- 25 Eylül 2012
- 517
- 721
- 103
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #26.081
Evet ya benimkide ikidir aşşııırı hareketli nst de sevmiyo gercekten ittiriyo hep ve kalp atışını alamıyolar sadece hışırtı sesi geliyo öyle yaptıgı içino 20 dk geçmek bilmiyor ve oğlum hiç sevmiyor sürekli tekme ata ata ya düşürüyor bağlanan şeyi ya da yukarı aşağıya kaçıp kalp atışını kaybettiriyorçarşamba günü bağlandığımda 20 dk dedi yarım saatten fazla sürdü sürekli vurararak kaydırdı
nasıl anlıyorlarsa acaba çok merak ediyorum benimki sütyenimi ve pantalonumun iç çamaşırımın lastik kısmını bile tekmeliyor acaba karartı gibi mi görüyorlar anlamadım gittiEvet ya benimkide ikidir aşşııırı hareketli nst de sevmiyo gercekten ittiriyo hep ve kalp atışını alamıyolar sadece hışırtı sesi geliyo öyle yaptıgı için
o 20 dk geçmek bilmiyor ve oğlum hiç sevmiyor sürekli tekme ata ata ya düşürüyor bağlanan şeyi ya da yukarı aşağıya kaçıp kalp atışını kaybettiriyorçarşamba günü bağlandığımda 20 dk dedi yarım saatten fazla sürdü sürekli vurararak kaydırdı
Ay cok sevindim canim ee peki cati muayenesi falan yapti mi acilman sancin var mi normal olcak dimi? Demek bizleride hareketsiz gunler bekliyor ama benim bebis hala tersKızlar ben geldim.Bebiş iyice doğum kanalına yerleştiği için artık pek hareket edemiyomuş kalp atışları gayet güzel çıktı, bi sorun yok çok şükür :))
Kizlar ilk sayfaya ekleme yaptim ama kimler dogum yapmisti hangi hafta bilmiyorum ayrica simdi belli olupta dua isteyen olursa da eklerim
Evet canim cok sayida girmeyen var hemde bir ara kontrol ediyordum bir kaci baska gruplarda takiliyor kimi mayistan beri siteye hic ugramamis kimi bakip cikmis ama durumlarindan haberdar etmemisler insallah iyidirler sıkintilari yoktur. Bizler burasiz yapamadikCanım ilk sayfaya baktım da bayadır girmeyenler var acaba doğum mu yaptılar hiç sesleri çıkmıyor ?
Bendede var o korku gece oğlumu uyutur uyutmaz ev toplamaya girişiyorum zaten evin yasaklı bölgeleri var oralara kimseyi sokmuyorum kirlenmesin diye ki normalde oda kapatma huyum hiç yoktur şimdi banyoyu bile kapattım ebeveyn banyosunu kullanıyoruz. Zaten temizliğin çoğunu eşim yaptığı için o benden pimpirikli kirlencek tekrar temizliycek diye:)Kızlar sizde de şey korkusu başladı mı "Akşamları evi toplu bırakayım da gece doğurursam falan " diye ?
Bende böyle bir korku başladı şimdi eşime bile 200 kez tembihleyesim geliyor dağınık bırakma hiç bir yeri diye...
Evet canim cok sayida girmeyen var hemde bir ara kontrol ediyordum bir kaci baska gruplarda takiliyor kimi mayistan beri siteye hic ugramamis kimi bakip cikmis ama durumlarindan haberdar etmemisler insallah iyidirler sıkintilari yoktur. Bizler burasiz yapamadik
Bendede var o korku gece oğlumu uyutur uyutmaz ev toplamaya girişiyorum zaten evin yasaklı bölgeleri var oralara kimseyi sokmuyorum kirlenmesin diye ki normalde oda kapatma huyum hiç yoktur şimdi banyoyu bile kapattım ebeveyn banyosunu kullanıyoruz. Zaten temizliğin çoğunu eşim yaptığı için o benden pimpirikli kirlencek tekrar temizliycek diye:)
offf kizlar moralim cok bozuk basima cok kotu bsy geldi... gidip biraz meyve yiyelm dedim meyveliklerimiz var dogal tv seyrederken yemeye basldm hic basima gelmedi bi kac meyveden sonra seftaljye gectm yegm yedm gozum tv de sonra bi bakm aman Allahm bir suru minik kurt hepsi olmus ama seftalinim yapisindan da kurt olcgi anlasilmyor tabi sans midir bilmem fakat o kurtlu kisima gelince yememsm ama bir iki tane yeme iglhtimalim oldukca yuksek napcm bilmyrm akil verin basna gelen var mi olcm ya kussam cikrmi ckmz mi bilinmz bunun icin mide de yikamazlar ya ogluma bsy olursa nicin basima gelyo boyle seyler iyi seyler olsn istyrm artk hep aksilik cok yoraldum...
Aynen başta toplu olsun da sonra zaten annem toplar ama mesela yatak çarşafımı annem degişcek doğumda süslü nevresim takımı kullancam çünkü ama genede günlük nevresimlerimi bile sürekli degiştiriyorum ki eline kirli gelmesin diye biz kadınlar fazla detay düşünüyoruz sanırım:)Bu halimizle bile hala ev dağınık olmasın diye düşünüyoruz yahalbuki ilk gelenler muhtemelen anneler kayınvalideler olur ki onlarda toplar ama işte insan yine de onlara bile dağınık yakalanmak istemiyor :)
Ay cok sevindim canim ee peki cati muayenesi falan yapti mi acilman sancin var mi normal olcak dimi? Demek bizleride hareketsiz gunler bekliyor ama benim bebis hala ters
Bişey olmaz ya protein oofff kizlar moralim cok bozuk basima cok kotu bsy geldi... gidip biraz meyve yiyelm dedim meyveliklerimiz var dogal tv seyrederken yemeye basldm hic basima gelmedi bi kac meyveden sonra seftaljye gectm yegm yedm gozum tv de sonra bi bakm aman Allahm bir suru minik kurt hepsi olmus ama seftalinim yapisindan da kurt olcgi anlasilmyor tabi sans midir bilmem fakat o kurtlu kisima gelince yememsm ama bir iki tane yeme iglhtimalim oldukca yuksek napcm bilmyrm akil verin basna gelen var mi olcm ya kussam cikrmi ckmz mi bilinmz bunun icin mide de yikamazlar ya ogluma bsy olursa nicin basima gelyo boyle seyler iyi seyler olsn istyrm artk hep aksilik cok yoraldum...
umarim olmaz canmHiç canını sıkma hiçbir şey olmaz aksine kurtlu meyveler en doğal meyvelerdir. Ama için rahat edecekse bir doktora sor derim ama bence bir sıkıntı yok :) Bende geçen ördeklerin peşinde koşarken kayınvalidemin bahçesinde kocaman sinek yuttum hem konuşup hem ördek peşinde koşarken :)
Kızlar sizde de şey korkusu başladı mı "Akşamları evi toplu bırakayım da gece doğurursam falan " diye ?
Bende böyle bir korku başladı şimdi eşime bile 200 kez tembihleyesim geliyor dağınık bırakma hiç bir yeri diye...
2350 gr 45cm olmuş bizimkide, ben 80 kg olmuşum hahaha cok eğleniyorum bu kiloları ömrümde göreceğimi hiç düşünmezdimağrılar normal dedi,nst cok güzel dedi gönderdi, cok hızlı geciyo benim muayeneler 5 dk bile sürmüyo nerdeyse , anlamıyorum he bide artık istediği zaman gelebilir sorun yok dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?