2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Canm bebeğin kafası aşağıda ise ayaklarıdır benimki de öyle oturamıyorum bazen kemiğim batıyor çok, normal herhalde bu durum bebekler de sıkıştı iyice napsınlar

Slm kızlar şimdi çıktım çok şükür
3153 gr olmuş 2 haftada 100 gr almış
50 cm olmuş boyu 2 haftada 5 cm uzamış bu dönem sırf boya gitmiş gelmişimi
Çok şükür kafası normale dönmüş 3 hafta önde görünüyordu şimdi 1 hafta 4 gün büyük görünüyor
Ve 27 ekim cuma günü olarak belirlendi kontrollerim her hafta olacak

benim 34+2de yapıldı bence geç değil bak açılmam olduğunu öğrendim iğneye başladık gerekli görürse yaptır canım hiç korkma
Açıklık kontrolüyle çatı muayenesi aynı şekilde mi yapılıyor? Bana da su geldiği için 12.haftada açıklık kontrolü yapmıştı spekulumla, parmakla da bakmış mıydı görmedim ama hiç acımamıştı. İnşallah çatı muayenesi de öyle bir şeydir. Sana bakarken aynı zamanda spekulum da kullanmış mıydı?

Kizlar ilk sayfaya ekleme yaptim ama kimler dogum yapmisti hangi hafta bilmiyorum ayrica simdi belli olupta dua isteyen olursa da eklerim
Canim bende 31+6 da dogum yaptim. Dualariniza cok ihtiyacim var oglumun cigerleri hava kaciriyomus bu sebeple 1 haftadir tup takili cigerlerine. Birisi cikartildi dun fakat hava kacagi olusmus bugün tekrar baglamislar tüpü. Hamilelerin baskalarina ettigi dua kabul olurmus sizlerden oglum icin dua istiyorum

Aşağı yukarı fiyatlar yakın. Refakatçi konusunda da kötü bi deneyim olmuş :)

Oyy kıyamam allahım kısa zamanda şifa versin bir an önce sağlıcakla kavuşun inşallah

Eki Görüntüle 2052579 Yan profilden yakaladık :) en son kontrolde Doğum kanalına girmişti şimdi yan dönmüş paşa

Çok tatlı kuzu yaa baya belli yüzü falan :) bizim ki hiç yüzünü göstermedi bir kere bile
Bende sezeryan olursam hep 28 ekimde aldırmak istemiştim çünkü bizim evlilik yıl dönümümüz :) Sağlıkla gelsin ufaklık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…