- 20 Ağustos 2015
- 6.550
- 15.778
- 448
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #26.061
doğum kanalına girmiş mi bebeğin? artık kalp atışını doktorum hiç dinletmiyor nstye bağlanıyorsan zaten kalo atışını duyuyorsun endişe etme ama çok ciddi azalma varsa doktoruna danış derim. günde 4-5 bana az geldi
Aklınız kalmasın bence bir görünün. Büyüdükleri için hareketleri daha sert ve farkedilir oluyor. Ben dün koltukta sağa sola sallanıyordum resmen. Ev raylı sistem olduğu için bir an deprem oluyor sandım. Tatlı bir şeyler yediğimde, fındık yediğimde, yemeklerden sonra, yatarken, bir şeyler içtiğimde, oturduğumda, ani kalktığımda sürekli hareket ediyor. Saymadım hiç ama günde 3-4 kez çok az, saatte bu hareketten fazlasını yapması lazım.(bana ebenin söylediği; bir yere kendini kasıp kıpırdamıyorsa (saatlerce ve günlerce) hareketleri belirgin çok çok azaldıysa ya da tam aksine balık gibi kendini ordan oraya vuruyor gibi çırpınma hareketleri hissedersen hemen kontrole gelmelisin.)
haber ver mutlaka , uyuyodur belkim =)Evet doğum kanalına girmiş.Hayır nstye 2-3 haftadır girmiyorum.Normalde kahveye tepki verirdi az önce kahve içtim tatlı yedim hiç tepki yok.Doktorumla konuştum durumu anlattım hemen çağırdı nstye bağlayacak.Bakalım hayırlısı inşallah dua edin bana inşallah bişey yoktur
sanrim mideyle ilgili her problem canmMide yanmasina oyle diyorlar da bulanti da mi saca isaretmis
Bende özelde yapmayı düşünüyorum canım normal doğum 2500 sezeryan 3000 dediler inş imkanım olur da özele gidebilirim eskişehirde eltim doğum yaptı bende yanında kalmıştım meğer refakatçi yasakmış gecenin 3 ümde odaya daldılar sen naapıosun yasak git falan die bilmiyoduk dedik bende 6 aylık hamileydim benide hasta gibi göstermişti bi hemşire öyle kurtulmuştum gecenin 3 ünde atacaklardı beni
Benim eşim özel sektötde çalışıyor 3 gün izin alabilirse şükretcez gerçekten büyük adaletsizlikhe ya ne kadar saçma dimi, memur olan baba ,öteki soba sanki birine 5, birine 10 gün, gercekten sacma olmuş, hatta şöyle söyliyim işçi olana 3 gündü 1 kaç yıl önce ki düzenleme ile 5 güne cıkartıldı o da
Canım ben de nst ye girdiğimde tansiyonum normale göre biraz yüksek çıkmıştı. Ben biraz heyecan yapmıştım ondan diye düşündüm doktorumla da konuştuk sorun yok dedi. Doktoruna güven çok kafana takip stres yapma benceMrb. Benimde tansiyon sorunum var maalesef. Hep 16/10 civari cikiyor dr. Kontrollerinde ama (sadece kontrollerde) evde de takip yapiyorum ama benimki psikolojik ( Ilk dogumum 35+4 gunlukken olmustu) ve bu gebeligimdede erken dogum riski var. Belki sizde de stres kaynakli bir yükselme olmustur. Ayrica doktorum asil onemli olanin kucuk tansiyonun yuksekligi oldugunu soyluyor. Hatta kucuk tansiyonum 9 civari cikinca normal karsiliyoruz.
Ben su an doktor tavsiyesiyle her ihtimale karsi ilac da kullaniyorum. Size tavsiyem kendinizi yormamaya gayret gosterin ve benim de yapmaya calistigim gibi erken dogum riski sebebiyle stres yapmamaya gayret edin.
