2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

Evet doğum kanalına girmiş.Hayır nstye 2-3 haftadır girmiyorum.Normalde kahveye tepki verirdi az önce kahve içtim tatlı yedim hiç tepki yok.Doktorumla konuştum durumu anlattım hemen çağırdı nstye bağlayacak.Bakalım hayırlısı inşallah dua edin bana inşallah bişey yoktur

haber ver mutlaka , uyuyodur belkim =)

Bende özelde düşünüyorum doktorum da hastanede 1200 idi ama 1700 olmuş zam gelmiş ayrıca bir garip oblomov seninde dediğin gibi eğer ayrı ise doktor hastane de yapılacaksa 2400 falan oluyormuş...

Benim eşim özel sektötde çalışıyor 3 gün izin alabilirse şükretcez gerçekten büyük adaletsizlik

Canım ben de nst ye girdiğimde tansiyonum normale göre biraz yüksek çıkmıştı. Ben biraz heyecan yapmıştım ondan diye düşündüm doktorumla da konuştuk sorun yok dedi. Doktoruna güven çok kafana takip stres yapma bence

hadi güzel haberlerle gel canım belki totoroo nun dediği gibi uyuyor olabilir.

Kızlar sizde de şey korkusu başladı mı "Akşamları evi toplu bırakayım da gece doğurursam falan " diye ?
Bende böyle bir korku başladı şimdi eşime bile 200 kez tembihleyesim geliyor dağınık bırakma hiç bir yeri diye...

malesef devletler öyle teyzemin kızı da devlette yaptı refakatçı vardı ama kesinlikle ziyaretçi kabul etmediler kıyamam pencereden bakıp ağlıyordu eşi gibi bebeğini hastaneden çıkarken gördü normalde ziyaretçi kartını başkasına verince yukarı çıkılması lazım ama ziyaretçi kartı kimin üstüneyse sadece o olabiliyormuş yanında saçma sapan şeyler lohusayı zora sokmaktan başka bişi değil

çalıştığım için bende çok oluyor artık sabah baya erken kalkıp her yeri kontrol ediyorum olur eşim gece bişi yer bulaşık bırakır falan diye birde bazen aceleyle çıkarken yatağı toplayamadığım oluyordu ama şimdi mutlaka odayı topluyorumbirde sabah dinç oluyorum genelde her işimi sabah hallediyorum ben mesela bu sabah gardrop düzenledim işe gelmeden

Benimde sabah enerjim daha fazla oluyor bugün mesela 7 buçukta kalktım ve giyinme odamı indirip tekrar topladım ama şimdi hiç enerjim yok pil bitti gibi demek sabah kalkıp halletmek lazımmış işleri :)

Selam kızlar
Biz de 3000 kg ve 50 cm olmuşuz. Açılma başlamış :) biraz panik haldeyim :))) çatı muayenesi olmak zorunda kaldım. Hiç korkulacak bişey değil, rahat olunca rahat geçiyor. Çok müsaitmişim normal doğuma. Tabii 2 hafta içinde gelirse o da, yoksa kafa büyük olduğu için sezaryen ihtimali de doğabilirmiş. Kısmet artık, sağlıkla gelsin de bütün bebeklerimiz.

Ama pek heyecanlıyım anlatamam :)))

Ayy guzel haberler alinca cok mutlu oluyorum birde dogum haberlerimiz baslicak yakinda bu ay dogum yapacak arkadaslardan ben daha heyecanliyim saglikla kucagimiza alsak bebislerimizi nasil rahatliyacagiz

Merhaba kızlar.az önce biraz kuran okuyayım Yasin fln dedim kasiklarima bi ağrı girdi vazgeçtim uzandım dinleniyorum şimdi,magnezyum ictim yaprak dökümü izliyorum. bir garip oblomov canım aklıma bi fikir geldi yapabilirsen eğer.bu ay doğum yapacakları ve de diğer ay hafta hafta yazsan liste oluşturup ,doğum zamanı netlesenleri tabiki, nasıl olur ? Tatlı heyecanlar yaşardik diyorum.tabiki fikir benimkisi.yapip yapmamak sana kalmış

canım benim aklıma kim hangi haftada doğum yaptı onu listemize eklemek geldi ama herkes girip bildirim yapabilir mi yapsalar bile ben buraya girip yazabilir miyim o gelince aklıma teklif etmedim. ama şimdi netleşenler planlı sezeryan olacaklar beni etiketleyip haftalarını yazarlarsa yaparım neden yapmayayım ama ileriki zamanlardakiler için söz veremiyeceğim

Ben de şuan nst den sesleniyorum sizlere :)) 20 dk yatış style
o 20 dk geçmek bilmiyor ve oğlum hiç sevmiyor sürekli tekme ata ata ya düşürüyor bağlanan şeyi ya da yukarı aşağıya kaçıp kalp atışını kaybettiriyor çarşamba günü bağlandığımda 20 dk dedi yarım saatten fazla sürdü sürekli vurararak kaydırdı

Sen de haklısın ama en azından aktif katılanların doğum zamanını öğrenip dua ederiz.tabi senin de bunları yazmak için rahatın olduğu sürece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…