2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar ben bu aralar cok acıkmalar yasıyorum sabah 6 kalkıp eşimle kahvaltı yapıyorum eşim işe gittikten sonra 11 e kadar uyup kalkınca yine yiyorum abartmıyorumdur inş geceleri cok acıkmıyorum Allahdan ama miğdem yanmasın die bir kaç kasık yogurt yeyip yatıorum

Merhaba kızlar bende sürekli takip ediyorum ama yazamiyorum sürekli malesef bizde bugün doktora gittik 2800 gr olmus kilosu boyu 47 cm nst de cok fazla sancıda cıkmadi hersey güzel Allaha sükür 1 hafta sonra tekrar kontrole gidicem sonrada 38. Haftanin icinde alırız dedi doktorum 20 ekimden sonra..15 günüm kaldı neredeyse cok heyecanliyim bakalım 1 hafta sonra kesin tarih vericek. Rabbim hepinize hayirlı dogumlar nasip etsin.

Oğullarına yenidoğan sünneti yaptıracak olanlar kimler?

Biz öyle yapmayı istiyoruz nasip olursa ama tam olarak kaç günlükken olur bilemiyorum sezaryen olacağım için biraz da benim toparlanmama bağlı bir de 16 aylık kızım var :)

Yoğurt iyimi geliyor mide yanmasına canım

utkumuz canım senin bebişinde kafası önde gidiyordu son haftalara doğru normal ölçülere döneceğini yazıyordu bi yerde gerçekten de öyle oldu
Senin kontrol ne zaman
Canım 32+0 da gitmiştim kafa 33+5 çıkmıştı yaklaşık iki haftaya düşmüş aradaki fark,önceden 3 haftası biliyorsun.haftaya perşembe kontrolüm var 34+1 de bakalım ne durumda olacak kafası.bacak kemiği geride çıktı bir hafta bu defa da.gelisim bölgesel devam ediyor sanırım.
Bu arada çok tatli çıkmış bebiş maasallah.biz foto alamadık son gittiğimde elleriyle yüzünü kapatmış haldeydi.27 ekime de az kaldı sayılır.rabbim sağlıkla vaktinde kucağımıza almayı nasip eder insalalh hepimize

Teşekkür ederim canım aynı durumu yaşıyorum en son iki hafta önceki kontrolde kafası ve kilosu önde bacak haftasıyla uyumlu çıkmıştı şimdi diğer oranlar aynı bacak uzamış bu 2 haftadaki gelişimi sadece boyuna gitmiş bölgesel oluyor sanırım gelişimi

Insallah canim benim hayirli haberlerle gel hep.

Beeeennn:)))Doktorum 10 gunlukken yapilmasini tavsoye ediyoruz. Bebek kendini toplasin annesine ve yeni yasam alanina biraz alissin dedi.

Hastaneden çıkmadan yaptırıcaz biz. Yani ertesi gün yapılmış oluyor doğumdan sonra. Böyle yaptırıcak olmamın sebebi zaten göbek için dikkat ediyorsun daha yavaş davranıyorsun o arada pipişkosuda iyileşmiş olur hemen hemen 10 güne ikiside toparlıyormuş zaten.

Esimin kuzeni aynen doğumun ertesi gunu yaptırıp çıktı hastaneden. Gobegiyle beraber 1 haftada iyilesti, cok da şahane oldu. Ama ben kendime guvenemiyorum. Ilk bebegim. Dogum, dikis, kanama, süt geldi mi gelmedi mi, doydu mu doymadi mi vs hep ilk defa yaşayacağım telaslar. O yüzden kendimi iyi hissettikten sonra yaptırmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…