2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Aynıyız canım :d ben de kocadan ayrı yatamıyom :d üstünü değiştirdiğim hiç olmadı ama. Salonda uyuyakalsa zorla kaldırıp yatağa getiriyorum. Alışmasın öyle ayrı gayrı sevmem ben. Yatağımız da gayet geniş çok şükür rahatça yatabiliyorum o varken de. Hele geceleri uyurken farkında olmadan elini karnıma falan koyuyor ya çok hoşuma gidiyor : ) ama doğumdan sonra bi süre ayrı yatarız gibi geliyor, yazık sabah erken kalkıp işe gidecek bebek sesinden uyuyamazlık yapmasın : )

dun gecede hic uyuyamadim olumsuz seyler okudugum zaman cok etkileniyorum bir grupta kadin dogum aninda bebegini kaybetmis okadar icim yandiki butun modum dustu aklimdan cikmiyor acaba herkesmi boyle benmi cok takinti yapiyorum bilmiyorum

dun gecede hic uyuyamadim olumsuz seyler okudugum zaman cok etkileniyorum bir grupta kadin dogum aninda bebegini kaybetmis okadar icim yandiki butun modum dustu aklimdan cikmiyor acaba herkesmi boyle benmi cok takinti yapiyorum bilmiyorum
Ben hiç okumuyorum öyle şeyleri bence sen de okuma. hatta buraya yazılmasını da uygun görmüyorum etkilenenler olabilir. Yatakta dönerken ağrılarım oluyordu benim de. Ama önce oturup sonra dönüyorum çareyi bunda buldum.

Kızlar günaydın dün kontrolüm vardı, bebisim 2800 olmus cok sükür.Ama 3 gündür hareketlerinde aşırı bi azalma var, dünkü kontrolde doktor kalp atışına falan bakmadı sadece ultrasonda bazı ölçümler yaptı.Deli gibi vuran bebek 3 gündür günde 4-5 kez vuruyor acaba bişey mi oldu olsa dün doktor ultrasonda görüp söyler miydi sizce?bebek büyüdüğü için yeri kalmadığından eskisi kadar vurmaz diyolar ama bu kadar kısa sürede bu kadar fark eder mi napıyım sizce

doğum kanalına girmiş mi bebeğin? artık kalp atışını doktorum hiç dinletmiyor nstye bağlanıyorsan zaten kalo atışını duyuyorsun endişe etme ama çok ciddi azalma varsa doktoruna danış derim. günde 4-5 bana az geldi

sen benim aklıma gelenleri duysan kafayı yersin heralde. bence okuma bu tarz şeyleri Rabbim uzak tutsun ama olacağı varsa elden bişi gelmiyor

gunaydin kizlar bebisin kareketleri acitiyor artik birde yatakta saga sola donerken karnima agri giriyor sizlerinde oluyormu
Günaydın Canm, bitmeyen bir bel ağrım var zaten ve artık dönerken kasıklarımı tutuyorum ve yavaş dönüyorum ona rağmen Canm acıyor çok

Canım bende muayenehaneye gidiyorum sadece hastane için 2500 TL istendi benden de bi okadar da doktora vereeceğim. Sen hangi hastsneden aldın fiyat nerede oturoyodun

gece ağrısı olan bayanlar ben bu şikayetimi söyleyince önce serviks boyunu ölçtü sonra çatı muayenesi yaptı mutlaka şikayetlerinizi söyleyin doktorunuza artık 20. haftalardaki gibi rahim büyüyor bebek büyüyor ağrısı değil çünkü bunlar artık bebek rahme baskı yapmaya başladı rahim açılmaya başlıyor doğuma az kaldı malum normal diye düşünmeyin tabi normal gidişat ama doktorunuza bilgi verin muhakkak

Günaydın arkadaşlar :)
Bir şey soracağım eşi doğum izni alacak olan var mı ? Özellikle öğretmen ve eşi öğretmen olan arkadaşlar benim bildiğim bir hafta eşlerin izni ama bizim bir öğretmen arkadaş 10 gün yapıyor hatta eşiminde aklı karıştı 10 gün mü bir hafta mı diye sizin bilginiz var mı konu ile ilgili ?

benim esim ogretmen 1 hafta demisler canm

Aklınız kalmasın bence bir görünün. Büyüdükleri için hareketleri daha sert ve farkedilir oluyor. Ben dün koltukta sağa sola sallanıyordum resmen. Ev raylı sistem olduğu için bir an deprem oluyor sandım. Tatlı bir şeyler yediğimde, fındık yediğimde, yemeklerden sonra, yatarken, bir şeyler içtiğimde, oturduğumda, ani kalktığımda sürekli hareket ediyor. Saymadım hiç ama günde 3-4 kez çok az, saatte bu hareketten fazlasını yapması lazım.(bana ebenin söylediği; bir yere kendini kasıp kıpırdamıyorsa (saatlerce ve günlerce) hareketleri belirgin çok çok azaldıysa ya da tam aksine balık gibi kendini ordan oraya vuruyor gibi çırpınma hareketleri hissedersen hemen kontrole gelmelisin.)

Doktora kontrole geldim. Eşim bu akşam ankaraya gidecek yarın akşam dönecek ve benim belim müthiş ağrıyor. Karnım sert değil. Kasıklarmda sızı yok sadece belim ağrıyor. Sizce sancı olabilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…