hadi güzel haberlerle gel canım belkiEvet doğum kanalına girmiş.Hayır nstye 2-3 haftadır girmiyorum.Normalde kahveye tepki verirdi az önce kahve içtim tatlı yedim hiç tepki yok.Doktorumla konuştum durumu anlattım hemen çağırdı nstye bağlayacak.Bakalım hayırlısı inşallah dua edin bana inşallah bişey yoktur
ben kendim içinde dua ediyorum bu ayı çıkarır inşallah bebişlerimizYok ztn tek kalmam. Eşime söylemedim. Dua edin nolur 3 hafta daha sabretsin
malesef devletler öyle teyzemin kızı da devlette yaptı refakatçı vardı ama kesinlikle ziyaretçi kabul etmediler kıyamam pencereden bakıp ağlıyordu eşi gibi bebeğini hastaneden çıkarken gördüBende özelde yapmayı düşünüyorum canım normal doğum 2500 sezeryan 3000 dediler inş imkanım olur da özele gidebilirim eskişehirde eltim doğum yaptı bende yanında kalmıştım meğer refakatçi yasakmış gecenin 3 ümde odaya daldılar sen naapıosun yasak git falan die bilmiyoduk dedik bende 6 aylık hamileydim benide hasta gibi göstermişti bi hemşire öyle kurtulmuştum gecenin 3 ünde atacaklardı beni
çalıştığım için bende çok oluyor artık sabah baya erken kalkıp her yeri kontrol ediyorum olur eşim gece bişi yer bulaşık bırakır falan diye birde bazen aceleyle çıkarken yatağı toplayamadığım oluyordu ama şimdi mutlaka odayı topluyorumKızlar sizde de şey korkusu başladı mı "Akşamları evi toplu bırakayım da gece doğurursam falan " diye ?
Bende böyle bir korku başladı şimdi eşime bile 200 kez tembihleyesim geliyor dağınık bırakma hiç bir yeri diye...
çalıştığım için bende çok oluyor artık sabah baya erken kalkıp her yeri kontrol ediyorum olur eşim gece bişi yer bulaşık bırakır falan diye birde bazen aceleyle çıkarken yatağı toplayamadığım oluyordu ama şimdi mutlaka odayı topluyorumbirde sabah dinç oluyorum genelde her işimi sabah hallediyorum ben mesela bu sabah gardrop düzenledim işe gelmeden
Minnoş 2200 gram olmuş. Durumu iyi şükür.dr. bel ağrısı normal kasıklar ağrır ise ve ğeriyodik olursa gel dedi. 2 hafta sonra çağırdı beni. O zmn nst ye bağlıcakmış. Durumum iyiyniş şükür
Ayy guzel haberler alinca cok mutlu oluyorum birde dogum haberlerimiz baslicak yakinda bu ay dogum yapacak arkadaslardan ben daha heyecanliyimSelam kızlar
Biz de 3000 kg ve 50 cm olmuşuz. Açılma başlamış :) biraz panik haldeyim :))) çatı muayenesi olmak zorunda kaldım. Hiç korkulacak bişey değil, rahat olunca rahat geçiyor. Çok müsaitmişim normal doğuma. Tabii 2 hafta içinde gelirse o da, yoksa kafa büyük olduğu için sezaryen ihtimali de doğabilirmiş. Kısmet artık, sağlıkla gelsin de bütün bebeklerimiz.
Ama pek heyecanlıyım anlatamam :)))
canım benim aklıma kim hangi haftada doğum yaptı onu listemize eklemek geldi ama herkes girip bildirim yapabilir mi yapsalar bile ben buraya girip yazabilir miyim o gelince aklıma teklif etmedim. ama şimdi netleşenler planlı sezeryan olacaklar beni etiketleyip haftalarını yazarlarsa yaparım neden yapmayayım ama ileriki zamanlardakiler için söz veremiyeceğimMerhaba kızlar.az önce biraz kuran okuyayım Yasin fln dedim kasiklarima bi ağrı girdi vazgeçtim uzandım dinleniyorum şimdi,magnezyum ictimyaprak dökümü izliyorum. bir garip oblomov canım aklıma bi fikir geldi yapabilirsen eğer.bu ay doğum yapacakları ve de diğer ay hafta hafta yazsan liste oluşturup ,doğum zamanı netlesenleri tabiki, nasıl olur ? Tatlı heyecanlar yaşardik diyorum.tabiki fikir benimkisi.yapip yapmamak sana kalmış
o 20 dk geçmek bilmiyor ve oğlum hiç sevmiyor sürekli tekme ata ata ya düşürüyor bağlanan şeyi ya da yukarı aşağıya kaçıp kalp atışını kaybettiriyorBen de şuan nst den sesleniyorum sizlere :)) 20 dk yatış style
Sen de haklısın ama en azından aktif katılanların doğum zamanını öğrenip dua ederiz.tabi senin de bunları yazmak için rahatın olduğu sürece.canım benim aklıma kim hangi haftada doğum yaptı onu listemize eklemek geldi ama herkes girip bildirim yapabilir mi yapsalar bile ben buraya girip yazabilir miyim o gelince aklıma teklif etmedim. ama şimdi netleşenler planlı sezeryan olacaklar beni etiketleyip haftalarını yazarlarsa yaparım neden yapmayayım ama ileriki zamanlardakiler için söz veremiyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?