2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Evet ya benimkide ikidir aşşııırı hareketli nst de sevmiyo gercekten ittiriyo hep ve kalp atışını alamıyolar sadece hışırtı sesi geliyo öyle yaptıgı için

Evet ya benimkide ikidir aşşııırı hareketli nst de sevmiyo gercekten ittiriyo hep ve kalp atışını alamıyolar sadece hışırtı sesi geliyo öyle yaptıgı için
nasıl anlıyorlarsa acaba çok merak ediyorum benimki sütyenimi ve pantalonumun iç çamaşırımın lastik kısmını bile tekmeliyor acaba karartı gibi mi görüyorlar anlamadım gitti benim 3 kere yırttı hemşire kağıdı durmamış kaymış dedi hep tutayım diyorum onuda istemiyor cuma akşamı bağlandığımda tutturmuştu hemşire baş edemedi çünkü

Benim doktorum daha hiç nts ye bağlatmadı beni :) sağolsun çok rahat doktorum memnunum da rahatlığından :) Bakalım ne zaman nts ve çatı muayenesi diyecek :)

Kızlar ben geldim.Bebiş iyice doğum kanalına yerleştiği için artık pek hareket edemiyomuş kalp atışları gayet güzel çıktı, bi sorun yok çok şükür :))
Ay cok sevindim canim ee peki cati muayenesi falan yapti mi acilman sancin var mi normal olcak dimi? Demek bizleride hareketsiz gunler bekliyor ama benim bebis hala ters

Canım ilk sayfaya baktım da bayadır girmeyenler var acaba doğum mu yaptılar hiç sesleri çıkmıyor ?
Evet canim cok sayida girmeyen var hemde bir ara kontrol ediyordum bir kaci baska gruplarda takiliyor kimi mayistan beri siteye hic ugramamis kimi bakip cikmis ama durumlarindan haberdar etmemisler insallah iyidirler sıkintilari yoktur. Bizler burasiz yapamadik

Bendede var o korku gece oğlumu uyutur uyutmaz ev toplamaya girişiyorum zaten evin yasaklı bölgeleri var oralara kimseyi sokmuyorum kirlenmesin diye ki normalde oda kapatma huyum hiç yoktur şimdi banyoyu bile kapattım ebeveyn banyosunu kullanıyoruz. Zaten temizliğin çoğunu eşim yaptığı için o benden pimpirikli kirlencek tekrar temizliycek diye:)

Cidden hamilelik sürecimde burası benim için inanılmaz iyi oldu...
Zaten yeni evlilik ve başka bir şehre alışma çabası varken birden üstüne bedeninde değişmeye başlıyor :) Bir çok konuda acayip destek oldu burada ki arkadaşlar bana herkes iyi ki var :)
Ve aynen sana katılıyorum canım umarım herkes iyidir ve bir sıkıntıları yoktur :)

Bu halimizle bile hala ev dağınık olmasın diye düşünüyoruz ya halbuki ilk gelenler muhtemelen anneler kayınvalideler olur ki onlarda toplar ama işte insan yine de onlara bile dağınık yakalanmak istemiyor :)

kizlar az once kontrolum vardi ve karnim cok asagiya inmis olctu bebek tamamen dogum kanalina girmis olabilir dedi pazartesi hastaneye gidecem ultrasonla bakacaklar eger tammen girmisse erkenmi olacak demek bir bilginiz varmi pazartesi bakacaklar kan takviyeside yapacaklar korkuyorum erken gelecek diye

offf kizlar moralim cok bozuk basima cok kotu bsy geldi ... gidip biraz meyve yiyelm dedim meyveliklerimiz var dogal tv seyrederken yemeye basldm hic basima gelmedi bi kac meyveden sonra seftaljye gectm yegm yedm gozum tv de sonra bi bakm aman Allahm bir suru minik kurt hepsi olmus ama seftalinim yapisindan da kurt olcgi anlasilmyor tabi sans midir bilmem fakat o kurtlu kisima gelince yememsm ama bir iki tane yeme iglhtimalim oldukca yuksek napcm bilmyrm akil verin basna gelen var mi olcm ya kussam cikrmi ckmz mi bilinmz bunun icin mide de yikamazlar ya ogluma bsy olursa nicin basima gelyo boyle seyler iyi seyler olsn istyrm artk hep aksilik cok yoraldum...

2350 gr 45cm olmuş bizimkide, ben 80 kg olmuşum hahaha cok eğleniyorum bu kiloları ömrümde göreceğimi hiç düşünmezdim ağrılar normal dedi,nst cok güzel dedi gönderdi, cok hızlı geciyo benim muayeneler 5 dk bile sürmüyo nerdeyse , anlamıyorum he bide artık istediği zaman gelebilir sorun yok dedi

Hiç canını sıkma hiçbir şey olmaz aksine kurtlu meyveler en doğal meyvelerdir. Ama için rahat edecekse bir doktora sor derim ama bence bir sıkıntı yok :) Bende geçen ördeklerin peşinde koşarken kayınvalidemin bahçesinde kocaman sinek yuttum hem konuşup hem ördek peşinde koşarken :)

Bu halimizle bile hala ev dağınık olmasın diye düşünüyoruz ya halbuki ilk gelenler muhtemelen anneler kayınvalideler olur ki onlarda toplar ama işte insan yine de onlara bile dağınık yakalanmak istemiyor :)
Aynen başta toplu olsun da sonra zaten annem toplar ama mesela yatak çarşafımı annem degişcek doğumda süslü nevresim takımı kullancam çünkü ama genede günlük nevresimlerimi bile sürekli degiştiriyorum ki eline kirli gelmesin diye biz kadınlar fazla detay düşünüyoruz sanırım:)

Ay cok sevindim canim ee peki cati muayenesi falan yapti mi acilman sancin var mi normal olcak dimi? Demek bizleride hareketsiz gunler bekliyor ama benim bebis hala ters

Hayır canım benim sezeryan olacak çünkü suyum çok o yüzden doktor normal riskli dedi.NST’de sancı 2-3 kez 50 civarı cıktı ama düzenli olmadığı için bişey ifade etmiyo dedi doktor.Hayırlısı bakalım hareketsizliğe alısmak zor ve üzücü ama neyse ki iyiymiş.

Bişey olmaz ya protein o

umarim olmaz canm mutlu sikintisiz bir hamilelik gecirmyi cok isterdm sacma sapan seyler dahi olsa beni buluyo ... doktrma ulasmam neredeyse imkansz pazartsi gdnce sorcm artk ama umrm bsy olmaz

Bütün gün geberiyorum yorgunluktan uykusuzluktan ama gece evi toplamadan yine de yatamıyorum. Ki benim evi görseniz , dağınıklığı geçtim her yerimiz oyuncak. Zulüm gibi eğilip eğilip onları yerden almak. Bir taraftan da normal doğuma hazırlık gibi görüyorum Tabi yapabilirsek

Maşallah bebişeDemek dr istediği zaman gelebilir dedi ha. Hani böyle kızlar hep diyorlar ya 2 hafta daha dayansın, 3 hafta daha dursun diye, inan bende bir an önce gelsin istiyorum. Gelsin ne olcak sanki şu saatten sonra yaşar düşüncesindeyim. Çünkü o kadar çoooook zorlanıyorum kiGerçekten sezaryen olacağımı bilsem şimdi gidip yatarım masaya =)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…