2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

Çok çok geçmiş olsun umarım en yakın zamanda iyileşip çıkarsınız hastaneden ...

Tamda tahmin ettigim gibi 27 ekimde. Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin canim. Masallah pasaya da yuzi de baya baya belli ya:))) bende hic tam profil goremedim bu zamana kadar. Artik dogunca gorecez insallah.

A Anglla53 canim coookk gecmis olsun. Rabbim sifa versin tez zamanda. Peki bu durum icin ameliyat falan bisey yapacaklar mi

Cok tesekkur ederim canim amin insAllah Rabbim hepimizin evladini bagislasin insAllah. Ameliyatla ilgili bisey soylemedi doktor bende sormadim oglumun yaninda olunca aklima bisey gelmiyo soramiyorum bazen kotu cewap almaktan korkuyorum. Zaten doktoru ne yaptiysa yada yapilacak ne varsa biz sormadan herseyi anlatiyo sanirim suanlik tüp takilmasi tek caresi insAllah iyilesir yavrum.

utkumuz canım senin bebişinde kafası önde gidiyordu son haftalara doğru normal ölçülere döneceğini yazıyordu bi yerde gerçekten de öyle oldu
Senin kontrol ne zaman

Canim Allah şifa versin yavruna..inş. en kisa zamanda düzelir sağlığına kavusur..

Cevaplamışsın canım şimdi gördüm.

İnşallah en kısa sürede sağlığına kavuşur dua edeceğim oğlunuz için

Bugun hamile cekimimizi yaptik sukur :)Ama usumusum sanirim bogazim sizliyor halsizlik coktu hafif atesim de var ne yapsam bilemedim.nane limon ictim terleyip atmaya calisiyorum ama icim rahat degil:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…