2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Bogazim cok fena atesim cok az vardi dustu.annemlere gelmistim fotograf cekimi icin burada daha guzel yerler var diye burasi da kucuk bir ilce dev gibi yeni hastane yapildi ama icinde pratisyen hekimden baska doktor yok haftasonu da girdi araya napsam bilemiyorum acaba acilde bir serum taktirsam sivi takviyesi iyi gelir mi ki

Slm kizlsr benim tarih 6.11. dün ebe geldi evime kontrol etti dediki kafasi kanala girmis cok az yitilebiliyomus yani tam siki fegimmis henüz ben suan 35+5 deyim ve duan sanciyla uyandm gecti geri adet olacakmisim gibi agrilar gelio hergün sizlerdede oluomu bu? Erken dogun olabilirmi? Ebeye sordm erken gelebilirmi diYe heran gelebilir belkide sona kadar bekletir o bebege bagli dedi. Karnim adagi inmeye de baslamis öLe dedi.

Neden alsiriyosun ki normal dogum istemiyormusun? Sezeryan ne anneye nede bebege hic iyi degil

Bende bütün bir gece uyuyamayanlardanım. Hala daha uyuyamıyorum kafam artık kazan gibi ağrıdan ama yok. Yeni sıkıntımız nefes darlığı, hayırlı uğurlu olsun. Allahım annelik ne zormuş gerçekten çok şükür bin şükür bugünümüze ama artık çok zorlanmaya başladım ve biliyorum ki daha da zor olucak

Aynen birde nefes darlığı var son aylar gercekten zormus Allah yardımcımız olsun. Aslında uyuyabilsek cok iyi olucak simdi bebek dogunca zaten hic uyuyamicaz zor gunler bizi bekliyo galiba ama olsun onlarin kokuları icin deger.

Sıze günaydın bana iyigeceler bütün gece uyuyamadim ve uyuyabilirsem insallah şimdi uyucam
Günaydın ben de uyuyamıyodum 2 gündür elimi karnıma koyup annecim şimdi gece oldu hava kararınca uyuyacağız aydınlanınca uyanacağız şimdi uyuyalım sabah uyanalım gibi bi telkin veriyorum beyefendiye maaşallah 2 gecedir beni hiç uyandırmıyo siz de deneyin bakalım var mı gerçekliği ile yarıyormu bakalım. Bana da bi arkadaşım söylemişti.

Bende de ise yaramıştı bu tarz konuşma :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…