olmaz. Yani acil bir durumda abilerim ablalarım annem hepsi yanımdalar evim onlara 4 dakika sadwce ve bu gece ablam kalacak benle.

artık her şüphelendiğimiz durumu paylaşmalıyız evham diye düşünmemeliyiz yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik Rabbim sağlıkla kavuştursun bizleri bebişlerimize

bana 32. haftada başladı doktor nst için ve 34. hafta kontrolümde az da olsa sancım çıktı. Ailen yanındaysa hiç korkma canım onlarda kalırsın yalnız kalma zaten yanında mutlaka birileri olsun

Bende özelde yapmayı düşünüyorum canım normal doğum 2500 sezeryan 3000 dediler inş imkanım olur da özele gidebilirim eskişehirde eltim doğum yaptı bende yanında kalmıştım meğer refakatçi yasakmış gecenin 3 ümde odaya daldılar sen naapıosun yasak git falan die bilmiyoduk dedik bende 6 aylık hamileydim benide hasta gibi göstermişti bi hemşire öyle kurtulmuştum gecenin 3 ünde atacaklardı beni

yok ya ne enfeksiyonu sanmam ishal falan birlikte seyredyo enfeksiyon fmda ayrca yuksek ates bilmem hic dusunmemstm enfeksyinu ama sanmam canm bzde bebek saclaniyo derler alakasz ama son haftalardaki bulantilari buna baglamislar eskiler
Mide yanmasina oyle diyorlar da bulanti da mi saca isaretmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…