2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kizlar fl degeri nedir toplam boy uzunlugu mu bacak boyu uzunlugu mu benim dr um bugun fl degerinin 33.3 cm oldugunu soyledi bu konuda bilgisi olan arkadaslar bilgilerini paylasanilirler ni acaba
Canım benim bildiğim bacak kemiğinin ölçümde çıkan boyu. Bu değeri 7 ile çarparak bebegin boy ölçüsü tahmin ediliyor. 33.3 carpilmis halidir muhtemelen.

Kafanın haftası, göbeğin haftası söyleniyor ya bir de flnin haftası söyleniyor, önce cm sonra hafta söyleniyor sizin de boyu 33+3 çıkmıştır bence hafta olarak yani, cm değildir.

Canım benim bildiğim bacak kemiğinin ölçümde çıkan boyu. Bu değeri 7 ile çarparak bebegin boy ölçüsü tahmin ediliyor. 33.3 carpilmis halidir muhtemelen.
Dr bacak boyu cok uzun 33 cm dedi cok uzun iri bi bebek dedi bende uzunum babası da uzun ama 33 cm bacak boyu ise toplamda ne kadar olur bu cocuk bilemedim orda sormak aklıma gelmedi sonradan kime soylediysem 33 cm bacak olmaz dedi. Ama ben dr un 33 cm dedigine eminim çünkü dr da cok şaşırdı hatta tansiyon seker var mi diye sordu cok sukur hic biri yok bende de bakalim anasi babasi gibi uzun bir minnak gelicek herhalde

canim merak etme ondan bisey olmaz olmus olmasi iyi canini sıkma

10 gün babalık izni alacak benim eşim de

masallah bebise kac haftalik hamilesin canim?

Bu halimizle bile hala ev dağınık olmasın diye düşünüyoruz ya halbuki ilk gelenler muhtemelen anneler kayınvalideler olur ki onlarda toplar ama işte insan yine de onlara bile dağınık yakalanmak istemiyor :)

ay valla annem olsa hiç düşünmeden her türli pis haliyle bırakırım evimi ama malesfe artık bırakamıyorum. ablam doğum yapacağı gün işten izin alıp apar topar ablamın evine gittim topladım sildim süpürdüm yatağını çarşafını değiştirdim ama inan benim yapacak insanım yok çok üzülüyorum herkese koştum ama bana koşacak kimsem yok kardeşime güvenemiyorum bugün temizlik yap yarın gelecekler var dedim arıyorum dışarıya çıkmış arkadaşlarıyla ne yapacağımı hiç bilmiyorum

ay ne güzel benim doktorum da keşke öyle deseydi ama dönmediği için demedi sanırım mecbur dönmesini beklicez yoksa sezeryan olcak

Merymavi 33.haftadaysan belki onunla ilgilidir. Hani su an en uzun olsun 45 47 cm olabilir bu haftada. Benim yeğenim 56 cm dogmustu ailece cok uzunuz. Herhalde daha uzunu da çok nadirdir.

bir garip oblomov aynen ben de öyle. 4 yeğenim var, abartısız söylüyorum sancilarindan, temizliklerine kadar her an yanlarindaydim. Çok da yakın oturuyoruz. Biri hayırlı olsun demeye bile aramadi, tek cümlecik mesaj atti. Bi kavgamiz sorunumuz da yok, görüştüğümüz zaman birak neye ihtiyacin var demeyi, nasılsın bile demez. Diğeri sağolsun hep sorar ama onun da rahatsız çocuğu var, kiyamiyorum yormaya. Annemin hem yaşı ileri, hem anlasamiyoruz. Kayinvalidemler de sagolsun hevesleniyorlar ama hep uzaktan uzağa. Olan bana oluyor yani. Bazen psikolojik olarak çökmüş hissediyorum bu yüzden. Hep bir kız kardeşim olsun istemiştim ama ondan da fayda yok galiba. Beraber yaşıyorsunuz di mi, bence ona biraz sorumluluk ver. Hem şimdi, hem doğumdan sonra. Zaten şu an kendini yorma, ne misafiri? Dinlenmen lazim artik

Kızlar ben de bir şey sorcam, Salı günü kontrolum vardı sancım filan çıkmadı nstd. İki gündür sağ kaburgamin alt kemiği acıyor bebisin ittirdigini düşünüyorum çünkü ayakları o tarafımda ve hareketleri hep orda. Sizde de böyle bir durum var mı?

Evet ister istemez heyecan yapiyoruz canim hersey yolundami diye ama alistim artik zaten kontrollerde tansiyonumun yüksek cikmasina :) Senin de heyecandan olmus belli ki.
Insallah 2 hafta daha tutabilirsek bebisi cok sıkıntı yasamayiz demisti doktorum. Zaten sezeryan olucam 1 veya 2 kasim da yani 38. Haftada aliriz demisti ama tabii bebisim beklerse...Insallah sag saglim zamaninda kucagimiza aliriz bebeklerimizi.

Doktora kontrole geldim. Eşim bu akşam ankaraya gidecek yarın akşam dönecek ve benim belim müthiş ağrıyor. Karnım sert değil. Kasıklarmda sızı yok sadece belim ağrıyor. Sizce sancı olabilirmi
Bende bel ağrısı şikayetiyle gittim tedaviye rağmen hala ağrıyor ama çok şükür sancı çıkmadı, inşallah seninde sıkıntılı değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…