2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kizlar gunaydn hepinize. bisey sorcam. Hastane cantasini hazrliyorm suan bitane hastane cikisi aldm 10lu set acaba dogumdan hemen snra onu mu giydirsinler die vermeliyim yoksa baska biseyler mi ayarlamaliyim kararsz kaldm

Masallah cnm bu gece bende denicem bakalim söz dinlicekmi

Nerden vardin bu kanıya. Sezeryan ameliyatı oldün mu merak ettim
İlk dogumumu normal yaptim sonradan benim icin cok olumsuzluklari oldu. Doktorum su an yine normal dogum yapmamı istiyor ama kendimi iyice degerlendirdikten sonra anladim ki ikinci bir normal dogumu kaldıracak gucte ve psikolojide degilim. Pazartesi muayenemde sezaryen isteedigimi soyliycem. Bence en önemli sey annenin psikolojisi. İlla normal dogum diye tutturulmasi cok yanlis. Herkesin korkusu endisesi farkli yonde. Hayirli, huzurlu dogumlar nasip olsun herkese insallah.

Canım benim anlıyorum seni, benimde ilk bebeğim ama ben şuna inanıyorum anne olduğunda o bebeği ellerine verdiklerinde bir enerji bir cesaret geldiğine inanıyorum. O anda olmasada hemen akabinde nasıl tutacağını nasıl savunacağını onun için ne yapman gerektiğini iç güdülerle hissedebiliyorsun. Ki bence anneliğin en büyük kısmı iç güdüdür. O yüzden korkma nasıl içinden geçiyorsa sünnet içinde o şekilde yap. Yani için daha rahat edicekse 10 gün sonra yaptır

Bende annenin psikolojisinin bebeğin sağlığı kadar önemli olduğunu düşünüyorum. İnsanlar tabi ki çok derinlemesine düşünmeden direk normal doğum diyorlar. Tabi ki en sağlıklısı o olabilir ama herkes için geçerli olmayadabiliyor. 40 hafta boyunca sabırla tüm zorluklara dayanarak bebeğimizi büyütüyoruz içimizde ve sağlıklı olduğu takdirde bence nasıl geldiğinin bir önemi yok. En azından artık benim için öyle. Sonralara yaklaştıkça bütün tabularım yıkıldı çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…